Essent aanbiedingen

Wilt u graag profiteren van een van de vele Essent aanbiedingen? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. U kunt talloze leuke deals uitkiezen via deze leverancier. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor cashback energie, maar u kunt ook kiezen voor energie met welkomstcadeau. U heeft keuze uit meerdere contactperiodes, variërend van 1 tot 5 jaar. Op deze pagina leest u over alle actuele Essent aanbiedingen van dit moment.

Essent aanbiedingen met cashback (nieuwe klanten)

Wilt u graag kiezen voor een van de Essent aanbiedingen met cashback? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk en snel welke cashback-deals er momenteel beschikbaar zijn en welke deals het beste bij u passen.

Essent heeft meerdere contractperiodes waar u kunt kunt kiezen. Via ons vergelijkingssysteem kunt u de beste deals bekijken. Zo kunt u kiezen voor een eenjarig of driejarig energiecontract. De korting bij een driejarig contract is hoger, maar in verhouding is een eenjarig energiecontract vaak de beste deal. Als u wilt kunt u ook kiezen voor eenjarig energiecontract met 150 euro bol.com shoptegoed. Dat kunt u min of meer ook zien als een cashback-actie. Daarover leest u straks meer op deze pagina.

Essent aanbiedingen met cadeau (nieuwe klanten)

Wilt u toch liever kiezen voor een leuk cadeau bij uw nieuwe energiecontract? Dan kunt u ook kiezen voor een van de leuke welkomstcadeaus. Hieronder volgt een overzicht met de actuele Essent aanbiedingen voor nieuwe klanten.

Bol.com cadeaukaart

Wilt u graag klant worden bij Essent? Dan kunt u eventueel ook kiezen voor een bol.com cadeaukaart. U kunt deze cadeaukaart vrij besteden op de webshop bol.com. Hier heeft keuze uit een ontzettend ruim assortiment. Deze couponcode kunt u bovendien in meerdere keren besteden. U hoeft het bedrag van 150 euro dus niet in een keer uit te geven. Dit betreft een eenjarig energiecontract, waarbij de energietarieven voor een periode van twaalf maanden vaststaan. U hoeft een jaar lang dus niet om te kijken naar uw energiecontract. U vindt deze deal in onze energievergelijker.

Philips Hue pakket

U kunt ook kiezen voor een Philips Hue pakket. Daarmee haalt u zuinige ledlampen in huis die u eenvoudig kunt bedienen met behulp van uw smartphone of met een afstandsbediening. In dit startpakket kunt u de volgende artikelen verwachten: 2x e27 color, een bridge en een sensor. De lampen kunt u uw favoriete kleuren geven. U heeft keuze uit miljoenen kleuren en daarmee zorgt u altijd voor een leuke sfeer in huis.

Dit kunt u krijgen bij een driejarig energiecontract. U hoeft dus 36 maanden lang niet naar uw contract om te kijken.

Momenteel zijn dit alle Essent aanbiedingen met cadeau. Mochten er in de toekomst nog meer cadeaus bijkomen dan zullen wij deze pagina uiteraard weer aanvullen met nieuwe content. Op die manier blijft u altijd up-to-date van de leukste acties.

Essent aanbiedingen voor bestaande klanten (Thuisvoordeel)

Nieuwe klanten kunnen profiteren van Essent aanbiedingen, maar dat geldt ook voor bestaande klanten. Speciaal voor bestaande klanten is er een speciaal spaarprogramma in het leven geroepen: Thuisvoordeel. Daarmee kunt u helemaal gratis punten sparen zolang u klant blijft bij deze leverancier. Daarvoor dient u zich wel speciaal in te schrijven, dus houdt daar wel rekening mee als u klant wordt bij de leverancier. Via Thuisvoordeel spaart u voor de volgende cadeaus:

  • Gratis Air Miles;
  • Een cadeautje;
  • Korting op producten van Essent.

Meerdere keren per jaar krijgt u een mailtje van uw leverancier. Hierbij heeft u keuze uit meerdere cadeautjes waarvan u er eentje mag uitkiezen.

Contract verlengen voor bestaande klanten?

Met enige regelmaat kunt u bovendien ook profiteren van andere Essent aanbiedingen. Zo kunt u uw contract tussendoor verlengen en zodoende profiteren een cashback-deal. Als u wilt verlengen is het altijd wel belangrijk om eerst een energievergelijking te maken om zodoende na te gaan of dit nog steeds de beste deal is. Uiteraard kunt u daarvoor terecht op onze website.

