NLE ervaringen

Bent u benieuwd naar de NLE ervaringen? Op deze pagina verzamelen wij ervaringen en reviews over deze energieleverancier. Op basis daarvan kunt u wellicht een betere keuze maken als het gaat om overstappen van energieleverancier. Als u wilt, kunt u onderaan deze pagina zelf ook uw NLE ervaringen achterlaten.

Over NLE

NLE (voorheen: Nederlandse Energie Maatschappij) een van de grotere onafhankelijke energieleveranciers van Nederland. Sinds 2016 bevindt het bedrijf zich bovendien ook op de Nederlandse telecommarkt. Volgens het bedrijf wordt er vooral geconcurreerd op prijs. Daarnaast vindt het bedrijf groene energie belangrijk. Naast de energie- en telecommarkt biedt het bedrijf ook nog andere producten en diensten, waaronder slimme thermostaten en apps, datadiensten, solarconcepten en elektrische mobiliteit. Goed, we weten nu wie de NLE is én nu het is tijd om de NLE ervaringen na te gaan. Hoe beoordelen klanten het bedrijf?

NLE ervaringen: wat vinden klanten?

Er zijn natuurlijk talloze review-websites en daarom hebben wij verscheidene websites gecontroleerd. Hierbij zijn we begonnen met hun eigen Google-reviews. Hier scoort de energieleverancier een onvoldoende: 2,4 uit 5 sterren. De meeste mensen geven de laagste score aan het bedrijf, gevold door de maximale score van vijf sterren. In tegenstelling tot de meeste andere energiebedrijven, reageert de NLE nooit op eventuele klachten. Ook wordt er niet gereageerd op positieve reviews. Daarmee wordt er dus nooit gereageerd en daarmee lijkt het of de klachten niet serieus genomen worden. Dat is geen positief beeld voor deze energiemaatschappij.

Natuurlijk kunnen we niet uitgaan van één medium en daarmee keken we ook verder. Op Ervaringen.nl scoort het bedrijf een 1,8 uit 10 en op prijsvergelijken.nl scoort het bedrijf wel een 6,4 uit 10. Op de website EnergieErvaringen.nl scoort het bedrijf goed: een 7,7 uit 10 sterren. Daarmee zijn de ervaringen zeer wisselend. Wel zijn er veel klachten die onbehandeld blijven en is natuurlijk altijd ongewenst. De NLE ervaringen zien er daarmee niet al te goed uit.

Overstappen naar NLE?

Gaat u vooral uit van de positieve NLE ervaringen en wilt u graag overstappen naar deze aanbieder? Dan kunt u onze online energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig berekenen of deze energiemaatschappij bij u past. Hier kunt u eventueel ook alle andere energiemaatschappijen vergelijken. Zo kiest u altijd voor de goedkoopste energieleverancier.

14 dagen bedenktermijn

Als u wilt overstappen van energieleverancier en daadwerkelijk de bevestiging ontvangen heeft, dan heeft u altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Zijn uw NLE ervaringen toch niet zo positief verlopen tijdens uw overstap? Dan kunt u uw energiecontract nog binnen deze termijn van 14 dagen annuleren. U kunt uw overeenkomst kosteloos beëindigen binnen deze termijn van 14 dagen. Daarvoor kunt u met hen contact opnemen. Vraag altijd om een bevestiging, zodat u ook zeker weet dat het opgezegd is.

Uw eigen NLE ervaringen toevoegen?

Hieronder kunt u ook uw eigen NLE ervaringen toevoegen. Aan de hand van een sterrenbeoordeling (minimale score: 1 en maximale score: 10) kunt u gemakkelijk en snel aangeven wat u van de NLE vindt. U stemt altijd anoniem op onze website. U hoeft dus ook geen NAW-gegevens achter te laten.

Plaats een reactie