FENOR 1 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor FENOR 1 jaar vast tarief? Dan kunt u gebruikmaken van onze energievergelijker. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel berekenen of deze energiedeal bij u past. Helaas biedt deze energiemaatschappij geen welkomstkorting, maar uiteraard kunt u zelf nagaan of deze energietarieven bij u passen.

Over FENOR

FENOR noemt zichzelf een no-nonsense energieleverancier. Scherp, eenvoud en betrokken zijn de woorden waar u aan zou moeten denken als u denkt aan FENOR. Althans, dat staat op de website van deze leverancier. Deze leverancier levert energie aan onder andere consumenten, zzp’ers, MKB’ers en grootzakelijke bedrijven. Elke klant is welkom bij het bedrijf. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in het Friese Heerenveen.

Waarom kiezen voor FENOR 1 jaar vast?

Bent u op zoek naar een nieuwe leverancier en overweegt u het energiecontract FENOR 1 jaar vast? Dan kunt u genieten van meerdere voordelen, namelijk:

  • Vaste energietarieven gedurende de looptijd van uw energiecontract;
  • Indien u overstapt naar FENOR 1 jaar vast wordt de overstap voor u geregeld;
  • U heeft keuze uit meerdere energiecontracten. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor een driejarig energiecontract;
  • 14 dagen bedenktijd voor consumentencontracten.

Helaas biedt deze energieleverancier geen welkomstpremies of andere energie aanbiedingen. Vaak is dit dus ook niet de goedkoopste energieleverancier. Uiteraard kunt u zelf uw energiekosten berekenen en nagaan of deze leverancier bij u past.

Valt de keuze op FENOR 1 jaar vast?

Valt de keuze op FENOR 1 jaar vast? Dan kunt u gemakkelijk overstappen van energieleverancier via ons vergelijkingssysteem. Het is raadzaam om uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk en snel berekenen welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Mogelijk is dat dus ook een andere leverancier. Door over te stappen naar de goedkoopste aanbieder kunt u tot wel 500 euro op jaarbasis besparen.

Gratis overstapservice

Als u overstapt naar FENOR 1 jaar vast, of wanneer u kiest voor een ander energiecontract, kunt u genieten van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat uw overstap verder voor u geregeld wordt nadat u uw contract heeft aangevraagd. Na de bedenktermijn van 14 dagen zegt uw nieuwe leverancier het oude contract op. Zo hoeft u dus zelf geen opzegbrief te schrijven en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Bedenkt u zich toch nog binnen deze termijn van 14 dagen? Dan kunt u uw contract gratis annuleren.

Uit welke energiepakketten kunt u kiezen?

Als u wilt kiezen voor deze maatschappij kunt u niet alleen kiezen voor FENOR 1 jaar vast. Deze leverancier biedt namelijk ook nog een ander energiecontract aan. U kunt namelijk ook kiezen voor een driejarig energiecontract. In laatstgenoemde geval zult u dus ook 36 maanden klant moeten blijven en daarom is het aangeraden om te kiezen voor een eenjarig energiecontract. Na een jaar heeft u dan weer de mogelijkheid om de overstap te maken.

Geen cadeaus of kortingen

Helaas biedt deze leverancier geen cadeaus of kortingen. Wilt u toch liever energie met welkomstcadeau? Of wilt u graag profiteren van cashback energie? Dan zult u een andere energieleverancier moeten uitkiezen. Uiteraard kunt u via onze website alle beschikbare energiemaatschappijen vergelijken voor de beste deal. Door goed te vergelijken kiest u al snel en gemakkelijk voor de beste deal.

Energie vergelijken?

Wilt u graag energie vergelijken en besparen op uw energierekening? Dan kunt u gemakkelijk overstappen met behulp van het vergelijkingssysteem. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieleverancier invoert als u energieleveranciers gaat vergelijken. Zo kiest u altijd voor de deal die als beste bij u past. Mogelijk is dat FENOR 1 jaar vast, maar wellicht ook een andere aanbieder. Heeft u nog vragen met betrekking tot uw overstap? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u graag verder.

Plaats een reactie