FENOR aanbiedingen

Wilt u de overstap graag maken naar een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u mogelijk profiteren van een van de FENOR aanbiedingen. In dit handige overzicht treft u alle deals voor nieuwe en bestaande klanten. Op moment van schrijven zijn er helaas geen echte deals te vinden, maar uiteraard werken wij deze pagina met enige regelmaat bij. Mochten de acties wijzigen zullen we dit uiteraard aanpassen.

FENOR aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Bent u benieuwd naar de FENOR aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten? Dan zullen we u moeten teleurstellen. Deze leverancier biedt namelijk geen cashback-deals aan. In onze energievergelijker is het een van de weinige leveranciers die niet van deze dergelijke acties aanbiedt. U betaalt dus altijd het reguliere tarief bij deze leverancier.

FENOR aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Er zijn geen FENOR aanbiedingen met cashback, maar ook biedt deze leverancier geen deals met een cadeau. Ook daarvoor kunt u dus niet terecht bij deze leverancier. Mocht u toch wel liever een cashback-deal of een cadeau ontvangen dan kunt u onze andere energie aanbiedingen bekijken. Gelukkig zijn er veel andere energieleveranciers die dit wel aanbieden. Mocht FENOR dit wel gaan aanbieden zullen wij het vergelijkingssysteem uiteraard direct updaten.

FENOR aanbiedingen voor bestaande klanten

Voor zover bekend biedt deze leverancier ook geen deals aan voor nieuwe klanten. Service staat hoog in het vaandel bij deze leverancier, maar dat geldt dus niet voor actiekortingen. Daarom kan het dus ook lonen om een goede vergelijking te maken indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd. Als u zich kunt aanmelden als nieuwe klant bij een andere leverancier kunt u vaak wel profiteren van een gunstige korting.

Aanmelden voor FENOR aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de FENOR aanbiedingen? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u vervolgens eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. De kans is dus groot dat dit een andere energieleverancier is dan FENOR, omdat zij immers geen welkomstsaanbiedingen hebben.

Ingangsdatum nieuw energiecontract

Wilt u graag weten wanneer uw nieuwe energiecontract ingaat nadat u deze heeft aangevraagd via ons vergelijkingssysteem? Dat is afhankelijk van uw huidige contract. Heeft u momenteel een contract met onbepaalde looptijd bij een andere energieleverancier? Dan wordt de overstap binnen zo’n vier tot zes weken geregeld.

Loopt uw contract echter nog minder dan twee maanden door? Ook dan zorgt uw nieuwe leverancier ervoor dat het contract ingaat zodra uw oude energiecontract afloopt. Indien uw energiecontract nog langer dan twee maanden doorloopt is het belangrijk dat u nog even wacht met de overstap.

14 dagen bedenktermijn

Na uw aanmelding heeft altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Bedenkt u zich nadien toch nog over een van de FENOR aanbiedingen? Uiteraard kunt u uw contract altijd nog annuleren binnen deze bedenktijd van 14 dagen. Mocht u zich bedenken kunt u dat doorgeven via de officiële website van deze leverancier. U kunt ook telefonisch contact opnemen. Vraag wel altijd om bevestiging van uw annulering, zodat beide partijen weten dat u het contract heeft geannuleerd.

Cadeau of korting ontvangen

Heeft u gekozen voor een van de FENOR aanbiedingen? Aangezien er momenteel geen acties zijn zult u deze dus simpelweg ook niet ontvangen op uw jaarafrekening. Ook zult u geen cadeaus in huis ontvangen van deze leverancier. Daarvoor zult u dus ook echt terecht moeten bij een van de andere energiemaatschappijen.

Belangrijke informatie

Wilt u graag profiteren van een van de FENOR aanbiedingen? Houd er rekening mee dat er geen cashback-deals of andere cadeaus beschikbaar zijn. Wel kunt u rekening houden met enkele algemene voorwaarden:

  • Het jaarbedrag in de onafhankelijke energievergelijker wijkt mogelijk af van de daadwerkelijke jaarlijkse energiekosten. In de energievergelijker werkt u immers met een geschat bedrag op basis van uw huidige verbruik, terwijl uw jaarafrekening is gespecificeerd op basis van uw daadwerkelijke verbruik;
  • Zorg ervoor dat u pas overstapt zodra u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd of wanneer uw contract afloopt binnen twee maanden;
  • Raadpleeg onze energievergelijker om te berekenen welke deal het beste bij u past. De kans is groot dat dit een andere energieleverancier is als u wilt kiezen voor de goedkoopste aanbieder.

Vergelijk FENOR aanbiedingen met andere leveranciers

Wilt u graag alle FENOR aanbiedingen vergelijken met andere energieleveranciers? Dan kunt u hier alle energieleveranciers vergelijken in ons actuele overzicht met energiedeals. Door een goede energievergelijking te maken betaalt u uiteraard nooit meer te veel voor uw energierekening. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert voor de beste deal. Heeft u vragen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht