Energiecontract

Een energiecontract gaat u aan met een energieleverancier wanneer u bijvoorbeeld overstapt naar een andere energieleverancier of net een nieuwe woning betrekt. In deze overeenkomst staan de leveringsprijzen voor stroom en gas specifiek voor uw adres en gebaseerd op uw verbruik. Vooral wanneer u voor het eerst op u zelf gaat wonen en dus voor de eerste keer een energiecontract afsluiten moet komen daar veel vragen bij kijken. Waar sluit je een energiecontract af? En wat is de looptijd van mijn energiecontract?. 

Contracten vergelijken op prijs

De vraag is dan ook hoelang moet uw contract met de energieleverancier lopen? U kunt kiezen uit verschillende looptijden zoals: 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of variabel. Een variabel energiecontract heeft een variabele energie en gasprijs. U gaat dan mee met de stijgende of dalende energieprijzen. De kosten voor dit contract kunnen dus veranderen. Bij een contract met een vaste looptijd betaalt u vaste kosten voor uw energie en gas. De leveringsprijs is in dat geval vastgezet. Wanneer u onverhoopt moet bijbetalen is dit voortkomend uit uw energieverbruik dat gestegen is. Sluit op tijd een energiecontract af wanneer u de datum van verhuizing weet. Zo verzekert u zich ervan dat u tijdig energie en gas geleverd krijgt.

Duurzaam energie of goedkope energie?

Er zijn vele soorten energiecontracten met aanbiedingen in groene energie, grijze energie of een mix daarvan. De meest populaire aanbiedingen voor een nieuw contract zijn de aanbiedingen waar u een fikse welkomstpremie ontvangt. Aan de hand van uw verbruik kunt u deze welkomstpremie berekenen.

Welk energiecontract kiezen bij verhuizen

Heeft u al een energiecontract bij een energieleverancier maar gaat u verhuizen? Dan loont het ook de moeite om uw energieprijzen eens te vergelijken met alle andere energieleveranciers en hun aanbod. De kans is namelijk groter dat u goedkoper uit kunt zijn dan met uw huidige energieleverancier. Let in ieder geval goed op de leveringsprijzen voor energie en gas wanneer u van plan bent energie te gaan vergelijken. Uit de berekening kunt u opmaken welke energieleverancier u een veel goedkoper aanbod kan doen.

Binnen 1 minuut het goedkoopste energiecontract

Bekijk welke aanbiedingen aansluiten bij uw persoonlijke situatie en voorkeuren. Met Energievergelijking.nl kunt u binnen 1 minuut uw energie vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Blijf niet langer teveel betalen. Er zijn genoeg leveranciers die bereidt zijn u een hoge korting te geven als u bij hun een energiecontract afsluit!

Energiecontract
15 beoordelingen 3.7 gemiddeld


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten 2018/2019!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont nu meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals (stroom en gas)

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland. Maak een energievergelijking op basis van uw energieverbruik en postcode en vind de voordeligste energieleverancier voor in 2019. U kunt direct honderden euro's besparen!