DELTA energie zonnepanelen

Levert DELTA energie zonnepanelen? En kan ik de overstap maken naar deze leverancier indien ik al zonnepanelen heb? In dit artikel leest u alle antwoorden op deze vragen. Onderaan deze pagina kunt u naar wens ook een offerte-aanvraag indienen indien u graag panelen wilt.

Overstappen naar DELTA energie met zonnepanelen?

Wilt u graag overstappen naar DELTA energie met zonnepanelen? Dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. In onze energievergelijker kunt u namelijk aangeven dat u beschikt over zonnepanelen. Dat kunt u aangeven waar u ook uw adresgegevens en verbruik invoert. Op basis daarvan wordt het maandbedrag berekent met zonnepanelen. Gas en eventueel stroom dat u dan nog nodig heeft, betaalt u aan uw leverancier. Voor een groot gedeelte zult u natuurlijk uw eigen stroombehoefte kunnen opwekken. Als u meer opwekt dan dat u verbruikt, kunt u profiteren van de salderingsregeling. Deze regeling blijft niet voor altijd geldig. Dat besluit de politiek.

Levert DELTA energie zonnepanelen?

Indien u graag zonnepanelen wilt laten plaatsen kunt u hiervoor niet terecht bij DELTA energie. Uiteraard zijn er wel verscheidene andere energieleveranciers waar u uit kunt kiezen. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een lokale partij die de panelen voor u kan leveren. Onderaan deze pagina kunt u een offerte aanvragen bij verschillende partijen.

Offerte aanvragen?

Wilt u graag een offerte ontvangen voor panelen bij u thuis? Dan kunt u via het onderstaande formulier eenvoudig en snel verschillende offertes opvragen. U ontvangt tot maximaal 5 offertes van verschillende partijen. Het is hierbij belangrijk dat u alle gegevens invult. De meeste gegevens zijn vanzelfsprekend, zoals bijvoorbeeld uw NAW-gegevens. Echter zijn er ook nog een aantal gegevens die u moet nagaan op bijvoorbeeld uw jaarafrekening. Ook zult u misschien even naar uw dak moeten kijken. Zo dient u de hellingshoek van uw dak aan te geven en aan te geven wat voor dak u heeft. Ook is data over uw stroomverbruik nodig voor een goede offerte. U kunt natuurlijk ook een inschatting geven. Maak gebruik van het onderstaande formulier en vraag vrijblijvend offertes op.

Alle gegevens die u verstuurd worden bewaard op een beveiligde plek conform de AVG-wetgeving. Wij delen uw gegevens uiteraard niet met derden, behalve met de partijen waar u uw zonnepanelen wilt aanvragen. Raadpleeg onze privacy policy voor meer informatie omtrent uw privacy. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Plaats een reactie