Nuon 1 jaar

In Nederland heeft u keuze uit talloze energieleveranciers. Nuon is een van grotere energieleveranciers in ons land. U heeft keuze uit meerdere contractperiodes. Zo kunt u onder andere kiezen voor Nuon 1 jaar. Hierbij kunt u zelf uw pakket samenstellen: alleen stroom, alleen gas of stroom en gas. Ook kunt u aangeven of u wel of geen duurzaam pakket wilt. Het duurzame pakket bij dit energiecontract biedt namelijk ook CO2-gecompenseerd gas. Wilt u graag meer weten over dit energiepakket? Raadpleeg onze energievergelijker voor alle beschikbare pakketten of lees hieronder verder.

Waarom kiezen voor Nuon 1 jaar vast?

Nuon 1 jaar vast is een erg populair energiecontract in Nederland. Er zijn meerdere redenen waarom u zou kunnen kiezen voor dit energiecontract. Hieronder volgt een overzicht van belangrijke voordelen:

  • Indien u overstapt naar deze energiemaatschappij geniet u altijd van de gratis overstapservice energie. De overstap wordt dus voor u geregeld;
  • U heeft keuze uit verschillende energiecontracten: van duurzaam tot minder duurzaam;
  • U kunt zowel profiteren van cashback energie als van energie met welkomstcadeau. Deze aanbieder heeft een bijzonder uitgebreid aanbod aan cadeaus;
  • Sparen via het Nuon Exclusief spaarprogramma voor cadeaus;
  • Vaste energietarieven gedurende de looptijd van het energiecontract;
  • Standaard 14 dagen bedenktermijn bij uw energiecontract.

Hoe kan ik overstappen naar Nuon 1 jaar vast?

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan kunt u hier online energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel of een deal van Nuon 1 jaar vast bij u past. Via onze energievergelijker kunt u niet alleen de energietarieven van Nuon inzien, maar ook kunt u alle andere energieleveranciers vergelijken. Op die manier kiest u altijd voor de meest voordelige optie.

Gratis overstapservice

Als u overstapt van energieleverancier geniet u altijd van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat uw overstap verder voor u geregeld wordt. U meldt zich aan voor een energiedeal en uw nieuwe energieleverancier zegt het oude contract voor u op. Dat maakt overstappen tegenwoordig ook erg eenvoudig. Uw contract wordt pas opgezegd na uw bedenktermijn van 14 dagen.

Energiepakketten Nuon 1 jaar

Wilt u graag kiezen voor Nuon 1 jaar? Dan heeft u keuze uit meerdere energiepakketten. U kunt namelijk kiezen voor Nuon 1 jaar vast, Nuon Duurzaam en Nuon Blijven Loont. Bij de eerste twee pakketten kunt u een leuk cadeau krijgen. Zo kunt u hier niet alleen kiezen voor korting op uw energiecontract, maar als alternatief kunt u ook een cadeau uitzoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon, een Airfryer of een tablet. Uiteraard kunt u de keuze helemaal zelf maken.

Groen energiecontract

Nuon wil ook steeds meer inzetten op duurzaamheid. Daarom heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een duurzaam energiecontract. Zo kunt u kiezen voor een cashback-actie, maar ook voor een cadeau. Bij de groene pakketten ontvangt u een CO2-compensatie voor een jaar. Uiteraard krijgt u in dat geval ook groene stroom.

Blijven Loont

Als u kiest voor Blijven Loont krijg u extra korting als u langer klant blijft. U kunt in dat geval tot maximaal 25 procent korting krijgen. Of dat interessant voor u is, kunt u uiteraard zelf berekenen met behulp van onze energievergelijker. Goed vergelijken is erg belangrijk.

Start direct met energie vergelijken

Wilt u graag besparen op uw energierekening? U kunt hier uw energiekosten berekenen voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Mogelijk is dat Nuon 1 jaar vast, maar wellicht is dat ook een andere deal. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan.

Plaats een reactie