Aanmelden voor Essent aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de Essent aanbiedingen? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Hierbij is het altijd belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis daarvan kunt u namelijk berekenen welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Mogelijk zijn een van de Essent aanbiedingen de beste deal, maar het kan ook een andere energieleverancier zijn die goedkoper is. Goed vergelijken is erg belangrijk zodat u nooit te veel betaalt voor uw energierekening.

Wanneer gaat uw contract in?

Heeft u een geschikt contract gevonden? Dan kunt u zich gemakkelijk aanmelden via de oranje knop. U wordt doorverwezen naar de website van Essent waar u een van de aanbiedingen kunt uitkiezen. Hier kunt u uw gegevens invoeren. Wat de daadwerkelijke leverdatum voor stroom en gas wordt is afhankelijk van uw huidige contract. Er zijn twee mogelijkheden.

Beschikt u over een contract die nog minder dan zes maanden doorloopt? Dan zorgt deze leverancier ervoor dat uw contract precies aansluit op de afloopdatum van uw huidige energiecontact. Zo hoeft u nooit een overstapboete te betalen en betaalt u nooit te veel voor uw huidige energierekening.

Loopt uw contract echter nog langer dan zes maanden door? Dan houdt dit in dat u uw huidige contract voortijdig opzegt. In dat geval betaalt u dus mogelijk een overstapboete. Vaak is het raadzaam om dan nog even te wachten met de overstap.

14 dagen bedenktijd

Nadat u zich heeft aangemeld heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Bedenkt u zich nadien toch en wilt u afzien van een van de uitgekozen Essent aanbiedingen? Dan kunt u uw contract altijd nog gratis annuleren via de officiële website van deze leverancier. Dit werkt erg eenvoudig en u blijft dan klant bij uw huidige energieleverancier.

Wanneer ontvang ik mijn cadeau of korting?

Heeft u gekozen voor een leuk welkomstcadeau of een kortingsactie? Indien u heeft gekozen voor een cashback-actie zult u het kortingsbedrag terugkrijgen op uw jaarafrekening of aan het einde de looptijd van het contract. Heeft u echter gekozen voor een cadeau? Dan zult u het cadeau al eerder ontvangen. Vaak krijgt u deze zo’n vier tot zes weken nadat uw contract is ingegaan.

Goed om te weten

Als u zich wilt aanmelden voor een van de Essent aanbiedingen is het belangrijk dat u nog rekening houdt met de onderstaande zaken:

  • U dient uw maandbedrag te betalen middels automatische incasso. Het bedrag kunt u dus niet maandelijks handmatig overboeken;
  • De periode van het jaarbedrag kan afwijken van uw jaarafrekening. Immers wordt het actuele energieverbruik vermeld op uw jaarafrekening;
  • Zowel de variabele als de vaste leveringskosten voor stroom en gas worden vastgezet. Echter kunnen overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten wel wijzigen tijdens uw contractperiode. Daar heeft uw energieleverancier immers geen vat op;
  • Beschikt u nog over een contract met bepaalde looptijd van uw huidige leverancier? Essent wacht maximaal zes maanden met de overstap zodat u een overstapboete vermijdt;
  • Controleer altijd goed welke actie geschikt is voor nieuwe klanten en welke geschikt is voor bestaande klanten.

Vrienden aanmelden?

Als u vrienden aanmeldt kunt u zelf ook nog eens geld verdienen. U ontvangt een beloning van 25 euro indien zij zich aanmelden via uw vriendenlink. U kunt tot 15 introducees via uw account aanmelden. Dat kan dus oplopen tot een flink bedrag. Ook uw vrienden kunnen dan profiteren van een van de leuke Essent aanbiedingen.

Essent aanbiedingen versus andere leveranciers

Op deze pagina treft u een overzicht van alle Essent aanbiedingen. Uiteraard kunt u ook nog talloze andere leuke deals op onze website bekijken. Zo bieden verscheidene andere energieleveranciers ook leuke kortingsbedragen. Het is daarom ook altijd belangrijk om een goede vergelijking te maken. Daarvoor kunt u hier energie vergelijken. In het overzicht kunt u alle energieleveranciers vergelijken. Op basis van uw woonadres en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Plaats een reactie