Nuon aanbiedingen

Wilt u graag kiezen voor een van de grootste energieleveranciers van Nederland? Dan kunt u profiteren van een van de Nuon aanbiedingen. Deze energieleverancier heeft een breed scala aan energie aanbiedingen. U kunt kiezen voor cashback energie, maar u kunt ook kiezen voor energie met welkomstcadeau. Bent u benieuwd naar de actuele acties? Lees dan gerust verder en profiteer direct van deze exclusieve online deals.

Nuon aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Wilt u graag alle Nuon aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten inzien? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Hier treft u namelijk altijd alle actuele kortingen. Hierbij heeft u keuze uit meerdere contractperiodes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor eenjarig of driejarig energiecontract. Vaak is een eenjarige deal de beste keuze, maar uiteraard kunt u dit geheel zelf berekenen in het vergelijkingssysteem. Als u een vergelijking maakt is het altijd belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis daarvan staat de goedkoopste energieleverancier namelijk altijd bovenaan.

Nuon aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Kiest u liever voor een van de Nuon aanbiedingen met cadeau? Dan kan dat natuurlijk ook. Indien u kiest voor Nuon Energiecadeau, kiest u voor een eenjarig contract. Deze cadeaus hebben een waarde tussen 80 en 160 euro. Kiest u voor Nuon Energiecadeau XL? Dan kiest u voor een driejarig energiecontract. Deze cadeaus hebben een waarde tussen 200 en 350 euro.

Nuon Energiecadeau

Het aanbod aan Nuon aanbiedingen is echt enorm. Deze leverancier biedt momenteel de meeste cadeaus aan. Deze deals hebben we allemaal apart van elkaar omschreven zodat u gemakkelijk alle voorwaarden in een overzicht kunt bekijken. Dit zijn op moment van schrijven alle actuele deals bij een eenjarig energiecontract:

Nuon Energiecadeau XL

Kiest u liever voor een driejarig energiecontract? Dan kunt u kiezen uit de onderstaande energie acties. Deze cadeaus hebben een waarde tussen 200 en 350 euro. U ontvangt stroom en gas tegen een vaste prijs voor een periode van 36 maanden:

Met enige regelmaat zorgt deze leverancier weer voor nieuwe deals, cadeaus en aanbiedingen. Uiteraard werken we deze pagina vaak bij en blijft u daardoor altijd op de hoogte van de actuele Nuon aanbiedingen.

Nuon aanbiedingen voor bestaande klanten (Blijven Loont)

Als bestaande klant kunt u ook profiteren van verscheidene Nuon aanbiedingen. In de regel zijn deze deals niet zo scherp als die voor nieuwe klanten zijn, maar u kunt toch profiteren van leuke kortingen. Met het programma Blijven Loont kunt u kortingen krijgen tot wel 25 procent op de variabele leveringskosten van stroom. U start met 10 procent korting en elk jaar stijgt de korting met 5 procent tot maximaal 25 procent. Dit moet u speciaal aanvragen en is dus niet standaard.

Het kan echter nog steeds lonen om ook de andere deals te bekijken. Vaak is overstappen van energieleverancier een betere keuze, omdat een welkomstkorting vaak hoger is dan een korting voor bestaande klanten.

Deals via Nuon Exclusief (spaarprogramma)

Nuon Exclusief is het spaarprogramma voor bestaande klanten van Nuon. Beschikt u over een contract bij deze leverancier? Dan kunt u zich hiervoor gratis aanmelden op de daarvoor bestemde website. Via Nuon Exclusief kunt u sparen voor verschillende cadeaus en kortingen. Ook kunt u leuke prijzen winnen. Hieronder volgt een overzicht van de voordelen:

  • Sparen voor cadeaus. Elke maand spaart u voor exclusieve cadeaus;
  • Goed doel. U kunt ook sparen voor een goed doel en daarmee inzetten op duurzaamheid;
  • Een dagje weg. Gaat u liever een dagje weg? Dan kunt u meegaan op een exclusieve Klantendag;
  • Prijzen winnen. U kunt ook nog eens prijzen winnen als u dat graag wilt. Hoe langer u klant bent, hoe hoger uw winkans. In die zin loont het dus ook om te kiezen voor een langer energiecontract.

Aanmelden voor Nuon aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de Nuon aanbiedingen? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Het kan dus zijn dat de deals van Nuon het beste bij u passen, maar mogelijk zijn er ook andere deals die misschien nog wel beter bij u passen. Goed vergelijken is en blijft daarom ook zo belangrijk.

Wanneer start uw energiecontract?

