NLE welkomstpremie

Bent u op zoek naar een nieuwe energiemaatschappij en wilt u vandaag nog profiteren van een NLE welkomstpremie? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Mogelijk is dat een deal met een NLE welkomstpremie, maar misschien er ook een andere aanbieder die een betere deal biedt. Op deze pagina houden wij uiteraard alles keurig voor u bij.

De actuele NLE welkomstpremie

De NLE welkomstpremie kan per moment flink verschillen. Daarom is het maken van een goede vergelijking ook onmisbaar. Met behulp van onze online en tevens actuele energievergelijker kunt u eenvoudig online een berekening maken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel uw energiekosten. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan in ons systeem. Dat hoeft dus niet per se de Nederlandse Energie Maatschappij te zijn. Wilt u toch liever alleen energiecontracten van NLE vergelijken? Dan kunt u gebruikmaken van de filters. Onder het kopje ‘aanbieders’ kunt u filteren op een of meerdere energieleveranciers.

NLE welkomstpremie bij een eenjarig energiecontract

De NLE welkomstpremie kan flink verschillen per maand. Vaak geeft deze aanbieder echter wel een korting van circa 100 euro, indien u kiest voor zowel stroom en gas. U kunt uiteraard zelf berekenen welke deal het beste bij u past. Als u kiest voor dit contract, dient u minimaal twaalf maanden klant te blijven bij deze energiemaatschappij. Stapt u onverhoopt toch eerder over? Dan vervalt de NLE welkomstpremie. U ontvangt het kortingsbedrag terug op uw jaarafrekening. U ontvangt het bedrag dus niet rechtstreeks terug op uw bankrekening als u zich aanmeldt.

NLE welkomstpremie bij een driejarig energiecontract

Als u wilt kunt u ook kiezen voor een langer lopend energiecontract. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een driejarig energiecontract. In dat geval ontvangt u uw NLE welkomstpremie ook terug op uw jaarafrekening. Houd er rekening mee dat u nu wel minimaal 36 maanden klant moet blijven bij NLE. Stapt u onverhoopt toch eerder over? Dan zult u het kortingsbedrag moeten terugbetalen en dient u een overstapboete te betalen voor de resterende maanden. Om die reden kan een jaarcontract vaak toch voordeliger zijn. Uiteraard bent u vrij om te kiezen wat u zelf graag wilt.

Bereken uw NLE welkomstpremie

Wilt u graag profiteren van een NLE welkomstpremie? Of wilt u graag alle energieleveranciers vergelijken? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend én online energie vergelijken via ons vergelijkingssysteem. Mogelijk is een NLE welkomstpremie interessant voor u, maar wellicht is er ook wel een andere aanbieder die een betere deal biedt. Uiteraard kunt u vrijblijvend energiemaatschappijen vergelijken via onze website. Met behulp van de overstapservice hoeft u alleen maar uw gegevens in te voeren. De overstap wordt uiteraard voor u geregeld. Ook uw oude contract hoeft u niet op te zeggen als u overstapt via onze website. Met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen. Wacht daarom niet langer en maak vandaag nog de overstap.

Plaats een reactie