ENGIE aanbiedingen

Bent u op zoek naar een nieuwe energiemaatschappij en overweegt u ENGIE? Op deze pagina treft u een overzicht van alle ENGIE aanbiedingen. Dit is opgedeeld in acties voor nieuwe klanten en in acties voor bestaande klanten. Ook leest u op deze pagina nog verscheidene andere belangrijke informatie voor uw overstap.

ENGIE aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Wilt u graag profiteren van een van de ENGIE aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten? Dan is het raadzaam om de energievergelijker te gebruiken. Met behulp van dit vergelijkingssysteem kunt u gemakkelijk en snel nagaan welke deals er allemaal beschikbaar zijn. Indien u kiest voor deze leverancier heeft u keuze uit meerdere contracten. U kunt hierbij niet alleen kiezen voor bepaalde contractperiodes, maar u kunt ook kiezen tussen bijvoorbeeld windenergie of zonne-energie. Via deze leverancier kunt u zelfs kiezen waar uw energie vandaan komt. Zo kunt u kiezen voor windenergie uit de Riedpolder of Noordzee of voor zonne-energie uit Borgum.

Op moment van schrijven zijn er helaas geen cashback-deals beschikbaar. Mocht dat op korte termijn veranderen dan zullen we deze pagina uiteraard aanpassen. Bij elk contract ontvangt u wel CO2-gecompenseerd gas.

ENGIE aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Wilt u graag profiteren van een van de ENGIE aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten? Dan moeten we u helaas teleurstellen. Op moment van schrijven zijn er namelijk geen leuke cadeaus beschikbaar. Eerder kon u nog een gratis Nest thermostaat krijgen bij een energiecontract, maar helaas is deze actie verlopen. Ook de kluscadeaukaart kunt u niet langer krijgen via deze energieleverancier. Wilt u graag een cadeau ontvangen bij een leverancier? Dan kunt u hier onze andere energie aanbiedingen bekijken. Mochten deze acties nog gaan veranderen dan zullen we deze pagina uiteraard updaten.

ENGIE aanbiedingen voor bestaande klanten

Er zijn geen speciale ENGIE aanbiedingen beschikbaar voor bestaande klanten. Via MijnENGIE kunt u echter bekijken wanneer uw huidige overeenkomst afloopt. Hier staat ook een verlengingsaanbod. Meestal is het echter verstandiger om de overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier. Dat is namelijk veel goedkoper. Energie vergelijken is gratis, dus maak daarom gerust een vergelijking indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd.

Aanmelden voor ENGIE aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de ENGIE aanbiedingen? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. Heeft u de geschikte deal gevonden? Klik dan op de oranje knop ‘aanvragen’ en de overstap wordt verder voor u geregeld middels de gratis overstapservice.

Wanneer gaat het nieuwe contract in?

Wanneer het nieuwe contract precies ingaat is afhankelijk van uw huidige energiecontract. Beschikt u momenteel over een energiecontract met onbepaalde looptijd? Dan gaat uw contract binnen zo’n vier tot zes weken in. Dit heeft namelijk te maken met de bedenktermijn en de opzegtermijn.

Indien u nog een contract heeft met een looptijd van circa twee maanden zal uw nieuwe energieleverancier ervoor zorgen dat de contracten naadloos in elkaar overlopen. Daarmee worden overstapboetes voorkomen.

Heeft u echter een contract dat nog langer dan twee maanden doorloopt? Wacht dan nog even met de overstap en profiteer later van een van de deals op onze website. Uiteraard kunt u kiezen voor ENGIE aanbiedingen, maar ook voor andere deals.

Bedenktermijn

Nadat u de bevestiging heeft ontvangen van uw nieuwe leverancier heeft altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract nog gratis annuleren. Bedenkt u zich toch nog? Surf dan naar de officiële website van de aanbieder en zeg uw contract hier op. In dat geval blijft u ook klant bij uw huidige leverancier.

Cadeau of korting ontvangen

Heeft u zich aangemeld voor een van de ENGIE aanbiedingen of voor de deals van andere leveranciers? Een cashback-korting krijgt u altijd op uw jaarafrekening. Heeft u echter gekozen voor een cadeau of een voucher? Dan zult u deze gelukkig al wel eerder ontvangen. Het cadeau ontvangt u zo’n vier tot zes weken nadat u klant bent geworden bij uw nieuwe leverancier. Uiteraard ontvangt u daarvan verdere instructies via de mail.

Handige informatie

Wilt u graag profiteren van een van de ENGIE aanbiedingen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de actievoorwaarden omtrent deze deal. Hieronder leest u daar meer over:

  • Controleer welke contractperiode u aangaat met uw nieuwe leverancier. Meestal zijn de eenjarige deals de meest geschikte keuze, maar dat betekent wel dat u na een jaar weer moet overstappen;
  • Controleer wanneer uw huidige energiecontract afloopt. Stap niet te vroeg over om een overstapboete te voorkomen;
  • De vaste en variabele leveringskosten staan vast gedurende de looptijd van uw contract. Echter kunnen netbeheerkosten, overheidsheffingen en de kosten voor de netbeheerder tussentijds wel wijzigen;
  • De bedragen in de energievergelijker en op uw jaarafrekening kunnen afwijken. Op uw jaarafrekening wordt namelijk het daadwerkelijk energieverbruik gespecificeerd.

Handige ENGIE app

Overweegt u een van de ENGIE aanbiedingen? Het voordeel van deze leverancier is dat u een gratis app kunt downloaden. Met behulp van deze gratis app kunt u gemakkelijk uw energiezaken regelen. U hoeft daarvoor dus niet naar de website te surfen van deze leverancier.

Vergelijk ENGIE aanbiedingen met andere leveranciers

Wilt u graag ENGIE aanbiedingen vergelijken met andere leveranciers? Goede keuze, want ook diverse andere leveranciers bieden namelijk scherpe acties en deals. Hier kunt u alle energieleveranciers vergelijken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Zo betaalt u nooit meer te veel voor uw energierekening. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag.

Plaats een reactie