Nuon welkomstpremie

Wilt u graag profiteren van een Nuon welkomstpremie? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk en snel berekenen welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. Mogelijk is dat een energiecontract met een Nuon welkomstaanbieding, maar misschien is er ook een andere aanbieder die beter bij u past. Via onze website kunt u uiteraard altijd onafhankelijk vergelijken.

De huidige Nuon welkomstpremie

De Nuon welkomstpremie kan per moment flink verschillen. Nuon staat erom bekend dit vaak aan te passen. Uiteraard kunt u dit op ieder moment van de dag live checken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u online uw energiekosten berekenen. De energiekosten worden gebaseerd op een jaarprijs. U weet dus ongeveer wat u kwijt bent aan uw energierekening. Er zijn verschillende contractperiodes waar u keuze uit heeft. Bovendien heeft u zowel keuze uit energie met welkomstcadeau als uit cashback energie. Uiteraard bepaalt u zelf voor welke welkomstaanbieding kiest.

De premie bij een eenjarig energiecontract

De Nuon welkomstpremie kan iedere maand weer verschillen. Vaak geeft Nuon echter wel een relatief hoge premie, maar het is natuurlijk ook belangrijk om de prijzen per kWh stroom en per m3 gas na te gaan. Uiteraard kunt u dit berekenen via ons vergelijkingssysteem. Kiest u voor een cashback-actie? Dan ontvangt u het bedrag terug als korting op uw jaarafrekening. U ontvangt het bedrag daarmee niet op uw bankrekening, maar wel ziet u een leuk kortingsbedrag terug op uw rekening.

De premie bij een driejarig energiecontract

U kunt ook kiezen voor een Nuon welkomstpremie bij een driejarig energiecontract. Wel is het in dat geval ook belangrijk dat u minimaal 36 maanden klant blijft bij deze aanbieder. Als u onverhoopt toch eerder overstapt, vervalt de korting. Veel mensen kiezen er mede om die reden voor om een jaar klant te blijven bij een energiemaatschappij. Bovendien valt de korting in de regel ook iets hoger uit bij een eenjarig energiecontract. In onze energievergelijker kunt u zelf berekenen welke deal het beste bij u past.

Bereken uw Nuon welkomstpremie

Wilt u graag profiteren van een Nuon welkomstpremie? Of wilt u toch liever alle energieleveranciers vergelijken? Dan bent u op onze website uiteraard aan het juiste adres. Energiemaatschappijen vergelijken op onze website is bijzonder eenvoudig: in een oogopslag ziet u welke aanbieder de beste deal biedt. Middels de gratis overstapservice wordt uw overstap bovendien ook nog eens voor u geregeld. U voert uw gegevens in, stapt over en uw nieuwe energieleverancier zegt uw oude contract op. Overstappen van energieleverancier is daarmee gemakkelijker dan ooit. Stap ook over en bespaar tot wel 450 euro op jaarbasis.

Plaats een reactie