DELTA energie ervaringen

Overweegt u de overstap naar DELTA energie, maar bent u in eerste instantie benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina verzamelen we alle reviews van verschillende websites. Ook kunt u zelf reviews achterlaten op onze website. Zo kunt u een goede keuze maken voor een nieuwe leverancier. Voordat we de reviews bespreken vertellen we u eerst iets meer over deze leverancier.

Over DELTA energie

DELTA energie is een van de traditionele energiereuzen in Nederland. Het bedrijf biedt oplossingen voor energie, maar ook biedt het bedrijf alles-in-1 pakketten aan. U kunt hier dus ook terecht voor televisie, telefonie en internet. Het bedrijf komt van oorsprong uit Zeeland en is hier als energieleverancier dan ook erg populair. Zowel consumenten als ondernemers kunnen terecht bij deze leverancier. Het bedrijf is sponsor van diverse Zeeuwse activiteiten.

DELTA energie ervaringen: beoordelingen van klanten

Als we de DELTA energie ervaringen willen peilen is het belangrijk om verschillende bronnen te raadplegen. Het bedrijf scoort zeer uiteenlopend op verschillende websites. Zo scoort de energieleverancier erg slecht op Trustpilot. Met een 1,3 uit 5 op basis van 75 reviews is dat ronduit slecht. Het zijn vrijwel allemaal 1-ster reviews en dat is natuurlijk nooit goed nieuws. Op Opiness scoort het bedrijf daarentegen een stuk beter: een 7,3 uit 10 op basis van meer dan 375 reviews. Op diverse andere websites heeft het bedrijf te weinig reviews om dat als representatief te achten.

Overstappen naar deze leverancier?

Wilt u de overstap graag maken naar deze leverancier? De DELTA energie ervaringen zijn natuurlijk wisselend op verschillende websites. U kunt natuurlijk zelf bepalen of u wel of niet de overstap maakt. U kunt hier in ieder geval uw energiekosten berekenen voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Uiteraard kunt u hier ook direct alle andere energieleveranciers vergelijken.

14 dagen bedenktermijn

Als u de overstap maakt naar een nieuwe leverancier heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Bedenkt u zich nadien toch nog? Dan kunt u uw contractaanvraag nog annuleren binnen de termijn van 14 dagen. De bedenktermijn gaat pas in zodra u een bevestiging heeft ontvangen van uw order. Annuleren kost geen geld.

Voeg uw eigen DELTA energie ervaringen toe

U kunt uw eigen DELTA energie ervaringen ook toevoegen aan onze website als u dat graag wilt. Daarvoor kunt u een (anonieme) sterrenbeoordeling achterlaten. Hoe meer reviews van verschillende bezoekers, hoe beter dat natuurlijk is. U kunt maximaal een keer stemmen. Uw stem is altijd anoniem: u hoeft dus ook geen naam achter te laten op onze website.

Plaats een reactie