FENOR verhuizen

Bent u momenteel klant bij energieleverancier FENOR en wilt u graag uw energiecontract bij FENOR verhuizen naar uw nieuwe woonadres? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met de klantenservice van de energieleverancier. Dit kan echter natuurlijk ook een goed moment zijn om een energievergelijking te maken. Uiteraard kunt u hiervoor terecht op onze website. Start direct met energie vergelijken en bekijk welke aanbieder het voordeligste is, indien u besluit de overstap te maken.

FENOR verhuizen en klant blijven?

Wilt u graag FENOR verhuizen en gewoon klant blijven bij deze energiemaatschappij? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met deze aanbieder. Op de website van deze energieleverancier treft u het telefoonnummer en de actuele openingstijden van de klantenservice.

FENOR verhuizen of toch de overstap maken?

Wil u toch liever niet FENOR verhuizen, maar de overstap maken voor een betere energiedeal? Als u gaat verhuizen zult u toch al een aantal zaken moeten wijzigen, dus waarom ook niet direct de energieleverancier. Energie vergelijken is uiteraard vrijblijvend via onze website en met een overstap kunt u tegenwoordig ontzettend veel geld besparen. Tijdens een verhuizing is dat dan ook een perfect moment. U kunt hier direct uw energiekosten berekenen op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik. U vindt uw energieverbruik eenvoudig terug op de jaarafrekening. Gebruik bij voorkeur de meest recente rekening die u ontvangen heeft. Uiteraard zetten wij de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan, zoals u dat van ons gewend bent.

Uw meterstanden doorgeven

Of u nu wisselt van energiemaatschappij of klant blijft bij FENOR, als u FENOR verhuizen gaat dient u altijd uw meterstanden door te geven. Voor uw oude woonadres krijgt u namelijk een eindafrekening en voor uw nieuwe woning zullen de termijnbedragen vastgesteld moeten worden. Uw meterstanden doorgeven is erg eenvoudig en de instructies volgen uiteraard via uw energieleverancier.

Eindafrekening voor uw oude woonadres

Op uw oude woonadres ontvangt u een eindafrekening. Deze eindafrekening ontvangt u circa vier tot zes weken nadat u uw oude woonadres heeft verlaten. Mogelijk moet u een bedrag betalen aan uw energieleverancier, maar wellicht krijgt u ook geld terug van uw energiemaatschappij. Dit vindt u uiteraard terug op de specificatie. Controleer hierbij ook altijd goed of eventuele kortingen verrekend zijn, indien u daar nog recht op had via uw energiemaatschappij.

Nieuwe termijnbedragen vaststellen

Als u gaat verhuizen krijgt ook weer te maken met nieuwe termijnbedragen. Dat heeft er mee te maken dat het historische verbruik van uw nieuwe woonadres ook meespeelt in de vaststelling van het maandelijkse termijnbedrag. Bovendien kan het energieverbruik hier ook anders zijn, bijvoorbeeld omdat u een kleinere of juist grotere woning betrekt. Uiteraard wordt u daarvan op de hoogte gesteld door uw energieleverancier. Bent u het niet eens met het maandelijkse bedrag? Dan kunt u dat uiteraard aangeven bij uw energiemaatschappij. Of dit nu FENOR is of een andere aanbieder.

Energieleveranciers vergelijken voor de beste deal?

Wilt u graag FENOR verhuizen of kiest u toch liever voor een nieuw energiecontract? Via onze website kunt u op ieder moment van de dag vrijblijvend energieleveranciers vergelijken voor de beste energiedeal. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis van deze persoonlijke data kunt u eenvoudig en snel berekenen welke aanbieder het beste bij u past. Uiteraard slaan wij uw gegevens niet op en is dit enkel en alleen nodig voor de vergelijking. De goedkoopste energiemaatschappij staat, op basis van uw invoer, altijd bovenaan. Uiteindelijk beslist u uiteraard zelf of u overstapt of klant blijft bij FENOR.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie