Energiedirect 2 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor een energiecontract met een looptijd van 24 maanden? Mogelijk is Energiedirect 2 jaar vast voor u een goede keuze. Bij dit energiecontract kunt u een leuke welkomstkorting ontvangen en bovendien wordt de overstap gemakkelijk voor u geregeld. Het energiecontract is beschikbaar voor zowel zakelijke klanten als consumenten. Wilt u graag nagaan of deze deal bij u past? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan.

Over Energiedirect 2 jaar vast

Er zijn in Nederland ontzettend veel energieleveranciers. Het kan dus ook lastig zijn om het juiste energiecontract te kiezen. Immers zijn er niet alleen veel energiebedrijven, maar ook veel verschillende energiecontracten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Energiedirect 2 jaar vast, maar ook kunt u kiezen voor Energiedirect 1 jaar vast. Indien u kiest voor dit tweejarige contract kiest u voor een contract met een looptijd van 24 maanden. Hierbij kunt u een leuke welkomstkorting krijgen, maar wel dient u dan ook gedurende die periode klant te blijven.

Voordelen Energiedirect 2 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor Energiedirect 2 jaar vast? Dan kunt u genieten van meerdere voordelen. Voor het gemak zetten wij dit hieronder voor u in een kort overzicht:

  • U krijgt standaard groene stroom indien u kiest voor dit energiecontract. Daar betaalt u ook niets extra’s voor;
  • Dit bedrijf wordt met een ruime voldoende beoordeeld door klanten. Dat blijkt uit talloze positieve reviews;
  • U kunt uw energiezaken gemakkelijk regelen met behulp van de Regelneef app;
  • Dit betreft een contract met een looptijd van 24 maanden. U hoeft een lange periode dus niet om te kijken naar uw energiezaken;
  • Gedurende de looptijd van het contract zullen de energietarieven niet wijzigen. U weet dus precies wat u betaalt per kWh stroom en per m3 gas;
  • Indien u overstapt naar Energiedirect 2 jaar vast kunt u genieten van de gratis overstapservice energie;
  • U heeft, als consument, standaard 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract nog annuleren.

Extra online cashback

U kunt genieten van een scherpe cashback indien u kiest voor deze deal. Uw cashback kan oplopen tot 175 euro op jaarbasis. Kiest u er echter voor om uw energiezaken allemaal zelf online te regelen? Dan krijgt u zelfs nog een tientje extra als cashback-actie. Daarmee kunt u dus ook nog zelf bepalen hoeveel u bespaart als nieuwe klant. Op moment van schrijven is er alleen een cashback-actie beschikbaar. Dat betekent dus dat u geen cadeau kunt uitzoeken. Wilt u toch liever een fysiek cadeau in huis ontvangen? Bekijk dan onze andere energie aanbiedingen.

Energiezaken online regelen met de Regelneef app

Als u uw energiezaken zelf online regelt kunt u extra korting krijgen. Daarvoor kunt u de Regelneef app downloaden. Deze is gratis verkrijgbaar in zowel de App Store (iOS) als de Play Store (Android). In deze app kunt u bijvoorbeeld wijzigen doorgeven of kunt u uw termijnbedragen instellen. Dat werkt allemaal bijzonder eenvoudig en het is ook nog eens erg handig. Bovendien krijgt u extra korting, dus dat maakt het ook allemaal erg interessant.

Hoe kan ik overstappen naar Energiedirect 2 jaar vast?

Wilt u graag overstappen naar Energiedirect 2 jaar vast? Dan kunt u hier gebruikmaken van onze energievergelijker. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past. Voor het gemak staat de beste deal altijd bovenaan. Heeft u het geschikte contract gevonden? Klik dan op aanvragen en vervolgens start de gratis overstapservice.

Gratis overstapservice

Indien u kiest voor Energiedirect 2 jaar vast kunt u genieten van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap verder voor u wordt geregeld. Met slechts enkele klikken op de knop maakt u gemakkelijk en snel de overstap. U hoeft namelijk alleen maar uw contract aan te vragen. Vervolgens start uw bedenktijd en zodra dit verstreken is zegt uw nieuwe energieleverancier het oude contract op.

Start direct met energie vergelijken

Wilt u graag energie vergelijken voor de beste deal? Raadpleeg ons vergelijkingssysteem en voer uw postcode + huisnummer en energieverbruik in. Op basis van deze data kunt u gemakkelijk berekenen welke deal het beste bij u past. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken staat het beste energiecontract altijd bovenaan.

Heeft u toch nog vragen? U kunt hier contact met ons opnemen. Uiteraard reageren we zo snel mogelijk en helpen wij u graag verder.

Plaats een reactie