ENGIE Energie verhuizen

Bent u momenteel klant bij ENGIE Energie en wilt u ENGIE Energie verhuizen? Dan kunt u zelf uw verhuizing doorgeven via MijnENGIE. De energieleverancier zorgt er dan voor dat uw energiecontract meeverhuist naar uw nieuwe woonadres. Uiteraard kunt u uw energiecontract meeverhuizen, maar u kunt er ook voor kiezen om over te stappen van energieleverancier. Beschikt u over een contract met onbepaalde looptijd? Misschien is dit dan wel het juiste overstapmoment. Uiteraard kunt u vrijblijvend vergelijken via onze website.

ENGIE Energie verhuizen of toch overstappen?

Wilt u graag ENGIE Energie verhuizen of wilt u toch klant blijven bij deze energieleverancier? Tijdens een verhuizing is het natuurlijk een goed moment om een energievergelijking te maken. Immers moet u toch al een wijziging doorvoeren, dus waarom zou u dan niet gelijk kijken of er misschien een betere deal is? Uiteraard kunt u hier vrijblijvend energie vergelijken om te kijken naar de beste deal. Uw energiekosten berekenen is een fluitje van een cent: u voert simpelweg uw postcode + huisnummer en verbruik in en op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan.

ENGIE Energie verhuizen en klant blijven

Wilt u toch liever ENGIE Energie verhuizen, maar wel klant blijven? Dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kunt u simpelweg uw verhuizing doorgeven via MijnENGIE. In slechts enkele stappen kunt u uw verhuizing doorgeven. Dat wijst zich vanzelf op de website van deze energieleverancier.

Meterstanden doorgeven

Uw meterstanden doorgeven is een fluitje van een cent. Als u ENGIE Energie verhuizen gaat, ontvangt u uiteraard een mail van hen over de meterstanden. Ook indien u overstapt moet u uw meterstanden doorgeven. De meterstanden worden gebruikt voor de eindafrekening van uw energiecontract.

Eindnota ontvangen

Zo’n vier tot zes weken nadat de levering op uw oude adres is beëindigd, ontvangt u een eindnota van uw energieleverancier. Het verschil met de maandelijkse termijnbedragen wordt verrekend met uw daadwerkelijke energieverbruik. Het kan dus zijn dat u geld terugkrijgt, maar mogelijk moet u ook bijbetalen.

Nieuw termijnbedrag op uw nieuwe woonadres

Of u nu overstapt van energieleverancier of bij uw huidige energieleverancier blijft: tijdens een verhuizing worden er altijd nieuwe termijnbedragen bepaalt. De termijnbedragen op uw nieuwe woonadres worden namelijk ook bepaald aan de hand van het historische verbruik op dat specifieke woonadres. Uiteraard ontvangt u een mail van uw energieleverancier met daarin de vaststelling van de termijnbedragen.

Energieleveranciers vergelijken?

Wilt u graag ENGIE Energie verhuizen of wilt u toch liever energieleveranciers vergelijken? Overstappen van energieleverancier is zeker geen slechte keuze. Op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik kunt u eenvoudig en snel berekenen welke aanbieder het beste bij u past. Indien u momenteel beschikt over een contract met onbepaalde looptijd, is overstappen misschien wel een voordeligere keuze. De goedkoopste energieleverancier staat uiteraard altijd bovenaan.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie