NLE aanbiedingen

Wilt u graag meer weten over de NLE aanbiedingen van dit moment? Bekijk dan ons handige overzicht. Op deze pagina verzamelen we alle aanbiedingen en deals omtrent deze energieleverancier. U kunt momenteel alleen profiteren van cashback-deals, maar in het verleden heeft deze aanbieder ook weleens cadeaus aangeboden. Er zijn acties voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

NLE aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Bent u benieuwd naar de huidige NLE aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Hierbij is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis hiervan kunt u namelijk inzien welke deal het beste bij u past. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Via NLE heeft u keuze uit meerdere contractperiodes. Bij alle contractperiodes kunt u genieten van een leuke cashback-korting. Dat varieert van 100 tot maximaal 200 euro. Dit is echter onderhevig aan verandering: met enige regelmaat veranderen de welkomstkortingen. Het is daarom ook belangrijk om de energievergelijker te gebruiken zodat u altijd kiest voor de beste deals. Via de energievergelijker heeft u keuze uit drie contractperiodes: 1 jaar, 3 jaar en 5 jaar.

NLE aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Momenteel zijn er geen NLE aanbiedingen met cadeaus beschikbaar voor nieuwe klanten. Op moment van schrijven kunt u dus alleen kiezen voor cashback energie. Eerder heeft deze leverancier wel cadeaus aangeboden, maar dat is nu dus niet (meer) het geval. Wilt u toch liever een cadeau ontvangen? Dan kunt u uiteraard hier de andere energie aanbiedingen bekijken. Hier vindt u talloze energie met welkomstcadeau deals.

NLE aanbiedingen voor bestaande klanten

Als uw huidige contract binnen een half jaar afloopt ontvangt u een verlengingsaanbieding. In uw persoonlijke account kunt u deze aanbieding bekijken. Toch blijft het ook raadzaam om andere aanbiedingen te bekijken. Indien u beschikt over een aflopend contract is het vaak raadzaam om de overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier. Nieuwe klanten ontvangen namelijk (vaak) een hogere welkomstkorting.

Aanmelden voor NLE aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de NLE aanbiedingen? U kunt hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode, huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past. Het kan natuurlijk zijn dat deze leverancier het beste bij u past, maar het kan ook zijn dat een andere leverancier een betere deal biedt. Via onze website kunt u onafhankelijk energie vergelijken voor de beste deal.

Wanneer gaat mijn nieuwe energiecontract in?

Wilt u graag weten wanneer uw nieuwe energiecontract ingaat? Dan is het belangrijk om uw huidige contract erbij te pakken. Indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd zal dat betekenen dat uw contract ingaat binnen zo’n vier tot zes weken. De overstap wordt volledig voor u verzorgd middels de gratis overstapservice.

Beschikt u echter over een contract die nog zo’n twee maandjes doorloopt? Dan wacht NLE nog met de overstap. Zij zorgen ervoor dat de contracten naadloos in elkaar overlopen. Zo voorkomt u dubbele kosten voor stroom en gas en bent u ervan verzekerd dat u gewoon stroom en gas geleverd krijgt.

Loopt uw contract nog langer dan twee maanden door? Zorg er dan voor dat u nog even wacht met de overstap of geef zelf een overstapdatum aan. Daarmee voorkomt u eventuele overstapboete.

14 dagen bedenktijd voor consumenten

Zodra u zich heeft aangemeld voor een nieuwe energiedeal ontvangt u hiervan een bevestiging. Binnen deze periode kunt u uw contract eventueel nog annuleren. Bedenkt u zich na uw aanmelding toch nog? Zorg er dan voor dat u uw contract binnen deze termijn annuleert.

Wanneer ontvang ik mijn cadeau of korting?

Heeft u zich aangemeld voor een van de NLE aanbiedingen? Dan kunt u uw cashback-korting ontvangen op uw jaarafrekening. Dit bedrag ontvangt u dus niet rechtstreek op uw bankrekening, maar als korting op uw energierekening. Daarmee krijgt u dus een lagere energierekening. Helaas zijn er momenteel geen cadeaus beschikbaar, dus daarover is verder ook geen informatie beschikbaar.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van een van de NLE aanbiedingen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de voorwaarden van deze leverancier. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zetten we dit hieronder voor u in een overzicht:

  • Bekijk goed welke contractduur u wilt aangaan met deze leverancier. Er zijn namelijk drie verschillende contractperiodes waar u uit kunt kiezen. In de energievergelijker kunt u berekenen welke deal het beste bij u past;
  • Het jaarbedrag dat wordt getoond in de energievergelijker kan enigszins afwijken van het bedrag op uw jaarafrekening. Immers wordt uw daadwerkelijke verbruik gespecificeerd op uw jaarafrekening;
  • Zowel de vaste als variabele leveringskosten staan vast gedurende de looptijd van het energiecontract. Netbeheerkosten en overheidsheffingen kunnen tussentijds nog wel wijzigen;
  • Stap alleen over indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd of wanneer uw contract binnen de aankomende twee maanden afloopt. Indien u te vroeg overstap riskeert u een overstapboete. Raadpleeg daarom de huidige contractdata van uw huidige contract.

NLE aanbiedingen vergelijken met andere leveranciers

Wilt u NLE aanbiedingen graag vergelijken met andere energieleveranciers? Dan is dat natuurlijk een verstandige keuze. Er zijn namelijk talloze leveranciers waar u uit kunt kiezen. Al deze energieleveranciers bieden verscheidene leuke deals. Daarvoor kunt u hier alle energieleveranciers vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan.

Extra informatie: slim combineren

Naast energiecontracten biedt deze leverancier ook nog andere diensten en producten aan. Zo kunt u hier ook terecht voor alles-in-1-pakketten. Overweegt u ook een nieuwe leverancier voor televisie, internet en telefonie? Dan kunt u ook terecht bij deze aanbieder.

Plaats een reactie