ENGIE Energie ervaringen

Bent u benieuwd naar de ENGIE Energie ervaringen? Op deze pagina hebben wij zoveel mogelijk informatie verzameld over de ervaringen en reviews van deze energieleverancier. Uiteraard kunt nadien zelf bepalen of u wel of niet de overstap maakt naar deze energiemaatschappij.

Over ENGIE Energie

Veel mensen weten niet dat ENGIE een bijzonder grote onderneming is. Wereldwijd heeft het bedrijf namelijk meer dan 150.000 medewerkers in 70 verschillende landen. Het is zelfs een van de top 10 energieleveranciers. Ook in de technische dienstverlening heeft dit bedrijf een groot aandeel. Daarmee is het dus geen kleine speler op de markt en dat biedt natuurlijk ook voordelen. Wat vinden anderen eigenlijk van deze energieleverancier? Voor het gemak zetten wij enkele ENGIE Energie ervaringen voor u op een rij. Wilt u zelf stemmen op deze energieleverancier? Dat kan onderaan op deze pagina middels een sterrenbeoordeling.

ENGIE Energie ervaringen: de beoordelingen van klanten

Op verschillende websites is de energieleverancier goed beoordeeld. Zo scoort deze energieleverancier een 8,4 op de website Feedbackcompany.com. Op basis van meer dan 2.200 stemmen is dat natuurlijk een prima score. Op andere websites zijn vrij weinig stemmen achtergelaten, waardoor deze ook niet echt mee te wegen zijn. Zo scoort de energieleverancier een 4,4 op de website Energieervaringen.nl. Echter is ook maar 17 keer gestemd (op moment van schrijven).

Overstappen naar ENGIE?

Wilt u graag overstappen naar ENGIE, omdat de ENGIE Energie ervaringen u wel aanspreken? Dan kunt u uiteraard gebruikmaken van onze handige energievergelijker. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk en snel berekenen of deze energiemaatschappij bij u past. Uiteraard kunt u via ons onafhankelijke vergelijkingssysteem ook direct andere energiemaatschappijen vergelijken.

14 dagen bedenktijd

Als u overstapt van energieleverancier, dan heeft u altijd nog 14 dagen bedenktijd. Zijn uw ENGIE Energie ervaringen toch niet zo positief verlopen? Dan kunt u uw energiecontract nog binnen deze termijn annuleren. U kunt uw overeenkomst uiteraard kosteloos beƫindigen binnen deze termijn. Daarvoor kunt u met hen contact opnemen.

Voeg ook uw ENGIE Energie ervaringen toe aan onze website

Hieronder kunt u ook uw eigen ENGIE Energie ervaringen toevoegen aan onze website. Aan de hand van een eenvoudige sterrenbeoordeling kunt u gemakkelijk en snel aangeven wat u van deze energieleverancier vindt. Dit betreft een anonieme stem. Hoe meer bezoekers hun stem achterlaten, hoe beter dat natuurlijk is.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie