ENGIE 1 jaar vast

Wilt u graag een nieuw energiecontract aanvragen en overweegt u ENGIE 1 jaar vast? Dan kunt u eerst meer lezen over dit energiecontract op deze pagina. Wilt u direct uw energiekosten berekenen? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u namelijk gemakkelijk en snel berekenen of deal bij u past. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Dat kan dus ENGIE 1 jaar vast zijn, maar mogelijk ook een andere deal.

ENGIE 1 jaar vast: over ENGIE

ENGIE Energie is groot energiebedrijf met meer dan 150.000 medewerkers in 70 landen. Het is dan ook een van de top 10 energieleveranciers van Nederland. Deze energieleverancier zet steeds meer in op duurzaamheid en biedt daarom ook CO2-gecompenseerd gas. Ook investeert het bedrijf momenteel in groen gas. Als u wilt kiezen voor een leverancier met een duurzame visie kan deze leverancier dus een goede keuze zijn.

Voordelen ENGIE 1 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor ENGIE 1 jaar vast? Dan profiteert u van verscheidene voordelen. Voor het gemak hebben wij deze voordelen voor u in het volgende overzicht geplaatst:

  • Een kort energiecontract van slechts twaalf maanden, waarbij u een leuke welkomstkorting kunt krijgen als nieuwe klant. Na een jaar kunt u het bedrijf weer verlaten voor een energiecontract bij een andere leverancier;
  • De overstap wordt voor u geregeld middels de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat vrijwel geen werk heeft van uw overstap;
  • Eerlijke tarieven, welke u uiteraard kunt terugvinden in onze energievergelijker. Zodoende kunt u ook kijken of dit contract interessant is voor u;
  • Speciaal voor klanten heeft ENGIE een app ontwikkeld. Daarmee heeft u inzicht op uw gas- en stroomverbruik. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android;
  • Indien gewenst kunt u CO2-gecompenseerd gas ontvangen bij uw contract (tegen meerprijs).

Profiteer van een welkomstpremie

Wilt u graag profiteren van een interessante welkomstpremie? Dan kunt u kijken welke deal het bedrijf nu voor u in petto heeft. Hiervoor kunt u alle energiemaatschappijen vergelijken voor de beste deal. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Mogelijk is er dus ook een andere leverancier die een betere deal biedt. Uiteraard kunt u dat op onze website onafhankelijk vergelijken.

Overstappen van energieleverancier?

Wilt u graag profiteren van ENGIE 1 jaar vast of een andere deal? Overstappen van energieleverancier is erg eenvoudig. U voert simpelweg uw postcode + huisnummer en energieverbruik in en het systeem berekent uw jaarlijkse energiekosten. Vervolgens staat de voordeligste aanbieder bovenaan. U kunt overstappen door te klikken op de oranje knop ‘aanvragen’. De rest wordt voor u geregeld middels de gratis overstapservice.

Gratis overstapservice

De gratis overstapservice is bijzonder handig. U geniet niet alleen van deze overstapservice bij ENGIE 1 jaar vast, maar ook de andere energieleveranciers bieden deze optie. Het houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. U hoeft zich dus alleen maar aan te melden en de rest wordt voor u gedaan. Dat maakt overstappen bijzonder eenvoudig en laagdrempelig. Vaak moet u nog wel uw meterstanden doorgeven, maar dat is gelukkig erg eenvoudig.

Bereken uw energiekosten

Wilt u graag weten wat u kwijt bent aan uw energierekening? Bereken uw energiekosten via ons vergelijkingssysteem en stap vandaag nog over. Met een overstap kunt u tot wel 500 euro op jaarbasis ontvangen en dat is natuurlijk erg veel geld. Heeft u onverhoopt toch nog vragen? Dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u meer dan graag met uw overstap. Samen zorgen we dan voor een flinke besparing van uw jaarlijkse kosten!

Plaats een reactie