Wanneer uw energiecontract precies ingaat, is afhankelijk van uw huidige contractperiode. Beschikt u over een contract met onbepaalde looptijd? Dan gaat uw contract binnen vier tot zes weken in. U moet rekening houden met 14 dagen bedenktermijn en een maand opzegtermijn bij uw huidige energieleverancier.

Beschikt u over een contract die nog circa twee maanden doorloopt? Dan zal Nuon ervoor zorgen dat het contract precies in elkaar overloopt. Zo bent en blijft u verzekerd van de goedkoopste energietarieven.

Loopt uw contract echter nog langer dan twee maanden door? Dan kunt u aangeven bij deze leverancier dat u het contract later in wilt laten gaan. Eventueel kunt u ook nog even wachten met de overstap. Beschikt u bijvoorbeeld over een contract dat nog wel zo’n zes maanden doorloopt? Wacht dan nog even en profiteer op een later moment van een van de Nuon aanbiedingen.

14 dagen bedenktijd voor consumenten

Heeft u zich aangemeld voor een deal? Dan heeft u, zodra u de bevestiging heeft ontvangen, standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract dus nog gratis annuleren. Dat kan via de officiële website van deze leverancier en dus niet via onze website. Als u uw contractaanvraag annuleert blijft u gewoon klant bij uw huidige leverancier.

Wanneer ontvang ik mijn cadeau of korting?

Heeft u gekozen voor een cashback-actie? Dan ontvangt u het bedrag terug op jaar- of eindafrekening. Houd er rekening mee dat u het bedrag niet op uw bankrekening gestort krijgt, maar u ontvangt dat als korting op uw energierekening. U dient uw contractperiode helemaal uit te zitten indien u de korting wilt ontvangen.

Heeft u gekozen voor een van de andere Nuon aanbiedingen met cadeau? Dan kunt u uw cadeau gelukkig al iets eerder verwachten. U ontvangt het cadeau vier tot zes weken nadat Nuon uw energieleverancier is geworden. Met behulp van een unieke vouchercode kunt u uw cadeau via een speciale website bestellen. Uiteraard ontvangt u deze instructies via de mail van Nuon.

Belangrijke informatie voor uw overstap

Wilt u graag profiteren van een van de Nuon aanbiedingen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de onderstaande zaken. Op die manier voorkomt u vervelende verrassingen achteraf:

  • Controleer van tevoren goed welke contractduur u aangaat. Vaak zijn de eenjarige deals de beste keuze, maar uiteraard kunt u zelf nagaan welke deal het beste bij u past met behulp van de energievergelijker;
  • Het jaarbedrag dat u ziet in de energievergelijker kan afwijken van uw jaarafrekening. Immers wordt uw jaarafrekening gebaseerd op het daadwerkelijke verbruik;
  • De vaste en variabele leveringskosten voor stroom en gas staan vast. Echter kunnen netbeheerkosten en overheidsheffingen nadien nog wel wijzigen. Dat is dus wel iets waar u rekening mee moet houden tijdens de looptijd van het contract;
  • Beschikt u nog over een contract met bepaalde looptijd? Dan wacht Nuon tot twee maanden met de overstap. Zo wordt een overstapboete voorkomen. Loopt uw contract nog langer dan twee maanden door? Wacht dan bij voorkeur nog even met de overstap.

Download de Nuon app

Wilt u graag uw energiekosten overzichtelijk bijhouden met behulp van een app? Dan kunt u de handige Nuon app downloaden als u klant wordt bij deze leverancier. Hier kunt u al uw energiezaken in bijhouden. Daar kunt u niet alleen inzien op welke Nuon aanbiedingen u recht heeft als bestaande klant, maar ook kunt u bijvoorbeeld inzien wanneer uw termijnbedragen worden afgeschreven.

Vergelijk Nuon aanbiedingen met andere leveranciers

Wilt u Nuon aanbiedingen graag vergelijken met andere energieleveranciers? Verstandige keuze, want er zijn natuurlijk ook nog talloze andere leveranciers waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor cadeaus van de andere traditionele energiereuzen of u kunt kiezen voor een duurzame of budgetenergiemaatschappij. U kunt hier alle energieleveranciers vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Zo betaalt u nooit meer te veel voor uw volgende energierekening.

Extra informatie: naamsverandering onderweg

Wilt u profiteren van Nuon aanbiedingen? Dan heeft u ongetwijfeld al gezien dat er met enige regelmaat ook Vattenfall bijstaat. Op termijn zal Nuon haar naam veranderen in Vattenfall. Dat is de moederorganisatie van deze leverancier. De deals blijven echter precies hetzelfde en daarmee meldt u zich dus aan voor dezelfde leverancier met dezelfde voorwaarden.

Plaats een reactie