logoGreenchoice2

Greenchoice

Greenchoice

Greenchoice heeft zo’n 300.000 klanten en is voor 30% eigendom van energiebedrijf Eneco. Het bedrijf groeit hard er komen dagelijks honderden klanten bij. Het hoofdkantoor bevind zich in Rotterdam. Greenchoice werd in 2004 opgericht door 2 ex medewerkers van Eneco. Het bedrijf levert uitsluitend duurzame energie, oftewel energie opgewekt uit duurzame energiebronnen zoals windenergie, zonne energie, biomassa en waterkrachtcentrales.

Zie ook ervaringen over Greenchoice en greenchoice overstappen.

Adresgegevens

Greenchoice
Kruisplein 15
3014 DB Rotterdam

Greenchoice
74 beoordelingen 7.8 gemiddeld

3 gedachten over “Greenchoice

  1. Beste energiebedrijf van Nederland. Ben al jaren klant en we hebben nooit gezeur! Wij hebben zonnepanelen op het dak en alles wat we meer opwekken dan we verbruiken krijgen we weer teruggestort. Het leven kan heel mooi zijn!

  2. Waardeloos bedrijf. Ze hebben bij ons een schatting gemaakt over een periode van 4 maanden. Ze hebben ons verbruik geschat op € 500 per maand. Terwijl ze weten dat het verbruik € 50 per maand is, want we hebben een slimme meter. De schatting is dus 10x te hoog. We kregen dus een onjuiste rekening van € 2000 !! op de mat. We zijn al zeker een half jaar bezig te bellen, mailen en schrijven. Het lukt ons niet tot ze door te dringen. Terwijl het overduidelijk is dat het niet klopt. We krijgen steeds weer nieuwe medewerkers die van niets weten. En nu een incassobureau. Greenchoice is een waardeloos bedrijf als er een probleem is.

Een reactie plaatsen

11 + 7 =