Oxxio aanbiedingen

Bent u benieuwd naar alle Oxxio aanbiedingen van dit moment? Dan bent op onze website aan het juiste adres. Op deze pagina leest u over de acties voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Momenteel zijn er alleen cashback energie acties beschikbaar. Daarmee zijn er momenteel dus geen cadeaus beschikbaar.

Oxxio aanbiedingen met cashback (nieuwe klanten)

Wilt u graag weten welke Oxxio aanbiedingen met cashback er beschikbaar zijn voor nieuwe klanten? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk berekenen welke deal het beste bij u past.

Deze leverancier heeft meerdere contractperiodes waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor een eenjarig of driejarig energiecontract. Bij beide contractperiodes kunt u een kortingsbedrag krijgen. In de regel is het eenjarige contract de beste keuze. Uiteraard kunt u dat zelf berekenen met behulp van vergelijkingssysteem. In het vergelijkingssysteem kunt u ook kiezen voor een modelcontract. Dit contract is op elk moment vrij opzegbaar. Als u kiest voor dit contract heeft u geen recht op een cashback-deal.

Oxxio aanbiedingen met welkomstcadeau (nieuwe klanten)

Wilt u liever kiezen voor een van de Oxxio aanbiedingen met welkomstcadeau? Dan zullen we u helaas moeten teleurstellen. De energieleverancier stond natuurlijk altijd bekend om haar tablet-acties en cadeaus. Echter heeft het bedrijf hier juist afstand van genomen. Men biedt nu vooral cashback-deals. Wilt u toch liever een cadeau uitkiezen? Dan kunt u uiteraard kiezen voor een van de andere energieleveranciers. Daarvoor kunt u hier alle energie aanbiedingen bekijken.

Eerder was Oxxio bekend voor onder andere de volgende acties (inmiddels allemaal verlopen):

Oxxio aanbiedingen voor bestaande klanten

Bent u benieuwd naar alle Oxxio aanbiedingen voor bestaande klanten? Indien u beschikt over een contract met een vaste looptijd (1 of 3 jaar) krijgt u een vaste looptijd. Als uw contract verloopt wordt het contract omgezet naar een contract voor onbepaalde looptijd. U kunt er echter voor kiezen om het contract te verlengen met eenzelfde periode (1 of 3 jaar). In Mijn Oxxio kunt u het verlengingsaanbod bekijken. Het is altijd belangrijk om dit verlengingsaanbod aan te vergelijken met andere energiedeals. Zo weet u zeker of dit nog wel een geschikte deal is.

Aanmelden voor Oxxio aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de Oxxio aanbiedingen? Via onze website kunt u eenvoudig uw energiekosten berekenen voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u online welke deal het beste bij u past. Mogelijk is dat een deal van deze leverancier, maar ook een andere energieleverancier kan voor u de voordeligste keuze zijn. Goed vergelijken is daarom ook erg belangrijk.

Heeft u de geschikte deal gevonden? Klik dan op de oranje knop ‘aanvragen’ in de energievergelijker en u kunt vervolgens uw gegevens invoeren. Uw aanvraag wordt dan doorgezet naar uw nieuwe leverancier.

Start van uw nieuwe energiecontract

Afhankelijk van uw huidige contractdatum gaat uw nieuwe contract op een bepaald moment in. Er zijn verschillende mogelijkheden. Beschikt u over een contract met onbepaalde looptijd en meldt u zich aan voor een van de Oxxio aanbiedingen? Dan kan de energieleverancier direct voor u aan de slag. Binnen vier tot zes weken wordt de overstap geregeld. Ook wanneer uw contract binnen twee maanden afloopt heeft u de mogelijkheid om de overstap te maken.

Loopt uw contract nog langer dan twee maanden door? Zorg er dan voor dat u uw contract pas later laat ingaan of wacht simpelweg nog even met de overstap. Als u uw huidige contract openbreekt kan dat namelijk resulteren in een overstapboete. Dat zou natuurlijk zonde zijn, want daarmee is de korting bij uw nieuwe energieleverancier weer verdwenen.

14 dagen bedenktijd

Heeft u de bevestiging per mail ontvangen van de leverancier waar u uw contract heeft aangevraagd? Dan heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw contract uiteraard nog annuleren indien dat nodig is. Hier zitten geen kosten aan verbonden en bovendien werkt dat erg eenvoudig via de officiële website van de leverancier.

Wanneer ontvang ik mijn cadeau of de cashback-korting?

Heeft u gekozen voor een van de Oxxio aanbiedingen? U ontvangt uw cashback terug op uw jaarafrekening. Het bedrag krijgt u daarmee dus niet op uw bankrekening gestort, maar het wordt verwerkt als korting. Het is dus ook belangrijk dat u uw contractperiode helemaal uitzit, want anders vervalt de korting.

Zoals we eerder vermeld hebben zijn er geen cadeaus meer beschikbaar. Normaliter ontving ik eventuele cadeaus wel aan het begin van uw contractperiode. Daarvoor krijg u doorgaans een vouchercode om uw producten te bestellen. Dat is dus niet meer het geval, omdat er momenteel geen cadeaus beschikbaar zijn. Mocht dat in de toekomst wijzigen zullen we deze pagina uiteraard weer updaten.

Goed om te weten

Wilt u graag profiteren van een van de Oxxio aanbiedingen? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met de actievoorwaarden. Hieronder volgt een overzicht van belangrijke aandachtspunten:

  • Het jaarbedrag in de energievergelijker kan afwijken van de daadwerkelijke jaarlijkse energiekosten. Voor de energievergelijker werkt u immers met een geschat bedrag, terwijl uw jaarafrekening is gespecificeerd op basis van uw echte verbruik;
  • Als u kiest voor een van de deals van Oxxio kunt u ook profiteren van een extra voordelig introductieaanbod voor internet, tv en bellen;
  • Zorg ervoor dat u pas overstapt zodra u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd of wanneer uw contract afloopt binnen twee maanden;
  • Het cashback-bedrag ontvangt u op uw jaarafrekening;
  • Raadpleeg onze energievergelijker om te berekenen welke deal het beste bij u past.

Handige Oxxio app voor klanten

De Oxxio app is ontzettend handig. Hier kunt u namelijk al uw energiezaken regelen. Inmiddels is de app al meer dan een half miljoen keer gedownload. U kunt niet alleen uw energiezaken regelen, maar ook kunt u hier bijvoorbeeld nota’s en facturen in terugvinden. Is de automatische incasso mislukt? Dan kunt u uw factuur vooralsnog voldoen via de app. Er is een geïntegreerde betaalfunctie met een iDEAL-koppeling.

Vergelijk Oxxio aanbiedingen met andere leveranciers

Wilt u graag alle Oxxio aanbiedingen vergelijken met andere energieleveranciers? Dan kunt u hier alle energieleveranciers vergelijken in een handig overzicht. Door een goede vergelijking te maken betaalt u nooit meer te veel voor uw energierekening. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert voor de beste deal.

Extra informatie: slim combineren met internet, bellen en tv

Eventueel kunt u uw energiecontract ook slim combineren met een alles-in-1-pakket. Sinds kort biedt deze energieleverancier namelijk ook internet, bellen en tv aan. Als u zich aanmeldt voor een energiecontract kunt u het alles-in-1-pakket extra voordelig krijgen. Dit is een tijdelijk introductieaanbod, dus wees er snel bij als u wilt profiteren van deze tijdelijke deal.

Plaats een reactie