Nuon verhuizen

Bent u klant bij energieleverancier Nuon en wilt u graag uw contract bij Nuon verhuizen naar uw nieuwe woonadres? Dan kunt u uw verhuizing doorgeven via MijnNuon. Hier kunt u inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord. Nuon zal de verhuizing verder voor u regelen. U ontvangt een eindafrekening voor uw oude adres en voor uw nieuwe adres moeten opnieuw termijnbedragen worden vastgesteld. Hiervoor zijn uw meterstanden nodig. Heeft u echter een energiecontract met onbepaalde looptijd? Dan is het vaak gemakkelijker én goedkoper om over te stappen. Daarvoor kunt u energie vergelijken via onze website. Zorg ervoor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert voor de beste deal.

Nuon verhuizen of toch overstappen?

Wilt u graag uw contract bij Nuon verhuizen naar uw nieuwe woonadres of wilt u toch liever overstappen van energieleverancier? Ten tijde van een verhuizing kan het namelijk ook een goed moment zijn om te vergelijken. U zult nu toch al een wijziging moeten doorgeven en mogelijk is een nieuwe deal dan wel erg geschikt voor u. Uiteraard staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan in ons vergelijkingssysteem. U kunt hier uw energiekosten berekenen voor de beste deal. Op basis van uw nieuwe woonadres en verbruik berekent u eenvoudig en snel een betere deal.

Nuon verhuizen en klant blijven

Bent u een trouwe klant bij Nuon en wilt u graag klant blijven? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt namelijk simpelweg uw verhuizing doorgeven via MijnNuon. U logt hier in met uw e-mailadres en wachtwoord en uw verhuizing geeft u eenvoudig en snel door onder het kopje adresgegevens. Nuon regelt dit snel voor u.

Meterstanden

Als u uit uw huidige woning gaat, en een nieuwe woning betrekt, zult u uw meterstanden moeten doorgeven. Dit is namelijk nodig voor de eindafrekening van uw oude woning. Ook voor uw nieuwe woning zijn weer meterstanden nodig. In dat geval gaat het namelijk om de vaststelling van de termijnbedragen.

Eindafrekening

U ontvangt de eindafrekening niet direct als u uw oude woning verlaat. Vaak duurt dit nog circa vier tot zes weken. Uw termijnbedragen worden verrekend met uw daadwerkelijke energieverbruik. Het kan dus zijn dat u geld terugkrijgt, maar mogelijk moet u ook geld bijbetalen. Uiteraard staat dit gespecificeerd op uw rekening.

Nieuwe termijnbedragen

In uw nieuwe woning krijgt u ook weer te maken met nieuwe termijnbedragen. Of u Nuon verhuizen gaat of kiest voor een nieuwe aanbieder, termijnbedragen worden altijd opnieuw vastgesteld. Dit wordt medebepaald op basis van het historische verbruik van de nieuwe woning. Getallen en data van de afgelopen drie jaren worden hierbij gebruikt. U kunt bij Nuon aangeven of u het wel of niet eens bent met de termijnbedragen. Hier kunt u dus ook iets van afwijken als u graag wilt.

Kiezen voor de beste deal?

Wilt u Nuon verhuizen of kiest u toch voor een andere deal? Uiteraard kunt u zelf kiezen wat u graag wilt. Energieleveranciers vergelijken is natuurlijk vrijblijvend en hier zitten ook geen kosten aan verbonden. Het kan dus ook raadzaam zijn om die overstap maar eens te maken als u gaat verhuizen. De bal ligt natuurlijk bij u. Wij zetten in ieder geval de goedkoopste energieleverancier bovenaan in ons vergelijkingssysteem, dus vergelijk gerust Met een overstap kunt u tot wel 450 euro op jaarbasis besparen en dat is natuurlijk snel verdiend.

Plaats een reactie