Greenchoice ervaringen

Bent u benieuwd naar alle Greenchoice ervaringen van klanten? Dan kunt u terecht op onze website. Wij verzamelen Greenchoice ervaringen van verschillende (review)websites. Uiteraard kunt u zelf ook stemmen via onze website. Daarvoor kunt u een sterrenbeoordeling achterlaten onderaan deze pagina. Dat gebeurt geheel anoniem.

Over Greenchoice

Greenchoice is een van de meest duurzame energiebedrijven in Nederland. Jaarlijks scoort het bedrijf weer goed en als u daarmee op zoekt bent naar een duurzame aanbieder, is deze aanbieder ook zeker een aanrader. Wat vinden klanten eigenlijk van deze energieleverancier? Zijn de Greenchoice ervaringen positief? Wij namen de proef op de som en gingen verschillende website bij af. Hieronder volgt het resultaat.

Greenchoice ervaringen: beoordelingen van klanten

In de Google-reviews scoort de energieleverancier een ruime voldoende: met 3,5 uit 5 sterren is dat een prima score. De energieleverancier reageert ook op alle negatieve reviews en wil graag tot een oplossing komen. Op de website EnergieErvaringen.nl scoort de energieleverancier een nipte voldoende. Dit is op basis van meer ervaringen ten opzichte van de Google-reviews. De meningen zijn erg verdeeld: sommige aanbieders geven het minimaal aantal sterren, terwijl anderen juist een maximaal aantal sterren geven.

Overstappen naar Greenchoice?

Wilt u graag overstappen naar Greenchoice? Dan kunt u hier online energie vergelijken en de overstap maken naar deze of een andere aanbieder. Voor een optimale berekening is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis van deze data worden uw energiekosten op jaarbasis berekend. U vindt uw meest recente energieverbruik terug op uw meest recente jaarafrekening. Heeft u dit niet voor handen? Dan kunt u ook een inschatting geven. De exacte gegevens zijn echter aan te raden. Tijdens een overstap profiteert u altijd van de gratis overstapservice.

14 dagen bedenktermijn

Als u wilt overstappen van energieleverancier (of dit nu Greenchoice is of een andere aanbieder), heeft u altijd 14 dagen bedenktermijn als consument. Dat houdt in dat u nog kosteloos van uw energiecontract af kunt zien als u dat graag wilt. Zijn uw Greenchoice ervaringen uiteindelijk toch niet zo positief? Of is er een andere reden waarom u uw aanvraag gewoonweg annuleren? Dan kunt u uw aanvraag volledig gratis annuleren via de officiële website van deze energieleverancier. Dit kunt u niet doen via onze website. Uw wettelijke bedenktijd start pas zodra u de bevestiging van uw energieleverancier heeft ontvangen. U heeft dus nog voldoende tijd om een annulering in te dienen als u dat graag wilt.

Uw eigen Greenchoice ervaringen toevoegen aan onze website?

Wilt u graag uw eigen Greenchoice ervaringen toevoegen aan onze website? Dan kan dat uiteraard ook. Hiervoor kunt u een eenvoudige sterrenbeoordeling achterlaten. Uiteraard willen wij graag zoveel mogelijk reviews verzamelen. Hieronder kunt u anoniem stemmen. U hoeft daarmee geen gegevens achter te laten op onze website.

Plaats een reactie