Eneco verhuizen

Bent u momenteel klant bij Eneco en wilt u graag Eneco verhuizen? Dan kunt u gemakkelijk een verhuizing doorgeven via de website van Eneco. U kunt natuurlijk een verhuizing doorgeven, maar dit kan natuurlijk ook een goed moment zijn om uw huidige energiecontract onder de loep te nemen. Is een overstap misschien toch gunstiger op dit moment?

Eneco verhuizen of toch overstappen?

Als u gaat verhuizen, kan het natuurlijk ook handig zijn om een energievergelijking te maken. Immers moet u toch al een wijziging doorgeven, dus waarom controleert u dan niet direct of deze aanbieder nog wel de voordeligste keuze is? Indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd, kunt u gemakkelijk en snel uw energiekosten berekenen op uw nieuwe woonadres

Eneco verhuizen: wel klant blijven

Gaat u verhuizen, maar wilt u wel graag klant blijven bij Eneco? Dan kunt u contract van Eneco verhuizen naar uw nieuwe woonadres. U kunt uw verhuizing eenvoudig doorgeven via het inlogpaneel op de website van Eneco. Zodra de sleuteloverdracht plaatsvindt, krijgt u een mail van uw energieleverancier. Zij vragen in dat geval nog om uw meterstanden.

Meterstanden doorgeven

Uw meterstanden doorgeven is nodig voor de eindafrekening en de vaststelling van de termijnbedragen op uw nieuwe woonadres. Uw energieleverancier vertelt u exact hoe u uw meterstanden kunt doorgeven. Indien u beschikt over een slimme meter, is het niet altijd nodig om uw meterstanden door te geven.

Eindafrekening ontvangen

Over het algemeen ontvangt u uw eindafrekening vier tot zes weken nadat de levering op uw oude woonadres is gestopt. Om die reden dient u ook uw meterstanden door te geven in het geval van een verhuizing.

Nieuwe termijnbedrag

Op uw nieuwe woonadres zult u ook te maken krijgen met een nieuw termijnbedrag. Ook als u ‘gewoon’ klant blijft bij Eneco, zult u dus te maken krijgen met een nieuw termijnbedrag. Dit wordt namelijk ook gebaseerd op het historische verbruik van de betreffende woning. Per mail ontvangt u een bevestiging met hierin de nieuwe termijnbedragen. Bent u het daar niet mee eens? Dan kunt u dat aangeven bij uw energieleverancier.

Energieleveranciers vergelijken

Wilt u graag Eneco verhuizen of wilt u toch kijken naar een betere deal? U kunt natuurlijk klant blijven, maar u kunt ook overstappen van energieleverancier. Via onze website kunt u gemakkelijk energieleveranciers vergelijken. Via onze website vergelijkt u altijd onafhankelijk! U kunt dus ook zelf bepalen of u wel of geen klant blijft bij Eneco op uw nieuwe woonadres. Vergelijken kan natuurlijk nooit kwaad. In ons handige vergelijkingssysteem zetten wij de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie