Energiedirect aanbiedingen

Bent u op zoek naar alle Energiedirect aanbiedingen van dit moment? Dan kunt u deze pagina raadplegen. In dit overzicht treft u de huidige cashback energie deals en energie met welkomstcadeau deals. Dit overzicht wordt regelmatig bijgewerkt zodat u altijd op de hoogte blijft van alle scherpe deals.

Energiedirect aanbiedingen met cashback (nieuwe klanten)

Wilt u graag profiteren van een van de Energiedirect aanbiedingen met cashback? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. In het vergelijkingssysteem kunt u namelijk alle huidige kortingen van deze leverancier nagaan. Deze zijn vaak onderhevig aan verandering en daarom loont het om een goede vergelijking te maken.

U heeft keuze uit meerdere contractperiodes. Vaak is de eenjarige deal de beste keuze. Via deze leverancier kunt u met enige regelmaat profiteren van een hoge cashback-korting. De korting is vaak hoger dan 100 euro. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u berekenen of deze deal bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan, dus het kan uiteraard ook zijn dat er een andere aanbieder staat. Via onze website vergelijkt u onafhankelijk alle energieleveranciers.

Energiedirect aanbiedingen met cadeau (nieuwe klanten)

Bent u benieuwd naar de Energiedirect aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten? Dan is er momenteel een deal waar u voor kunt kiezen. U kunt namelijk PSV-tegoed krijgen aangezien deze leverancier sponsor is van de club uit Eindhoven.

Shoptegoed PSV fanshop

Als u wilt kunt u kiezen voor PSV Energie. Bij dit energiecontract krijgt u namelijk shoptegoed voor de fanshop van PSV. Bovendien krijgt u standaard tien procent korting in de fanshop. Bij het contract ontvangt u uiteraard groene stroom en met behulp van de energieapp kunt u uw energiezaken regelen. Bekijk deze deal in onze energievergelijker.

Energiedirect aanbiedingen voor bestaande klanten

Bent u benieuwd naar de Energiedirect aanbiedingen voor bestaande klanten? Dan is het belangrijk om te weten dat u geen cadeau of korting krijgt als u uw contract verlengt. U kunt uw contract echter wel verlengen tegen lage energietarieven. Of dat daadwerkelijk gunstig voor u is zult u moeten berekenen. Over het algemeen is de overstap naar een nieuwe energieleverancier vaak de beste keuze. Goed vergelijken is daarom ook erg belangrijk als uw contract reeds is omgezet naar een contract met onbepaalde looptijd.

Aanmelden voor Energiedirect aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de Energiedirect aanbiedingen? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk berekenen of deze deal bij u past. Zodra u de geschikte deal heeft gevonden kunt u uw contract simpelweg aanvragen via de oranje knop. Uw contract aanvragen is erg eenvoudig en de overstap wordt nadien voor u geregeld. Daar heeft u zelf dus geen werk van.

Nieuwe contractdata

Als u uw contract heeft aangevraagd zal uw nieuwe energieleverancier de nieuwe contractdata vaststellen. U kunt zelf ook aangeven wanneer u het contract wilt laten ingaan. Het is in ieder belangrijk om de overstap pas te maken indien u beschikt over een contact met onbepaalde looptijd. Ook wanneer uw contract binnen twee maanden afloopt kunt u de overstap alvast regelen. Uw contract gaat namelijk pas later in.

Loopt uw contract echter nog langer door dan twee maanden? Dan is het raadzaam om nog even te wachten met de overstap. U riskeert namelijk een overstapboete als u te vroeg overstap. Dat zou zonde zijn, want dan bent u de korting bij uw nieuwe leverancier weer snel kwijt.

14 dagen bedenktijd

Als u bent overgestapt, naar een van de Energiedirect aanbiedingen of een andere leverancier, heeft u standaard nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze korte periode van twee weken kunt u uw contract eventueel nog annuleren. Heeft u zich toch nog bedacht en wilt u klant blijven bij uw huidige leverancier? Dan kunt u uw contract gratis opzeggen via de officiële website van uw nieuwe leverancier. De bedenktermijn start zodra u de bevestiging van uw nieuwe leverancier heeft ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn kortingsbedrag?

Heeft u gekozen voor een van de Energiedirect aanbiedingen? Een cashback ontvangt u meestal aan het einde van uw contractperiode. U ontvangt het bedrag dus terug als korting op uw jaarafrekening. Heeft u echter gekozen voor een cadeau? Dan zult u deze gelukkig al wel eerder ontvangen. Deze krijgt u circa vier tot zes weken nadat u zich heeft aangemeld voor deze energiemaatschappij. Heeft u gekozen voor het PSV-shoptegoed? Dan kunt u dat dus al snel in huis verwachten.

Goed om te weten

Als u wilt profiteren van een van de Energiedirect aanbiedingen is het belangrijk om rekening te houden met de actievoorwaarden. Hieronder volgt een overzicht met enkele belangrijke aandachtspunten:

  • Uw termijnbedragen dient u te voldoen per automatische incasso;
  • De periode van het jaarbedrag in het overzicht kan afwijken van uw jaarafrekening. Op uw jaarafrekening wordt het daadwerkelijke verbruik namelijk gespecificeerd. U kunt dus mogelijk geld terugkrijgen, maar mogelijk moet u dan ook bijbetalen;
  • Vaste en variabele leveringstarieven staan vast gedurende de looptijd. Overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten kunnen wel wijzigen;
  • Zorg ervoor dat u pas overstapt indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd of wanneer uw contract binnen twee maanden afloopt. Daarmee voorkomt u eventuele overstapboete.

Vergelijk Energiedirect aanbiedingen met andere deals

Op deze pagina treft u alleen de Energiedirect aanbiedingen. Uiteraard kunt u ook nog talloze andere energiedeals op onze website inzien. Zo bieden verscheidene andere energiemaatschappijen eveneens leuke kortingsbedragen. Goed vergelijken is daarom ook belangrijk: hier kunt u alle energieleveranciers vergelijken. Op basis van uw woonadres en energieverbruik staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan.

Plaats een reactie