NLE 3 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor een energiecontract met een looptijd van 36 maanden? Dan kunt u eventueel kiezen voor NLE 3 jaar vast. Deze leverancier biedt namelijk een scherpe welkomstkorting. Ook de overstap wordt in zijn geheel voor u geregeld. Dat maakt overstappen naar deze leverancier erg eenvoudig. Wilt u graag weten of deze deal bij u past? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Over NLE 3 jaar vast

NLE, eerder bekend als de Nederlandse Energie Maatschappij, is een energieleverancier en alles-in-1-provider. Deze leverancier levert stroom en gas aan zowel consumenten als zakelijke klanten. Sinds 2005 is het bedrijf actief en concurreren zij scherp op prijs. Sinds enkele jaren biedt het bedrijf ook alles-in-1-pakketten aan (telefonie, televisie en internet).

Voordelen NLE 3 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor NLE 3 jaar vast? Dan kunt u genieten van meerdere voordelen, namelijk:

  • Vaste lage energietarieven en daarmee geen last van prijsstijgingen voor een periode van 36 maanden;
  • U kunt profiteren van de zogeheten kom erbij bonus als welkomstkorting;
  • De overstap wordt voor u geregeld middels de gratis overstapservice;
  • Deze leverancier heeft meer dan tien jaar ervaring op de energiemarkt;
  • U kunt profiteren van een combikorting indien u ook uw alles-in-1-pakket afneemt bij dit bedrijf.

Welkomstkorting bij NLE 3 jaar vast: kom erbij bonus

Als u zich aanmeldt voor NLE 3 jaar vast kunt u genieten van de kom erbij bonus. Daarmee krijgt u dus een kortingsbedrag uitgekeerd als u uw contract helemaal uitzit. Hoe hoog deze welkomstkorting op dit moment is kunt u terugvinden in onze energievergelijker. Hier treft u altijd de actuele kortingen van de verschillende energieleveranciers.

Combikorting met andere diensten

U kunt ook genieten van een combikorting indien u uw energiecontract combineert met andere diensten. Zo kunt u dus niet alleen kiezen voor energie, maar ook kunt u een alles-in-1 pakket afsluiten. U ontvangt dan 25 euro combikorting. Wellicht kunt u zodoende dus ook nog extra geld besparen.

Welke andere energiepakketten zijn er?

Als u wilt kunt u kiezen voor NLE 3 jaar vast, maar er zijn ook nog een aantal andere energiecontracten waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u ook kiezen voor NLE 1 jaar vast of kunt u kiezen voor een vijfjarig energiecontract. Bij alle energiecontracten kunt u een welkomstkorting ontvangen. U kunt hier uw energiekosten berekenen en nagaan welk contract het beste bij u past.

Gratis overstapservice

Wilt u graag overstappen naar NLE 3 jaar vast? Of een ander energiepakket? Dan kunt u profiteren van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap verder voor u geregeld wordt. U hoeft uw huidige energiecontract dus niet op te zeggen en ook blijft u altijd stroom en gas ontvangen op uw woonadres. Dat maakt overstappen naar deze aanbieder dus ook erg eenvoudig.

Bekijk ook onze andere deals

Uiteraard is NLE niet de enige leverancier waar u uit kunt kiezen. Er zijn ook nog talloze andere energieleveranciers waar u uit kunt kiezen. Daarvoor kunt u hier onze energie aanbiedingen bekijken. Zo kunt u niet alleen kiezen voor cashback energie, maar ook kunt u kiezen voor energie met welkomstcadeau.

Energie vergelijken voor de beste deal

Wilt u graag weten welke deal het beste bij u past? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk welke deal het beste bij u past. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Dat kan dus deze NLE-deal zijn, maar mogelijk is dat ook wel een andere leverancier. Dat kunt u uiteraard eenvoudig en snel zelf berekenen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie