ENGIE 3 jaar vast

Als u wilt overstappen van energieleverancier heeft u keuze uit talloze energieleveranciers. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor ENGIE 3 jaar vast. Bij dit energiecontract staan de energietarieven voor 36 maanden vast. Gedurende die periode hoeft u dus geen overstap te maken en bent u verzekerd van scherpe energietarieven. Wilt u graag weten of deze deal bij u past? Raadpleeg dan onze energievergelijker. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert zodat u snel weet welke deal het meest geschikt is.

Waarom ENGIE 3 jaar vast?

Wilt u graag kiezen voor een energiecontract met vaste energietarieven met een looptijd van 36 maanden? Dan kan deze energieleverancier nog weleens een goede keuze zijn. U ontvangt namelijk ook CO2-gecompenseerd gas bij dit contract en bovendien is het een grote aanbieder op de internationale energiemarkt. Het bedrijf heeft namelijk 150.000 medewerkers in circa 70 landen. In Nederland is het ook een van de top 10 energiebedrijven. Hieronder leest u over de voordelen en de actuele welkomstpremie van deze aanbieder.

Voordelen ENGIE 3 jaar vast

ENGIE 3 jaar vast kan een goede keuze zijn. Hieronder volgen alle voordelen met betrekking tot deze energiedeal:

  • Een energiecontract met de looptijd van 36 maanden. Gedurende deze periode bent u ervan verzekerd dat u een bepaald tarief per kWh stroom en per m3 gas betaalt. Dit zal niet wijzigen tijdens uw contractperiode;
  • De overstap wordt voor u geregeld. Dat gebeurt door middel van de gratis overstapservice energie;
  • U betaalt eerlijke energietarieven voor een scherpe prijs. Met behulp van onze energievergelijker kunt u gemakkelijk inzien welke aanbieder de voordeligste keuze is;
  • Er is een gratis app beschikbaar voor klanten. Hier kunt u uw energiezaken gemakkelijk regelen. De app kunt u downloaden in de Play Store (Android) en de App Store (iOS);
  • U ontvangt CO2-gecompenseerd gas bij dit energiecontract.

Bekijk de actuele welkomstpremie bij ENGIE 3 jaar vast

Bent u benieuwd naar de actuele welkomstpremie bij ENGIE 3 jaar vast? U kunt hier online alle energieleveranciers vergelijken voor de beste deal. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Mogelijk is dat deze ENGIE-deal, maar het kan natuurlijk ook een andere leverancier zijn. Zorg er in ieder geval altijd voor dat u uw verbruiksgegevens en woonadres invoert. Zo kunt u het eenvoudig en snel berekenen.

Toch kiezen voor een flexibel contract?

Wilt u liever niet kiezen voor een vast energiecontract? Dan kunt u eventueel ook kiezen voor een flexibel contract via deze leverancier. Dat kan een uitkomst zijn als u niet precies weet hoe lang u ergens gaat wonen of als u simpelweg nergens aan vast wilt zitten. Deze energietarieven zijn helaas wel hoger dan bij ENGIE 3 jaar vast. Dat is dus wel iets waar u rekening mee moet houden.

Overstappen van energieleverancier?

Wilt u graag overstappen? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen voor de beste deal. Op basis van uw verbruiksgegevens en uw woonadres berekent u gemakkelijk en snel welke deal het meest geschikt is. Heeft u de geschikte deal gevonden? Klik dan op aanvragen en vervolgens start uw bedenktermijn van 14 dagen en nadien de gratis overstapserviceregeling.

Gratis overstapserviceregeling

Heeft u het geschikte contract aangevraagd en is uw bedenktermijn van 14 dagen verstreken? Dan start de gratis overstapservice. Dat betekent dat uw nieuwe energieleverancier het oude contract opzegt. Indien u heeft gekozen voor ENGIE 3 jaar vast zal ENGIE uw contract dus opzeggen. Dat heeft als voordeel dat u geen opzegbrief hoeft te schrijven, maar u bent er ook van verzekerd dat u geen dubbele kosten betaalt. Bovendien krijgt u altijd netjes stroom en gas geleverd op uw woonadres.

Energie vergelijken?

Bent u overtuigd van het verhaal van deze leverancier? Of wilt u toch kiezen voor een andere energieleverancier? Via onze website controleert u eenvoudig en snel welke aanbieder de goedkoopste energiemaatschappij is. Start hier direct met energie vergelijken voor de beste deal. Dat werkt erg eenvoudig in slechts enkele stappen: u voert uw energieverbruik en woonadres in en u berekent vervolgens wie de goedkoopste aanbieder is. Overstappen kost nooit meer dan vijf minuten van uw tijd en de overstap wordt voor u geregeld. Eenvoudiger kan niet. Bespaar tot wel 500 euro op jaarbasis met uw overstap. Regel het vandaag nog.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Plaats een reactie