FENOR ervaringen

Bent u benieuwd naar actuele FENOR ervaringen? Dan kunt u deze informatie gemakkelijk opvragen via onze website. Op deze pagina verzamelen wij onafhankelijke reviews van verschillende websites. Uiteraard kunt u ook zelf een sterrenbeoordeling achterlaten op onze website. Daarvoor kunt u terecht onderaan deze pagina. Laat gerust uw stem achter. Dat gebeurt volledig anoniem.

Over FENOR

FENOR staat voor eenvoud: stroom is stroom en gas is gas. Kwaliteit en service staat voorop bij deze energieleverancier. Hierbij ontvangt u ook altijd groene stroom. Ook kunt u eventueel CO2-gecompenseerd gas afnemen via de energieleverancier. Veel meer informatie staat er ook niet op de website van deze energieleverancier. Daarmee wordt het ook niet echt duidelijk waar de energieleverancier nu precies voor staat.

FENOR ervaringen: de beoordelingen van klanten

Uiteraard hebben wij verschillende website doorzocht voor de verschillende FENOR ervaringen. In eerste instantie hebben wij de Google-reviews bekeken. De energieleverancier scoort, op moment van schrijven, drie uit vijf sterren. Dat is gebaseerd op negen reviews. Er zijn een aantal vijfsterren reviews, maar ook een aantal reviews met een ster. Op de website EnergieErvaringen.nl scoort de energieleverancier ongeveer dezelfde score: een 6 uit 10 op basis van meer dan 200 reviews. Er zijn echter niet veel reacties beschikbaar.

Overstappen naar FENOR?

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u hier onafhankelijk energie vergelijken en overstappen. Het is hierbij belangrijk dat u aangeeft wat uw woonadres en energieverbruik is. Op basis hiervan kan het systeem namelijk nagaan welke aanbieder het voordeligste is. Uiteraard staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. U kunt uw verbruik terugvinden op uw meest recente jaarafrekening. Vaak is deze online beschikbaar via uw huidige energieleverancier.

14 dagen bedenktermijn

Heeft u toch slechte FENOR ervaringen of wilt u om een andere reden van uw contractaanvraag afzien? Dan kunt u uw contract binnen de bedenktermijn nog annuleren. Dit kunt u doen via de klantenservice van FENOR. Het is ontzettend belangrijk dat u hiervan een bevestiging ontvangt, zodat beide partijen zeker weten dat het contract geannuleerd is. De bedenktermijn start pas zodra u de bevestiging heeft ontvangen van uw energieleverancier.

Uw eigen FENOR ervaringen toevoegen?

Helaas zijn er op het internet nog maar weinig FENOR ervaringen beschikbaar. Het zou natuurlijk fijn zijn als we nóg meer kunnen verzamelen. Uiteraard kunt u ook zelf een sterrenbeoordeling achterlaten. Daarvoor kunt u hieronder (anoniem) stemmen. U hoeft geen gegevens achter te laten.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie