Energieleverancier Delta verlaagt variabele tarieven 2015

gaswinning groningen

Energieleverancier Delta heeft aangekondigd haar variabele gastarieven te verlagen. Dit scheelt de consument op jaarbasis 24 euro. Het bedrijf zegt dat wanneer nieuwe klanten hun energiecontract voor één jaar of drie jaar vastzetten zelfs goedkoper uit zijn.

Met vaste contracten van Delta goedkoper uit?

Bij een één of drie jarig contract zal de besparing 41 euro per jaar zijn. Op 1 juli 2015 moeten alle energieleveranciers hun nieuwe energietarieven weer bekend gaan maken. Delta stuurt bestaande klanten een nieuw aanbod met energietarieven. De elektriciteitsprijzen blijven ongewijzigd bij Delta.

Delta helpt met besparende tips

Delta heeft een online adviesdienst in het leven geroepen waar klanten hun woning energiezuinig mee kunnen maken. Dit kan zijn het isoleren van de woning, of energiezuinige apparatuur maar ook het zuiniger omgaan met energie en gas. U kunt het beste alle energieleveranciers met hun nieuwe energieprijzen 2015 vergelijken op Energievergelijking.nl. Delta hoeft niet persé de goedkoopste energieleverancier voor u te zijn. Dit is afhankelijk van uw postcodegebied want consumenten die woonachtig zijn in de provincie Zeeland zijn altijd duurder uit met hun gasprijzen 2015. Waarom? Omdat Zeeland waar Delta energie gevestigd is een stuk verder ligt vanaf de provincie Groningen waar ons gas vandaan komt. En hoe verder het gas getransporteerd moet worden hoe hoger de kosten.

Zelf zoveel mogelijk besparen op uw variabele tarieven?

U kunt zelfs €24 of €41 per maand besparen en wanneer u dat vermenigvuldigt dan komt u op honderden euro’s aan besparing jaarlijks uit. Dat is toch heel veel meer dan de jaarlijkse besparing bij Delta energie. Dus start met energie vergelijken en check uw besparing op Energievergelijking.nl met onze Energievergelijker!

Energieleverancier Delta verlaagt variabele tarieven 2015
1 beoordelingen 10 gemiddeld

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vergelijk en bespaar op uw energiekosten!

Jarenlang hebben energieleveranciers van u kunnen profiteren door u veel te veel geld te laten betalen voor stroom en gas, oftewel energie. Wij strijden tegen de stijgende energieprijzen! Doet u met ons mee? Deel Energievergelijking.nl met uw vrienden en familie en zeg het voort! Energievergelijking.nl is de site om uw energiekosten zo ver mogelijk naar beneden te brengen. Onze energievergelijker trekt duizenden bezoekers per dag en daardoor proberen energieleveranciers als goedkoopste in de energievergelijking te komen.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Start met energie vergelijken en stap eenvoudig over naar de goedkoopste energieleverancier in uw regio. Met onze gratis energievergelijker kunt u direct honderden euro’s per jaar besparen omdat u altijd profiteert van superscherpe energie acties! Energievergelijking.nl is een betrouwbare vergelijker. Wij vergelijken alle aanbieders op basis van uw postcode en verbruik.

Top 5 meest populaire energiedeals

Profiteer van de hoogste korting! Wij hebben de beste energie aanbiedingen van Nederland.