DELTA Energie aanbiedingen

Wilt u graag overstappen van energieleverancier en overweegt u Delta Energie? Op deze pagina treft u een overzicht van alle huidige Delta Energie aanbiedingen. Momenteel kunt u alleen kiezen voor een cashback-actie. Er zijn dus geen deals met een cadeau beschikbaar via deze leverancier. Mocht dat veranderen zullen wij deze pagina uiteraard voorzien van een update met nieuwe informatie.

Delta Energie aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Als u onze energievergelijker raadpleegt heeft u keuze uit talloze pakketten van deze leverancier. Het bedrijf biedt dus meerdere interessante Delta Energie aanbiedingen aan. Zo kunt u niet alleen kiezen uit verschillende contractperiodes, maar ook uit verschillende cashback-acties.

Eenjarig energiecontract

Als u wilt kunt kiezen voor een eenjarig energiecontract. Hierbij kunt u een leuke cashback-deal ontvangen. Er is een pakket met actiestroom en actiegas en er is een normaal pakket. In de energievergelijker kunt u zelf nagaan welke deal het beste bij u past.

Driejarig energiecontract

Kiest u liever voor een driejarig energiecontract? Dan kan dat ook. U kunt kiezen voor een cashback-deal via Delta Energie, maar u kunt ook een cashback krijgen bij Roompot. Roompot heeft verscheidene vakantieparken in Nederland en als u zich aanmeldt voor deze leverancier kunt u korting krijgen op uw boeking. U besteedt de cashback dan niet bij deze energieleverancier, maar bij het vakantiepark. Dat is natuurlijk heerlijk als u er graag een dagje tussenuit wilt met het gezin.

Delta Energie aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Op moment van schrijven zijn er helaas geen Delta Energie aanbiedingen met cadeau beschikbaar. Mocht deze leverancier in de toekomst wel energie met welkomstcadeau deals gaan aanbieden zullen wij deze pagina uiteraard bijwerken. Wilt u wel graag een leverancier die dit aanbiedt? Onder andere Nuon, Essent of Eneco zijn dan goede alternatieven.

Delta Energie aanbiedingen voor bestaande klanten

Helaas zijn er geen Delta Energie aanbiedingen voor bestaande klanten. Bent u momenteel klant bij deze leverancier en wilt u graag profiteren van een nieuwe deal? Dan doet u er goed aan om de overstap te maken naar een andere leverancier. Uiteraard kunt u via onze website overstappen van energieleverancier voor de beste deal.

Aanmelden voor Delta Energie aanbiedingen

Wilt u zich als nieuwe klant aanmelden voor een van de Delta Energie aanbiedingen? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Zoals gezegd heeft u keuze uit meerdere pakketten. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het meest geschikt voor u is. Om het zo u zo gemakkelijk mogelijk te maken staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Start energiecontract

Heeft u zich aangemeld voor een van de Delta Energie aanbiedingen? Dan is het afhankelijk van uw huidige contract wanneer uw nieuwe contract start. Loopt uw contract binnen twee maanden af? Dan zorgt deze leverancier ervoor dat uw nieuwe contract ingaat als het oude contract afloopt. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd stroom en gas ontvangt en dat u geen dubbele kosten betaalt. Deze overstapservice is uiteraard helemaal gratis.

Beschikt u echter over een contract die nog langer dan twee maanden doorloopt? Dan kunt u beter nog even wachten met de overstap. U riskeert namelijk een overstapboete voor contractbreuk en helaas neemt Delta Energie deze boete niet van u over.

14 dagen bedenktijd

Heeft u uw nieuwe contract aangevraagd? Dan heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw huidige contract eventueel nog annuleren. Bedenkt u zich nadien toch nog? Zorg er dan voor dat u naar de officiële website surft zodat u uw contract hier weer kunt opzeggen.

Wanneer ik ontvang ik mijn cashback-deal?

Wilt u graag profiteren van een scherpe cashback-deal via deze leverancier? Dan ontvangt u het kortingsbedrag terug op uw jaarafrekening of eindafrekening. Het bedrag krijgt u dus niet op uw rekening gestort, maar het wordt verrekend als korting. Heeft u echter gekozen voor de Roompot-voucher? Dan ontvangt u deze wel aan het begin van uw contractperiode. Deze kunt u vervolgens besteden op de officiële website van Roompot vakantiehuizen. Controleer goed of u deze kortingscode voor een bepaalde periode moet gebruiken. Het zou natuurlijk zonde zijn als de code verloopt.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van de Delta Energie aanbiedingen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u rekening houdt met de actievoorwaarden. De onderstaande informatie is van toepassing op uw overstap:

  • Deze leverancier biedt alleen actiekortingen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen niet profiteren van deze actiedeals;
  • Zowel de variabele als de vaste leveringskosten voor stroom en gas worden vastgezet. Overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten kunnen echter wel wijzigen tijdens uw contractperiode;
  • Beschikt u nog over een contract met bepaalde looptijd van uw huidige leverancier? Deze leverancier wacht tot twee maanden met de overstap zodat u een overstapboete vermijdt. Loopt uw contract langer door? Wacht dan nog even met de overstap;
  • De periode van het jaarbedrag kan afwijken van uw jaarafrekening. Immers wordt het actuele energieverbruik vermeld op uw jaarafrekening;
  • U betaalt het termijnbedrag per automatische incasso (verplicht bij actiedeals).

Vergelijk Delta Energie aanbiedingen met andere leveranciers

Uiteraard kunt u de Delta Energie aanbiedingen ook nog vergelijken met andere leveranciers. Wilt u bijvoorbeeld toch liever een cadeau? Of wilt u graag weten wat andere energieleveranciers in huis hebben? U kunt hier energieleveranciers vergelijken voor de beste deal. Overstappen duurt slechts enkele minuten van uw tijd en met een overstap kunt u al gauw enkele honderden euro’s besparen. Wacht daarom niet langer en maak de overstap vandaag nog.

Plaats een reactie