Eneco aanbiedingen

Wilt u graag profiteren van een van de Eneco aanbiedingen? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. U kunt hier alle huidige Eneco aanbiedingen vergelijken: van cashback-deals tot welkomstcadeaus. Deze leverancier is een van de grote leveranciers in Nederland en biedt diverse acties voor nieuwe en bestaande klanten.

Eneco aanbiedingen met cashback (nieuwe klanten)

Bent u benieuwd naar alle Eneco aanbiedingen met cashback? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Deze leverancier heeft meerdere cashback-deals bij verschillende contractperiodes. Zo kunt u onder andere kiezen voor eenjarig en driejarig energiecontract. In de regel is de eenjarige energiedeal ook de beste deal. De hoogte van de korting bij dit contract kan altijd verschillen. Daarom is het belangrijk om de energievergelijker te gebruiken. Hier staat het actuele bedrag altijd genoteerd. Kiest u liever voor een langere contractperiode? Dan kan dat natuurlijk ook.

Eneco aanbiedingen met cadeau (nieuwe klanten)

U kunt ook kiezen voor een van de Eneco aanbiedingen met cadeau. Hieronder volgt een overzicht van alle huidige acties. Mochten er in de toekomst nog extra acties bijkomen zullen wij deze pagina uiteraard altijd aanvullen.

Toon Thermostaat

Momenteel kunt u kiezen voor een gratis Toon thermostaat bij een vierjarig Eneco energiecontract. Kiest u toch liever voor een kort energiecontract? Dan kunt u ook kiezen voor een driejarig energiecontract met een bijbetaling van 99 euro. Op moment van schrijven is dit de enige deal. Zoals gezegd zullen we de pagina verder aanvullen indien er ook nog andere cadeaus bijkomen. Wilt u graag profiteren van deze deal? U kunt hier energie vergelijken en deze deal bekijken.

Eneco aanbiedingen voor bestaande klanten

Bent u al klant bij Eneco en bent u benieuwd naar de aanbiedingen voor bestaande klanten? Momenteel is er geen spaarprogramma bij deze leverancier, zoals dat wel het geval is bij Nuon en Essent. Uiteraard kunt u wel uw energiecontract verlengen indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd. U kunt er echter ook voor kiezen om te profiteren van een van de andere energie aanbiedingen. Vaak loont het meer om de overstap te maken in plaats dat u uw huidige contract verlengd als bestaande klant. De korting voor huishoudens die verlengen is in de regel lager. Daarvoor kunt u uiteraard ons vergelijkingssysteem raadplegen.

Aanmelden voor Eneco aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de Eneco aanbiedingen? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. In het overzicht treft u verscheidene deals van deze leverancier. Zodra u een geschikte deal heeft gevonden wordt u doorverwezen naar de officiële website. Hier kunt u uw gegevens invoeren en u kunt uw contract aanvragen binnen slechts enkele minuten tijd. Als u zich heeft aangemeld ontvangt u hiervan een bevestiging van uw leverancier. Standaard heeft u nog 14 dagen bedenktermijn.

Wanneer gaat uw energiecontract in?

Heeft u zich aangemeld voor een van de Eneco aanbiedingen? Dan gaat deze leverancier direct voor je aanslag. Wat de ingangsdatum van uw contract daadwerkelijk is, is afhankelijk van uw huidige contract. Beschikt u over een contract met bepaalde looptijd dat afloopt binnen 90 dagen (drie maanden)? Dan laat deze leverancier uw contract ingaan op het moment dat het huidige contract afloopt. Op die manier voorkomt u een eventuele overstapboete.

Beschikt u echter over een contract dat nog langer dan 90 maanden doorloopt en meldt u zich aan? Dan dient u mogelijk een boete te betalen bij uw huidige leverancier. In dat geval is het raadzaam om nog even te wachten met de overstap.

14 dagen bedenktermijn

Heeft u een van de Eneco aanbiedingen uitgekozen, maar twijfelt u nadien toch over uw keuze? Dan heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract altijd nog gratis annuleren via de officiële kanalen van deze leverancier. Indien u uw contract annuleert blijft u klant bij uw huidige energiemaatschappij. Annuleren kost nooit geld en geldt alleen voor consumentencontracten.

Wanneer ontvang ik het cadeau of het kortingsbedrag?

Heeft u een cashback-actie uitgekozen? Dan ontvangt u de korting op uw jaarafrekening of eindafrekening. U krijgt het bedrag dus niet rechtstreeks op uw bankrekening gestort, maar u ontvangt simpelweg een kortingsbedrag op de energierekening. Heeft u daarentegen gekozen voor een cadeau, zoals bijvoorbeeld de Toon thermostaat? Dan zult u deze ontvangen nadat Eneco uw energieleverancier is geworden. Vaak ontvangt u uw cadeau als u al een termijnbedrag heeft betaald. Houd rekening met zo’n vier tot zes weken. Via een speciale website kunt u uw cadeau bestellen. Dit wordt altijd gratis bij u thuisbezorgd.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van een van de Eneco aanbiedingen? Dan zijn er natuurlijk verscheidene zaken waar u op kunt letten. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zetten we deze aandachtspunten graag voor u in een overzicht:

  • U dient het maandbedrag te voldoen middels automatische incasso. Dat wordt als voorwaarde gezien om te kunnen profiteren van een van de acties;
  • Houd er rekening mee dat het uiteindelijke jaarbedrag kan afwijken van het bedrag in het overzicht. Immers wordt uw jaarafrekening gespecificeerd op basis van uw daadwerkelijke verbruik;
  • De vaste en variabele leveringskosten voor stroom en gas worden vastgezet bij een vast energiecontract. Na de looptijd kunnen deze echter weer wijzigen. Gedurende de looptijd kunnen overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten wel wijzigen. Daar heeft uw leverancier namelijk nooit invloed op;
  • Indien u beschikt over een contract met bepaalde looptijd wacht Eneco maximaal drie maanden (90 dagen) met de overstap. Daarmee voorkomt u een mogelijke overstapboete;
  • Zorg ervoor dat u de juiste deal uitkiest. Vergelijk daarom meerdere energieleveranciers.

Eneco aanbiedingen vergelijken met andere leveranciers

Goed vergelijken is altijd erg belangrijk. Als u namelijk een goede vergelijking maakt kunt u namelijk altijd kiezen voor de beste deal. Daarom kunt u alle Eneco aanbiedingen uiteraard ook vergelijken met die van andere leveranciers. U kunt hier alle energieleveranciers vergelijken. Als u een vergelijking maakt is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis van deze data berekent u namelijk welke deal het beste bij u past. Bekijk daarom ook gerust de alternatieven betaal nooit te veel voor uw energierekening.

Plaats een reactie