Greenchoice 1 jaar vast

Wilt u graag de overstap maken naar een nieuwe leverancier en wilt u graag kiezen voor een duurzame aanbieder? Mogelijk past het volgende energiecontract dan wel bij u: Greenchoice 1 jaar vast. Deze energieleverancier biedt groene stroom uit Nederland en gas is CO2-gecompenseerd. In de duurzaamheidstest van de Consumentenbond scoort deze leverancier een 8,7. Dat is natuurlijk een prima score. Bent u benieuwd of dit energiecontract bij u past? Raadpleeg dan onze energievergelijker en voer hier uw postcode + huisnummer en energieverbruik in. U berekent vervolgens eenvoudig of deze duurzame deal bij u past.

Over Greenchoice

Greenchoice is een leverancier die alleen maar groene stroom levert. De naam doet dat natuurlijk ook al een beetje vermoeden. Niks doen is volgens het bedrijf geen optie en daarom wil deze leverancier graag haar steentje bijdragen aan een beter milieu. Het bedrijf levert alleen groene stroom en levert daarbij ook nog eens CO2-gecompenseerd gas. Met dat geld worden er miljoenen nieuwe bomen geplant in de wereld. Daarmee is het bedrijf dus ook een van de meest duurzame energieleveranciers in Nederland.

Voordelen Greenchoice 1 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor Greenchoice 1 jaar vast? Dan kunt u genieten van verscheidene voordelen. Zo profiteert u onder andere van een groen energiecontract, maar uiteraard zijn er ook nog andere leuke voordelen:

  • Greenchoice is een van de groenste energieleveranciers van Nederland. Het bedrijf heeft een duurzaamheidsscore van een 8.7;
  • Indien u duurzaamheid een belangrijk thema vindt zit u bij deze leverancier goed. Immers levert deze leverancier groene stroom en CO2-gecompenseerd gas;
  • Dit betreft een eenjarig energiecontract. Na slechts een jaartje heeft u dus alweer de mogelijkheid om de overstap te maken;
  • Standaard heeft u 14 dagen bedenktijd als u uw aanvraag indient. Bedenkt u zich nadien nog? Dan kunt u uiteraard uw contract gratis annuleren;
  • Geen verrassingen achteraf.

Actuele welkomstkorting Greenchoice 1 jaar vast

Bent u benieuwd naar de actuele welkomstkorting bij energiecontract Greenchoice 1 jaar vast? Dan zullen wij u helaas moeten teleurstellen. Op moment van schrijven is er helaas geen welkomstkorting of cadeau beschikbaar. Momenteel biedt deze leverancier dit namelijk niet aan bij haar contracten. U betaalt dus standaard een bepaald bedrag per kWh stroom en per m3 gas. Wilt u toch liever kiezen voor een leverancier die wel een welkomstkorting biedt? Dan kunt u hier ook alle andere energieleveranciers vergelijken.

Hoe kan ik overstappen naar Greenchoice 1 jaar vast?

Wilt u graag overstappen naar Greenchoice 1 jaar vast? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel of deze deal bij u past. Zodra u de geschikte deal heeft gevonden in onze energievergelijker kunt u klikken op de oranje knop ‘aanvragen’. Binnen slechts enkele minuutjes vraagt u uw nieuwe contract aan. De overstap wordt voor u geregeld middels de gratis overstapservice energie. Daarover leest u hieronder meer.

Handige overstapservice

De gratis overstapservice energie is erg handig. Dit zorgt er namelijk voor dat u uw oude contract niet zelf hoeft op te zeggen. Zodra uw bedenktermijn van 14 dagen is verstreken zal uw nieuwe leverancier het oude contract opzeggen. Daarmee voorkomt u dubbele kosten en dat maakt het overstappen ook een stukje eenvoudiger. Overigens geldt de gratis overstapservice niet alleen bij Greenchoice 1 jaar vast, maar ook bij de andere energiedeals.

Bekijk ook de andere energiepakketten

Wilt u toch liever kiezen voor een langere energiedeal? Dan kunt u via deze leverancier ook kiezen voor een driejarig of zelfs een vijfjarig energiecontract. In de regel wordt een eenjarig energiecontract echter aangeraden. Indien u namelijk vroegtijdig overstapt bij een langdurig energiecontract dient u een overstapboete te betalen. Onder andere daarom wordt een eenjarig energiecontract aangeraden. Voor het gemak staat het goedkoopste energiecontract altijd bovenaan in de energievergelijker. Vaak zijn dat dus ook eenjarige energiecontacten.

Bereken uw energiekosten en stap over

Wilt u graag energie vergelijken en de overstap maken? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Hiervoor is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Met behulp van deze data staat de goedkoopste energiemaatschappij namelijk altijd bovenaan. Mogelijk is dat Greenchoice 1 jaar vast, maar dat kan uiteraard ook een andere leverancier zijn. Er zijn meer dan 40 energiebedrijven in Nederland en daarmee is er meer dan voldoende keuze.

Heeft u onverhoopt toch nog vragen over uw overstap? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u graag verder.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie