kringloopenergie

Kringloopenergie

kringloopenergieKringloopenergie is een energiebedrijf dat opgericht is door HVC Groep. Bij HVC Groep zetten ze afval om in duurzame elektriciteit, groen gas en warmte. De duurzame producten van Kringloopenergie worden vervolgens geleverd aan particulieren en bedrijven. Op deze manier kunnen huishoudens gebruikmaken van groene stroom dat afkomstig is uit Nederland. Een stuk duurzamer dus in vergelijking met grijze stroom.

Afval is ideaal component voor HVC voor groene stroom

Gas is ook niet nodig voor de klanten van HVC want daarvoor gebruiken zij restwarmte bijvoorbeeld afkomstig uit de verbranding van afval. Deze warmte kan prima gebruikt worden om de huizen en de bedrijven in de buurt te verwarmen. Afval is niet zomaar afval bij HVC groep zij zien in dit afval een waardevolle grondstof om daar groene stroom en groen gas mee te maken. Wij kunnen het afval misschien niet meer gebruiken maar dat kan HVC wel, in hun eigen energiecentrale recyclen zij restafval wat onder de noemer biomassa energie valt.

HVC leverde al jaren groene stroom aan gemeenten en waterschappen

Voorheen leverde HVC groep al kringloopenergie aan gemeenten en waterschappen, maar sinds 2016 besloten zij ook de energiemarkt op te gaan en particulieren energie en gas te gaan leveren. Kringloopenergie levert haar groene stroom en warmte tegen de inkoopsprijs waardoor u geniet van flink wat voordeel.

Adresgegevens

  • Jadestraat 1
  • 1812 RD Alkmaar
  • telefoon: 088 – 6464100
  • www.kringloopenergie.nl

Ervaringen lezen of achterlaten over Kringloopenergie? Ga dan naar EnergieErvaringen.nl

Kringloopenergie
5 beoordelingen 8.4 gemiddeld