Oxxio ervaringen

Bent u benieuwd naar de Oxxio ervaringen op dit moment? Op deze verzamelpagina hebben wij reviews en ervaringen verzameld van verschillende klanten. Bovendien heeft u zelf ook de mogelijkheid om uw stem achter te laten op deze pagina! Dat kan middels een (anonieme) sterrenbeoordeling.

Over Oxxio

Oxxio werd in 2000 gestart door twee ondernemers. Men vond dat het anders kon in energieland: eenvoudiger en goedkoper. Dat is en blijft de spirit van het bedrijf. Maken zij deze belofte ook waar? Daarvoor hebben wij uiteraard verschillende reviews van klanten bekeken. Hieronder volgt een overzicht van de Oxxio ervaringen van klanten.

Oxxio ervaringen: beoordelingen en reviews van klanten

Er zijn natuurlijk talloze websites waar klanten reviews achter kunnen laten. Helaas scoort deze energieleverancier niet bijzonder goed. Zo krijgt Oxxio op overstapervaringen.nl slechts een 1,1 (uit 5 sterren) uit ruim 500 reviews. Ook op ervaringen.nl scoort het bedrijf slechts een 3 uit 10. Daarmee lijkt het bedrijf aan de onderkant te staan en dat klinkt natuurlijk niet erg positief. Op de website energieervaringen.nl scoort het bedrijf een 5.1 uit 10 stemmen. Dat mag dan iets positiever zijn, maar dat is vooralsnog geen voldoende.

Overstappen naar Oxxio?

Wilt u graag overstappen naar Oxxio? Dan kunt u energie vergelijken en overstappen van energieleverancier via onze energievergelijker. Voer hierbij altijd uw postcode + huisnummer en energieverbruik in. Daarmee berekent u immers uw energiekosten. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Dat hoeft dus niet per se Oxxio te zijn, maar dat kan ook een andere energiemaatschappij zijn. Via onze website kunt u alle energieleveranciers vergelijken voor de beste deal.

14 dagen herroepingsrecht

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? Dan heeft u, als consument, altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Dit noemt men ook wel herroepingsrecht. Zijn uw eigen Oxxio ervaringen onverhoopt niet zo positief tijdens uw overstap? Of heeft u een andere reden waarom u uw contract wilt annuleren? Dan kunt u uw energiecontract nog kosteloos annuleren binnen deze termijn van 14 dagen. Dit kan via de officiële website van Oxxio. De bedenktermijn gaat pas in zodra u uw bevestiging heeft ontvangen. U hoeft geen reden achter te laten waarom u uw contractaanvraag annuleert.

Voeg uw eigen Oxxio ervaringen toe

U kunt op Energievergelijking.nl ook uw eigen Oxxio ervaringen achterlaten. Daarvoor kunt u een sterrenbeoordeling achterlaten op basis van 1 tot 10 sterren. Hoe meer reviews en ervaringen van verschillende bezoekers, hoe beter dat natuurlijk is. Uw stem is altijd anoniem: u hoeft dus geen naam of andere persoonlijke gegevens achter te laten. U kunt maximaal een keer stemmen.

Plaats een reactie