Eneco ervaringen

Bent u benieuwd naar Eneco ervaringen? Op deze overzichtspagina verzamelen bij verscheidene reviews van verschillende websites. Aan de hand van de onderstaande Eneco ervaringen kunt u natuurlijk geheel zelf bepalen of u hier wel of geen stroom en gas afneemt.

Over Eneco

Voordat wij de Eneco ervaringen omschrijven, willen we natuurlijk eerst graag weten wat de energieleverancier zelf belooft. Eneco meent op koers te zijn voor duurzame energie. De energieleverancier zegt koploper te zijn in duurzame energie en innovatie. Het bedrijf is niet alleen actief in Nederland, maar ook daarbuiten. Eerder was Eneco een van de traditionele energiebedrijven uit Nederland en daarmee heeft deze energieleverancier ook nog een groot aandeel klanten op de Nederlandse energiemarkt.

Eneco ervaringen: beoordelingen

Uiteraard is het belangrijk om de Eneco ervaringen van andere klanten na te gaan. Daarvoor hebben wij verscheidene andere websites geraadpleegd. Hierbij zien wij verschillende beoordelingen op websites. Zo scoort deze energieleverancier, met een 4,9, een onvoldoende op de website EnergieErvaringen.nl. Er is circa 200 keer gestemd op deze energieleverancier. Op Klantenvertellen.nl scoort Eneco echter wel een 7,6 uit 10 op basis van meer dan 5.000 stemmen. Daarmee oogt het dus wel als een betrouwbare energieleverancier. Helaas zijn er geen Google reviews beschikbaar.

Overstappen naar Eneco?

Wilt u graag overstappen naar Eneco? De Eneco ervaringen zijn misschien een beetje verschillend, maar gezien de omvang van het bedrijf is het in ieder geval duidelijk dat zij een groot gedeelte van de Nederlandse vrije energiemarkt bezitten. U kunt hier direct energieleveranciers vergelijken om na te gaan of deze energieleverancier bij u past. Uiteraard kunt u ook kiezen uit verscheidene energieleveranciers: goed vergelijken is daarmee ontzettend belangrijk.

14 dagen bedenktijd

Spreken de Eneco ervaringen u wel aan en wilt u graag overstappen? Dan heeft u als consument altijd nog 14 dagen bedenktijd. U kunt uw energie-aanvraag binnen deze termijn dus nog annuleren. Bedenkt u zich toch of heeft u nadien toch een betere deal gevonden? Dan kunt u uiteraard uw energiecontract kosteloos opzeggen binnen deze termijn.

Voeg ook uw Eneco ervaringen toe aan onze website

Uiteraard willen wij ook graag Eneco ervaringen verzamelen op onze website. Daarom kunt u deze energieleverancier beoordelen! Daarvoor kunt u hieronder een sterrenbeoordeling achterlaten. Hoe meer reviews, hoe beter natuurlijk. Uw stem is anoniem, dus laat gerust uw stem hieronder achter.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie