Powerpeers 3 jaar vast

Bent u op zoek naar een nieuwe energieleverancier en wilt u graag een contract afsluiten met een looptijd van 36 maanden? Mogelijk is Powerpeers 3 jaar vast een goede keuze voor u. Bij dit energiecontract geniet u groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Dat maakt deze energieleverancier dan ook een van de groenste energieleveranciers in Nederland. Met behulp van onze energievergelijker kunt u gemakkelijk en snel berekenen of deze deal bij u past. Hierbij is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert.

Over Powerpeers

Powerpeers is een duurzame energieleverancier. Zij zetten in op duurzame energie en geloven dat ieder individu kan bijdragen aan de transitie naar schone energie. Als Powerpeerder kunt u daar een steentje aan bijdragen. De ambitie van het bedrijf is dat elk huishouden kiest voor duurzame en zelf opgewekte energie. Persoonlijk, eerlijk en duurzaam zijn kernpunten van het bedrijf. Als u duurzaamheid een belangrijk thema vindt kan deze leverancier zeker een goede keuze zijn.

Waarom kiezen voor Powerpeers 3 jaar vast?

Als u wilt kiezen voor een groene leverancier is Powerpeers 3 jaar vast zeker een goede keuze. Deze leverancier biedt namelijk scherpe energietarieven en bovendien geniet u van groene stroom en gas. Hieronder volgt een overzicht van belangrijke voordelen:

  • Een energiecontract met een looptijd van 36 maanden. U hoeft dus drie jaar lang niet meer naar uw energiecontract om te kijken;
  • U geniet van vaste energietarieven gedurende de looptijd van het contract;
  • Deze energieleverancier biedt verscheidene welkomstkortingen bij zowel eenjarige als driejarige contracten;
  • Een groen energiecontract met CO2-gecompenseerd gas. Deze leverancier scoort een 9.4 in de duurzaamheidstest;
  • Gratis overstapservice;
  • Geen verrassingen achteraf.

Bereken uw energiekosten

Wilt u graag overstappen van energieleverancier? U kunt hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw woonadres en uw energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Mogelijk is dat Powerpeers 3 jaar vast, maar dat kan ook een andere leverancier zijn. Uiteraard kunt u direct alle energieleveranciers vergelijken zodat u nooit te veel betaalt voor uw volgende energiecontract. Wilt u alleen duurzame contracten vergelijken? Dan kunt u dat aangeven in de filters.

Gratis overstapservice

Als u kiest voor Powerpeers 3 jaar vast, of een andere leverancier, geniet u van de gratis overstapservice energie. Dat houdt in dat de overstap verder voor u geregeld wordt. Daar heeft u dus nauwelijks tot geen werk van. U hoeft immers alleen maar uw gegevens in te voeren en de rest wordt geregeld. Vaak dient u nog wel uw meterstanden door te geven. Dat is nodig voor uw eindafrekening en voor de vaststelling van de termijnbedragen van uw oude leverancier. Uw meterstanden doorgeven is een fluitje van een cent!

Duurzame energie bij Powerpeers 3 jaar vast

Indien u kiest voor Powerpeers 3 jaar vast kunt u genieten van duurzame energie. U ontvangt niet alleen groene stroom, maar ook CO2-gecompenseerd gas. Dat houdt in dat de CO2-uitstoot is gecompenseerd. U kunt zelf kiezen wat voor stroom u afneemt. Zo kunt u kiezen tussen windenergie en zonne-energie. Alle stroom is opgewekt in Nederland en is daarmee oranje energie. Dat maakt dit een erg interessante en verantwoorde keuze. Als alternatief kunt u ook kiezen voor Powerpeers 1 jaar vast indien u wilt kiezen voor een korter energiecontract.

Maak een onafhankelijke energievergelijking

Wilt u graag de overstap maken? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u snel welke deal het meest geschikt is voor u. De goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan zodat u niet meer hoeft te filteren op de verschillende energieleveranciers. Heeft u nog vragen met betrekking tot deze deal? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Plaats een reactie