Eneco 3 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor zekerheid of het gebied van uw energiecontract? Dan kunt u eventueel kiezen voor Eneco 3 jaar vast. Eneco is een van de grotere energieleveranciers in Nederland en biedt verscheidene energiecontracten aan. Ook bij deze driejarige deal heeft u keuze uit meerdere opties. Zo kunt u namelijk kiezen voor een welkomstcadeau, maar u kunt ook kiezen voor een keiharde cashback-deal. Wilt u graag berekenen wat het beste bij u past? Raadpleeg dan onze energievergelijker voor de beste deal. Voor het gemak staat de beste deal direct bovenaan.

Over Eneco 3 jaar vast

Eneco is een van de energiebedrijven die al bijzonder lang mee gaat. Toen er nog geen vrije energiemarkt was, was Eneco mogelijk uw energieleverancier. Eneco is ook aandeelhouder van de bedrijven Greenchoice (30%), Lichtlick (100%) en AgroEnergy. Echter is en blijft Eneco natuurlijk het grootste aandeel in de groep. Als het gaat om duurzame energie is Eneco de meest duurzame keuze ten opzichte van Nuon en Essent. Wilt u kiezen voor een echt groene energieleverancier? Dan is de keuze op een andere aanbieder logischer. Eventueel kunt u ook filteren op duurzaamheid in ons vergelijkingssysteem.

Voordelen Eneco 3 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor Eneco 3 jaar vast? Dan kunt u profiteren van verscheidene handige voordelen. In het onderstaande overzicht zetten wij deze voordelen voor u op een rij:

  • 36 maanden zekerheid. De energietarieven zullen, gedurende de looptijd van uw energiecontract, niet wijzigen;
  • U kunt kiezen uit zowel een welkomstkorting als een welkomstcadeau. Met behulp van onze energievergelijker kunt u gemakkelijk berekenen welke deal het beste bij u past;
  • Eneco is de meeste duurzame keuze van de traditionele energiebedrijven. Dat blijkt uit de scores van de Consumentenbond;
  • Gratis overstapservice. Uw overstap wordt daarmee voor u geregeld;
  • U heeft standaard 14 dagen bedenktijd. Bedenkt u zich nadien toch? Dan kunt u uw contract gratis annuleren.

Welkomstkorting of welkomstcadeau?

Wilt u graag profiteren van een scherpe welkomstkorting? Of kiest u toch liever een leuk welkomstcadeau? Indien u kiest voor Eneco 3 jaar vast heeft u meerdere keuzemogelijkheden. Zo kunt u een korting van enkele honderden euro’s, maar ook kunt u een cadeau uitkiezen. Deze leverancier biedt meerdere cadeaus. Zo kunt u onder andere kiezen voor een slimme thermostaat of voor Philips Hue verlichting. Uiteraard kunt u zelf bepalen wat u graag wilt.

Overstappen naar Eneco 3 jaar vast?

Wilt u graag overstappen naar Eneco 3 jaar vast? Dat werkt erg eenvoudig. U kunt hier namelijk uw energiekosten berekenen. Het is hierbij van belang dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis daarvan berekent u welke deal het beste bij u past. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Heeft u de geschikte deal gevonden? Dan klikt u op aanvragen. Vervolgens geeft u uw gegevens door en heeft u nog 14 dagen bedenktermijn.

Welke andere energiepakketten zijn er?

Eneco 3 jaar vast is een van de energiedeals waar u uit kunt kiezen. U heeft echter ook de mogelijkheid om te kiezen voor een ander contract. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor Eneco 1 jaar vast. Dit betreft een energiecontract van twaalf maanden. Het voordeel daarvan is, is dat u maar twaalf maanden klant hoeft te blijven voor uw welkomstkorting. Kiest u voor het driejarige contract? Dan dient u minimaal 36 maanden klant te blijven. Uiteraard kunt u zelf nagaan wat het beste bij u past met behulp van de energievergelijker.

Overstapservice

Als u overstapt naar Eneco 3 jaar vast, of u kiest voor een andere deal, profiteert u via onze website altijd van de gratis overstapservice. Dat houdt in dat uw oude contract voor u wordt opgezegd. U hoeft dus zelf geen opzegbrieven meer te schrijven, want immers wordt dit allemaal voor u geregeld. Zo bent u er ook van verzekerd dat u geen dubbele kosten betaalt voor stroom en gas en krijgt u altijd netjes op energie op uw woonadres. Dat maakt overstappen van energieleverancier gemakkelijker dan ooit tevoren.

Energie vergelijken?

Wilt u graag energie vergelijken voor de beste deal? Op Energievergelijking bent u op het juiste adres. Zorg ervoor dat u uw postcode, huisnummer en energieverbruik invoert en bereken direct welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan genoteerd. Overstappen kost u nooit meer dan vijf minuutjes van uw tijd en de besparing kan oplopen tot wel 500 euro!

Heeft u, ondanks dit uitgebreide artikel, nog steeds vragen over uw overstap of over dit energiecontract? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u graag verder.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie