Nuon ervaringen

Bent u benieuwd naar alle (actuele) Nuon ervaringen? Op deze overzichtspagina verzamelen wij alle reviews en ervaringen van verschillende websites. Op die manier kunt u een goed beeld vormen over deze energiemaatschappij. Mogelijk kan dit dan weer meespelen in uw keuze om wel of niet over te stappen naar deze aanbieder. Uiteraard maakt u zelf de keuze om wel of niet over te stappen. Hieronder volgen de verschillende Nuon ervaringen. Als u wilt, kunt u ook uw eigen Nuon ervaringen achterlaten op onze website. Dat kan helemaal onderaan deze pagina middels een sterrenbeoordeling.

Over Nuon

Voordat we de Nuon ervaringen omschrijven, is het natuurlijk belangrijk om te weten waar Nuon precies voor staat. Deze energieleverancier is onderdeel van Vattenfall-groep. Dit is een van de grootste energieleveranciers in Europa en zet in op duurzaamheid. In Nederland, Zweden, Duitsland, Denemarken, Finland, Groot-Brittanniƫ en Frankrijk werken meer dan 20.000 mensen onder de groep. Duurzaamheid is momenteel het belangrijkste thema voor het bedrijf. We weten nu waar Nuon voor staat, maar wat vinden klanten van deze koers? U leest het hieronder.

Nuon ervaringen: wat vinden klanten?

Er zijn ontzettend veel review-websites en is er veel gezegd en geschreven over Nuon. Op de website EnergieErvaringen.nl scoort het bedrijf helaas een onvoldoende: een 3,5 uit 10. Ook op overstapervaringen.nl scoort het bedrijf slecht: een 1,6 uit 5. Op de website Klantenvertellen.nl scoort het bedrijf echter een ruime voldoende: 6,8 uit 10. Daarmee zijn de beoordelingen erg wisselend. Helaas zijn er geen Google-reviews beschikbaar. Wel doet Nuon altijd haar best om te reageren op klachten en dat vinden wij netjes. Conclusie: de Nuon ervaringen zijn dus erg wisselend.

Overstappen naar Nuon?

Hebben de positieve Nuon ervaringen u ook positief verrast? Dan kunt u uiteraard overstappen van energieleverancier via onze website. Hiervoor kunt u onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u eenvoudig en snel uw energiekosten berekenen. Uiteraard kunt u ook andere energieleveranciers vergelijken via onze website. Op die manier kiest u dan ook altijd voor de beste deal. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan.

Bedenktermijn

Heeft u uw contract aangevraagd? Dan heeft u vanaf dat moment altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contractaanvraag nog weer annuleren. Waren uw Nuon ervaringen niet positief tijdens uw overstap? Geen probleem, want annuleren is namelijk kosteloos. Dit kan via de website van Nuon en kan alleen binnen deze termijn van 14 dagen.

Voeg uw eigen Nuon ervaringen toe!

Wilt u graag uw eigen Nuon ervaringen toevoegen aan onze website? Dan kan dat uiteraard. Daarvoor kunt u hieronder een sterrenbeoordeling achterlaten. Hierbij kunt u als minimale score een 1 aangeven en als maximale score een 10. Stemmen op onze website is altijd op anonieme basis: u hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie