Energiedirect.nl ervaringen

Bent u benieuwd naar wat anderen van energiedirect.nl vinden? Op deze pagina verzamelen wij energiedirect.nl ervaringen van klanten. Hiervoor zijn verschillende websites geraadpleegd. Ook kunt u zelf uw stem achterlaten onderaan aan deze pagina.

Over energiedirect.nl

Energiedirect.nl belooft groene stroom tegen een eerlijke prijs. Inmiddels is het bedrijf dan ook uitgegroeid tot een stabiele energieleverancier. De energieleverancier is zelfs hoofdsponsor van de populaire Nederlandse voetbalclub PSV. Speciaal voor supporters biedt het bedrijf ook verscheidene leuke energie aanbiedingen. Goed, we weten nu wie energiedirect.nl is en wat de belofte is. Hieronder volgen de energiedirect.nl ervaringen.

Energiedirect.nl ervaringen: de beoordelingen

De energiedirect.nl ervaringen verschillen flink per website. Zo wordt het bedrijf via de Google reviews niet goed beoordeeld. Het bedrijf scoort een 2,5 uit 5 sterren in de zoekgigant. Hierbij wordt vaak een ster gegeven, maar ook vaak vijf sterren. Voor veel mensen is het dus of écht slecht of écht goed. Echter scoort de energieleverancier wel een ruime voldoende op EnergieErvaringen.nl. Dat is ook nog eens op basis van meer stemmen. Ook op onze algemene pagina van energiedirect.nl scoort de energieleverancier een ruime voldoende. Al met al lijkt dat dus toch een betrouwbare energieleverancier.

Overstappen naar energiedirect.nl?

Wilt u graag overstappen naar deze energieleverancier? Dan kunt u energie vergelijken en overstappen via onze energievergelijker. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel berekenen welke energieleverancier het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Dat hoeft dus niet per se energiedirect.nl te zijn, maar dat kan ook een andere aanbieder zijn. Via onze website vergelijkt u onafhankelijk en snel alle energieleveranciers.

14 dagen bedenktermijn

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan heeft u altijd nog 14 dagen bedenktijd. Zijn uw eigen energiedirect.nl ervaringen niet zo positief tijdens de overstap? Dan kunt u uw energiecontract nog kosteloos annuleren binnen deze termijn van 14 dagen. Dit kan via de officiële website van de energieleverancier. De bedenktermijn gaat pas in zodra u uw bevestiging heeft ontvangen.

Voeg ook uw eigen energiedirect.nl ervaringen toe aan onze website!

U kunt op onze website ook uw eigen energiedirect.nl ervaringen achterlaten. Daarvoor kunt u een sterrenbeoordeling achterlaten. Hoe meer reviews en ervaringen van verschillende bezoekers, hoe beter dat natuurlijk is. Uw stem is altijd anoniem: u hoeft geen naam achter te laten.

Reviews

Hoe nuttig is dit?

Score 4 / 5. Stemmen: 10

Plaats een reactie