Budgetenergie Ervaringen

Bent u benieuwd naar de Budget Energie ervaringen? Op deze pagina hebben wij zoveel mogelijk informatie verzameld over de reviews en ervaringen van afnemers.

Over Budget Energie

Budget Energie noemt zich een energieleverancier zonder poespas. Zij leveren simpelweg stroom en gas aan hun klanten en, naar eigen zeggen, dat tegen een zo’n laag mogelijke prijs. Er worden weinig marketingactiviteiten ontplooid en een voetbalclub sponsoren ligt niet in hun visie. De kosten laag houden wel. Maar klopt deze informatie ook echt? Daarvoor zullen wij de Budget Energie ervaringen moeten bekijken. Inmiddels heeft de energieleverancier meer dan 250.000 huishoudens als klant, dus er moeten ook voldoende reviews beschikbaar zijn.

Budget Energie ervaringen: de beoordelingen

Als we de beoordelingen willen peilen, is het natuurlijk belangrijk dat wij daarvoor verschillende websites raadplegen. Op verscheidene websites scoort de energieleverancier goed. Zo wordt de energieleverancier, op moment van schrijven, met een 7 (uit 10) beoordeeld op Energieervaringen.nl. Ook in de Google reviews van het bedrijf zien wij goede resultaten terug: het bedrijf is beoordeeld met een 4,4 uit 5 sterren. Dat ziet er allemaal erg betrouwbaar uit.

Overstappen naar Budget Energie?

Wilt u graag overstappen naar Budget Energie? De Budget Energie ervaringen zijn in ieder geval positief. Uiteraard kunt u energieleveranciers vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Hierbij kunt u de overstap maken naar deze energieleverancier, maar u heeft ook de mogelijkheid om uit een van de andere energiemaatschappijen te kiezen. Het is raadzaam om een goede vergelijking te maken.

14 dagen bedenktijd

Als u overstapt van energieleverancier, heeft u altijd nog 14 dagen bedenktijd. Is uw eigen ervaring niet positief tijdens de overstap? Dan kunt u uw overeenkomst nog kosteloos beëindigen binnen deze herroepingstermijn.

Voeg uw ervaringen toe

U kunt uw eigen Budget Energie ervaringen ook toevoegen aan onze website. Daarvoor kunt u een sterrenbeoordeling achterlaten. Hoe meer reviews van verschillende bezoekers, hoe beter natuurlijk. Uw stem is altijd anoniem: u hoeft geen naam achter te laten.

Plaats een reactie