NLE acties

Bent u benieuwd naar alle NLE acties van deze maand? Dan kunt u onze online energievergelijker raadplegen voor alle huidige NLE acties. Op deze pagina houden wij eveneens alle deals voor u bij. Via de Nederlandse Energie Maatschappij heeft u keuze uit verscheidene scherpe energie aanbiedingen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een kortingsbedrag, maar kunt u ook verschillende diensten met elkaar combineren voor een betere deal. Deze aanbieder biedt namelijk ook diensten als alles-in-1-pakketten voor telefonie, televisie en internet. Op deze overzichtspagina vertellen wij u over de verschillende deals.

NLE acties met cashback

Standaard biedt deze energiemaatschappij verscheidene leuke cashback deals. Bij een eenjarig energiecontract kunt u al een cashback ontvangen van circa 100 euro. Bij langere contracten is de cashback-actie iets hoger, maar in verhouding is de eenjarige deal vaak iets voordeliger. Als u kiest voor deze energieleverancier, kiest u standaard voor groene stroom. Deze aanbieder levert namelijk groene windenergie. Uiteraard kunt u zelf bepalen of u wel of niet profiteert van een van de NLE acties of dat u wellicht toch kiest voor een andere aanbieder.

NLE acties met cadeau

Op het moment biedt deze aanbieder geen NLE acties met cadeau. U kunt dus momenteel alleen profiteren van cashback energie als u kiest voor deze aanbieder. Mocht de NLE in de toekomst wel energie met welkomstcadeau actiedeals gaan bieden, zullen wij deze pagina uiteraard bijwerken.

Vaste energietarieven

Kiest u voor een van de NLE acties? Dan betaalt u standaard vaste energietarieven bij een contract, indien u kiest voor een contract met vaste looptijd. Dat houdt in dat de energietarieven niet zullen wijzigen gedurende de looptijd van het energiecontract. Als uw contract verloopt, dan zullen de energietarieven wel wijzigen. Dan kunt uiteraard weer energieleveranciers vergelijken via onze website. Zodra u weer beschikt over een contract met onbepaalde looptijd, is een overstap altijd handig. Op die manier betaalt u altijd de goedkoopste energietarieven en profiteert u van een leuke deal.

Energie vergelijken?

Wilt u graag profiteren van NLE acties? Of wilt u toch kiezen voor een deal van een andere energieleverancier? U kunt hier energie vergelijken en berekenen welke deal het beste bij u past. Op basis van uw woonadres, postcode en energieverbruik kunt u gemakkelijk en snel berekenen welke energiemaatschappij momenteel het voordeligste is (op basis van uw persoonlijke situatie). De goedkoopste energieleverancier staat uiteraard altijd bovenaan. Wilt u toch alleen de NLE acties bekijken en vergelijken? Dan kunt filteren op deze energieleverancier. Onder het kopje ‘aanbieders’ kunt u filteren op bepaalde energiemaatschappijen. Dat werkt dus ook erg eenvoudig op onze website. Heeft u toch nog vragen over de NLE acties of over onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen wij u graag.

Plaats een reactie