Greenchoice aanbiedingen

Overweegt u een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u eventueel profiteren van een van de Greenchoice aanbiedingen. Deze leverancier biedt meerdere contracten aan waar u uit kunt kiezen. U ontvangt bij alle contracten groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. De deals op onze website zijn opgedeeld in deals voor nieuwe klanten en deals voor bestaande klanten.

Greenchoice cashback aanbiedingen voor nieuwe klanten

Wilt u graag profiteren van een van de Greenchoice aanbiedingen met cashback als nieuwe klant? Dan kunt u hier onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het meest geschikt voor u is.

Greenchoice biedt meerdere contracten aan waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor een eenjarig, driejarig of zelfs een vijfjarig energiecontract. Op moment van schrijven biedt deze leverancier helaas geen cashback-deals. Indien u kiest voor dit energiecontract betaalt u dus het volledige bedrag. Wel betreft het groene stroom en CO2-gecompenseerd gas bij alle contracten.

Greenchoice cadeau aanbiedingen voor nieuwe klanten

Momenteel zijn er geen actieve Greenchoice aanbiedingen met cadeaus voor nieuwe klanten. Deze leverancier heeft dit op moment van schrijven ook nog niet eerder aangeboden. Het is dan ook onbekend of dit in de toekomst wel gaat gebeuren. Wilt u graag een welkomstcadeau ontvangen? Dan zult u dus moeten kiezen voor een andere leverancier. U kunt hier de andere energie aanbiedingen bekijken. Bekijk hier ook alle energie met welkomstcadeau deals.

Greenchoice aanbiedingen voor bestaande klanten

Biedt Greenchoice dan wel aanbiedingen voor bestaande klanten? Helaas is dat ook niet het geval. Uiteraard kunt u uw contract wel verlengen, maar dit betreffen geen scherpe deals. Als u wilt profiteren van cashback energie of van deals met leuke cadeaus is het dus raadzaam om te kiezen voor een andere leverancier. Uiteraard kunt u daarvoor ons vergelijkingssysteem raadplegen.

Aanmelden voor Greenchoice aanbiedingen

Wilt u graag klant worden bij Greenchoice? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk berekenen welke deal het beste bij u past. Als u de geschikte deal heeft gevonden kunt u uw contract aanvragen via de oranje knop. Uiteraard wordt de overstap voor u geregeld middels de gratis overstapservice energie. Daarmee wordt het u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Nieuwe contractdatum

Bent u benieuwd naar de nieuwe contractdatum na uw aanmelding? Dat kan verschillen omdat dit gebeurt op basis van uw huidige contract. Beschikt u bijvoorbeeld momenteel over een contract met onbepaalde looptijd? Dan gaat uw contract binnen zo’n vier tot zes weken in. Indien uw contract binnen twee maanden afloopt zal Greenchoice ervoor zorgen het contract naadloos in elkaar overloopt.

Loopt uw contract echter nog langer dan twee maanden door? Dan is het raadzaam om nog eventjes te wachten met de overstap. U riskeert in dat geval namelijk een eventuele overstapboete en Greenchoice neemt deze helaas niet over. Dat is dus iets waar u rekening mee moet houden indien u wilt profiteren van een van de aanbiedingen.

Bedenktijd van 14 dagen

Nadat u zich aangemeld heeft ontvangt u altijd een bevestiging. Dat is natuurlijk wel zo handig, want beide partijen weten dan dat uw aanmelding is aangekomen. Als u deze bevestiging ontvangt heeft u ook altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract eventueel nog annuleren. Dat kan via de officiële website indien dit nodig is.

Wanneer ontvang ik mijn cadeau of korting?

Momenteel krijgt u geen cadeaus of kortingen bij deze leverancier. Normaliter krijgt u een cashback-korting altijd op uw jaarafrekening. Dat krijgt u dus niet rechtstreeks op uw bankrekening gestort, maar dat gaat via een korting op uw energierekening. Deze leverancier heeft nog nooit Greenchoice aanbiedingen met cadeaus aangeboden. Daar kunnen we dus ook niets over schrijven.

Goed om te weten voor uw aanmelding

Wilt u graag profiteren van een van de Greenchoice aanbiedingen? Dan is het natuurlijk van belang dat u rekening houdt met een aantal belangrijke aandachtspunten. Dat zetten we hieronder voor u in een overzicht:

  • Via deze leverancier heeft u keuze uit drie verschillende contractperiodes. Raadpleeg de energievergelijker voor de beste deal;
  • Het jaarbedrag in de energievergelijker kan afwijken van het daadwerkelijk energiebedrag. Uw jaarafrekening wordt immers berekend op basis van uw daadwerkelijke verbruik;
  • Zowel de vaste als de variabele leveringskosten staan vast gedurende de looptijd van uw energiecontract. Dat kan na uw contractperiode echter gaan veranderen;
  • Overheidsheffingen, btw en netbeheerkosten kunnen niet vastgezet worden;
  • Stap alleen over indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd of wanneer uw contract binnen twee maanden afloopt. Zo voorkomt u een overstapboete.

Vergelijk Greenchoice aanbiedingen met andere leveranciers

Wilt u graag Greenchoice aanbiedingen vergelijken met andere energieleveranciers? Dat is natuurlijk een goede keuze, want er zijn ook verscheidene andere (groene) aanbieders met leuke energiedeals. Hier kunt u alle energieleveranciers vergelijken voor de beste deal. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan.

Plaats een reactie