Energiedirect.nl verhuizen

Bent u momenteel klant bij energieleverancier energiedirect.nl en wilt u graag energiedirect.nl verhuizen? Dan kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven via de klantenservice-pagina op de website van deze energieleverancier. U kunt inloggen met uw e-mailadres en/of gebruikersnaam en wachtwoord. Als u echter gaat verhuizen, kan dat natuurlijk een goed moment zijn om een vergelijking te maken. Op deze pagina leest u daar meer over.

Energiedirect.nl verhuizen of toch overstappen?

Wilt u graag energiedirect.nl verhuizen of toch liever overstappen? Tijdens een verhuizing moet u hoe dan ook een aantal wijzigingen doorvoeren. Dit kan dus ook een goed moment zijn om eens een goede vergelijking te maken. Past deze energieleverancier nog steeds bij mij? Uiteraard kunt u vrijblijvend energie vergelijken, indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan in ons vergelijkingssysteem.

Energiedirect.nl verhuizen en klant blijven

Wilt u liever energiedirect.nl verhuizen, maar wel gewoon klant blijven? Dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kunt u simpelweg uw verhuizing doorgeven via de website van de energieleverancier. Dit kan via klantenservice > persoonlijke gegevens > verhuizen. Vervolgens kunt u inloggen met uw e-mailadres en/of gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt uw verhuizing doorgeven binnen slechts enkele minuutjes. Dat is zo geregeld. Uiteraard kunt u ook de Regelneef app downloaden en hier uw verhuizing doorgeven.

Meterstanden doorgeven

Uw meterstanden doorgeven is een fluitje van een cent. Mocht u beschikken over een slimme meter, dan kan de energieleverancier uw meterstanden op afstand uitlezen. Deze meterstanden nodig voor de eindafrekening op uw oude adres. Ook voor uw nieuwe adres wil de energieleverancier graag uw meterstanden kunnen peilen.

Eindafrekening

Circa vier tot zes weken nadat u verhuisd bent ontvangt u een eindafrekening van uw energieleverancier. Dat is niet alleen het geval wanneer u overstapt, maar ook als u klant blijft bij energiedirect.nl. Uw oude woning wordt in feite een afgesloten hoofdstuk, waardoor u een eindafrekening ontvangt. Dat is dan ook de reden dat u uw meterstanden moet doorgeven indien u energiedirect.nl verhuizen wilt.

Nieuw termijnbedrag in uw nieuwe woning

Als u een nieuw woning betrekt, wordt er altijd opnieuw gekeken naar het termijnbedrag. Dit is namelijk ook afhankelijk van historisch verbruik van de woning die u gaat betrekken. Als u een duurzamere woning betrekt, is de kans groot dat u een lagere energierekening krijgt. Uiteraard ontvangt u een mail met daarin de vaststelling van de termijnbedragen. Bent u het daar niet mee eens? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met uw energieleverancier. Vaak kunt u de termijnbedragen iets omhoog of iets omlaag zetten.

Energieleveranciers vergelijken?

Wilt u graag energiedirect.nl verhuizen of wilt u toch overstappen van energieleverancier? Uiteraard kunt u hier zelf een keuze in maken. Als u wilt overstappen, kunt u hier direct energieleveranciers vergelijken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan in ons systeem.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie