Nuon Exclusief

nuon exclusiefBent u momenteel klant bij energieleverancier Nuon? Dan heeft u vast weleens gelezen over Nuon Exclusief. Dit is een spaarprogramma waar u kunt sparen voor verschillende cadeaus. Ook kunt u deelnemen aan verschillende prijsvragen en kans maken op diverse prijzen. Met de inzet van Nuon Exclusief probeert deze energieleverancier hun klanten langer bij zich te houden, ook nadat het energiecontract is verlopen. Men noemt de campagne ook wel: ‘blijven loont’. Op deze pagina leest u meer over dit spaarprogramma.

Over Nuon Exclusief

Nuon Exclusief is een spaarprogramma voor bestaande klanten. De meeste energieleveranciers geven een cadeau als een nieuwe klant zich aanmeldt. Nuon kiest er eveneens voor om cadeaus te geven aan bestaande klanten. De volgende kenmerken passen bij dit spaarprogramma:

  • Sparen voor diverse gratis cadeaus;
  • Gratis cadeaus uitzoeken indien u voldoende punten heeft;
  • Cadeaus bestellen en gratis thuisbezorgd krijgen;
  • Meedoen aan diverse prijsvragen.

Automatisch sparen

Als u zich aanmeldt, via onze energievergelijker, voor een energiedeal van Nuon start u direct met gratis punten sparen. Iedere maand worden er punten bijgeschreven op uw persoonlijke account. Dat gebeurt standaard op de eerste dag van de maand. Sparen voor Nuon Exclusief is dus volledig geautomatiseerd. Indien u besluit om de overstap te maken naar een andere energieleverancier zullen uw punten vervallen. Het kan echter wel degelijk voorkomen dat een andere energieleverancier een betere deal biedt. Soms loont het dus om de punten te laten vervallen en vooralsnog de overstap te maken. Daarvoor kunt u uiteraard energie vergelijken.

Welke cadeaus zijn er beschikbaar bij Nuon Exclusief?

Er zijn talloze cadeaus waar u uit kunt kiezen. Deze cadeaus variëren vaak en daarom is het raadzaam om de actuele cadeaus te bekijken in de Puntenshop. Gelukkig is er vaak een uitgebreid assortiment en zijn er dus voldoende deals waar u uit kunt kiezen. Indien u nog niet voldoende punten heeft, kunt u een bepaald product ook uw verlanglijstje zetten. Zodra u voldoende punten heeft zult u daarvan bericht ontvangen. U kunt het product vervolgens bestellen en deze wordt dan binnen drie dagen bij thuisbezorgd. Dat is natuurlijk een razendsnelle levering.

Overstappen?

Bent u nog geen klant bij Nuon, maar zou u wel graag willen profiteren van de acties van Nuon Exclusief? Dan kunt u overstappen van energieleverancier. Via ons handige vergelijkingssysteem kunt u ook direct alle andere energieleveranciers vergelijken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Uiteraard kunt u hier alle energie aanbiedingen van dit moment bekijken. Goed vergelijken loont.

Plaats een reactie