NLE verhuizen

Bent u momenteel klant bij de Nederlandse Energie Maatschappij en wilt u uw contract bij NLE verhuizen naar uw nieuwe woonadres? Dan kunt u zelf uw verhuizing doorgeven via MijnNLE. De energieleverancier verhuist uw huidige contract dan mee naar uw nieuwe woonadres. U kunt ervoor kiezen om uw contract mee te verhuizen, maar dit is ook een gunstig moment om de overstap te maken. Beschikt u inmiddels over een energiecontract met onbepaalde looptijd? Dan is overstappen eigenlijk altijd een betere keuze. Daarvoor kunt u natuurlijk energie vergelijken via onze website.

NLE verhuizen of toch de overstap maken?

Wilt u graag NLE verhuizen en ‘gewoon’ klant blijven bij deze aanbieder? Tijdens een verhuizing kan het een fraai moment om eens de energietarieven te vergelijken. Immers moet u toch al een wijziging doorvoeren bij uw energieleverancier, dus waarom dan niet direct op zoek naar een betere deal? Start hier direct met vrijblijvend energie vergelijken en ga op zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij van dit moment. Uw energiekosten berekenen is erg eenvoudig: u voert simpelweg uw postcode + huisnummer en energieverbruik in en op basis daarvan berekent het systeem welke energiemaatschappij het voordeligste is. Voor het gemak zetten wij de goedkoopste aanbieder, op basis van uw invoer, altijd bovenaan.

NLE verhuizen en klant blijven

Wilt u NLE verhuizen, maar wel klant blijven bij deze aanbieder? Dan kunt u uw verhuizing doorgeven via MijnNLE. Hiervoor kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Een verhuizing doorgeven is erg eenvoudig en is geregeld binnen slechts enkele stappen. Uiteraard wijst zich dat zich vanzelf op de website van deze energieleverancier.

Meterstanden doorgeven

Of u nu wel of geen klant blijft bij NLE tijdens een verhuizing: de meterstanden doorgeven moet altijd. Voor uw oude woning ontvangt u namelijk een eindafrekening, terwijl de termijnbedragen voor uw nieuwe woning moeten worden vastgesteld.

Eindafrekening

Zo’n vier tot zes weken nadat de levering van stroom en gas op uw oude adres is gestopt, ontvangt u een eindafrekening van NLE. Het verschil met de maandelijkse termijnbedragen wordt verrekend met uw daadwerkelijke energieverbruik. Mogelijk krijgt u dus een bedrag terug, maar wellicht moet u ook een bedrag bijbetalen. Dat is afhankelijk van uw daadwerkelijke energieverbruik.

Nieuwe termijnbedragen vaststellen

Ook hiervoor geldt: of u nu wel of geen klant blijft bij NLE, er worden nieuwe termijnbedragen vastgesteld op uw nieuwe woonadres. Dit wordt namelijk ook medebepaald door het historisch verbruik van de woning. Uw energieleverancier houdt u hiervan op de hoogte: of dit nu NLE is of een andere energiemaatschappij.

Energie vergelijken voor de beste deal?

Wilt u graag uw contract bij NLE verhuizen of kiest u er toch voor om energieleveranciers met elkaar te vergelijken? Overstappen van energieleverancier hoeft zeker geen slechte keuze zijn als u inmiddels toch al beschikt over een contract met onbepaalde looptijd. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u namelijk eenvoudig en snel berekenen welke energiemaatschappij het beste bij uw situatie past. Indien u momenteel beschikt over een contract met onbepaalde looptijd, is overstappen vaak de beste keuze. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan in ons vergelijkingssysteem. Met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen en dat is geld wat u nodig heeft tijdens een verhuizing. Immers is een verhuizing al duur genoeg.

Plaats een reactie