Powerpeers aanbiedingen

Wilt u graag profiteren van een van de Powerpeers aanbiedingen? Dat kan een goede keuze zijn, want deze leverancier staat aangeschreven als een zeer duurzame energieleverancier. In ons vergelijkingssysteem scoort het bedrijf een 9.4 en dat is natuurlijk bijzonder hoog. U kunt bovendien zelf uw energiebron uitkiezen én u kunt profiteren van een leuke cashback-actie. Bent u benieuwd naar de huidige acties en deals? Lees dan verder of maak direct gebruik van onze energievergelijker.

Powerpeers aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Als u klant wilt worden bij deze leverancier heeft u keuze uit twee contracten: een eenjarig en een driejarig energiecontract. Bij beide contractperiodes kunt u een leuke korting ontvangen. Bent u benieuwd naar de actuele korting? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Opvallend bij deze energieleverancier is dat een driejarig energiecontract voordeliger is dan een eenjarig energiecontract. De welkomstkorting is in verhouding hoger en dat scheelt een tientje. Als u een energievergelijking maakt is het belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis van deze data berekent u namelijk gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past.

Powerpeers aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Als nieuwe klant kunt u alleen profiteren van Powerpeers aanbiedingen met cashback-deal. Helaas biedt deze leverancier geen cadeaus aan voor nieuwe klanten. Wilt u toch liever een cadeau ontvangen? Dan kunt u uiteraard onze andere energie aanbiedingen bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een van de deals van Nuon, Essent of Eneco. Deze energieleveranciers bieden allemaal cadeaus aan voor nieuwe klanten.

Powerpeers aanbiedingen voor bestaande klanten

Bent u momenteel al klant bij deze leverancier en bent u benieuwd naar de Powerpeers aanbiedingen voor bestaande klanten? Helaas heeft deze leverancier geen spaarprogramma, zoals enkele andere energieleveranciers dat wel hebben. Wel kunt u uw energiecontract eventueel verlengen bij deze leverancier. U ontvangt dan geen nieuwe welkomstkorting als bestaande klant. Daarom kan het dus lonen om dan de overstap te maken naar een nieuwe leverancier.

Aanmelden voor Powerpeers aanbiedingen

Wilt u zich als nieuwe klant aanmelden voor een van de Powerpeers aanbiedingen? Dan kunt u hier direct profiteren van de gratis overstapservice. In de energievergelijker kunt u aangeven wat uw energieverbruik en woonadres is. Op basis daarvan staat de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan. Als u de meest geschikte deal heeft gevonden klikt u op de oranje knop ‘aanvragen’. U hoeft vervolgens alleen maar uw gegevens in te voeren en de rest wordt voor u geregeld.

Startdatum nieuw energiecontract

Voordat u zich daadwerkelijk aanmeldt voor een energiedeal is het belangrijk dat u nagaat wanneer uw huidige contract afloopt. Loopt deze binnen twee maanden af of beschikt u over een contract met onbepaalde looptijd? Dan kunt u direct overstappen van energieleverancier. Loopt uw contract nog langer dan twee maanden door? Dan is het raadzaam om nog even te wachten met de overstap.

Indien u kunt overstappen zorgt Powerpeers er uiteraard voor dat het contract naadloos in elkaar overloopt. Op die manier voorkomt u dubbele energiekosten en bovendien bent u ervan verzekerd dat u gewoon stroom en gas op uw woonadres geleverd krijgt.

14 dagen bedenktijd

Nadat u zich heeft aangemeld voor een van de Powerpeers aanbiedingen heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze periode kunt u uw aanvraag altijd nog annuleren. U hoeft geen reden op te geven voor een eventuele annulering en uw bedenktermijn start zodra u de bevestiging heeft ontvangen.

Wanneer ontvang ik mijn kortingsbedrag?

Heeft u zich aangemeld voor een van de Powerpeers aanbiedingen en bent u benieuwd wanneer u uw korting ontvangt? Deze ontvangt u bij uw jaarafrekening. U krijgt dit bedrag dus niet op uw bankrekening gestort. In feite is het dus een extra korting op uw energierekening. Dit geldt dus ook alleen voor nieuwe klanten. U krijgt de korting ook alleen als u uw contractperiode helemaal uitzit. Stapt u onverhoopt eerder over? Dan vervalt de korting.

Handig om te weten

Als u wilt profiteren van de Powerpeers aanbiedingen is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de actievoorwaarden. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we hieronder een overzicht gemaakt met de aandachtspunten:

  • Met behulp van ons vergelijkingssysteem kunt u alle energieleveranciers vergelijken. U kunt dus ook andere deals bekijken. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. U kunt uiteindelijk zelf uw aanbieder uit;
  • Zowel de vaste als de variabele leveringskosten voor stroom en gas staan vast. Netbeheerkosten kunnen tussendoor echter wel wijzigen;
  • Beschikt u over een contract met bepaalde looptijd? Powerpeers wacht maximaal twee maanden met overstap. Wacht daarom nog met uw overstap indien uw huidige contract langer dan twee maanden doorloopt;
  • Het jaarbedrag in de energievergelijker kan afwijken van het uiteindelijk te betalen jaarbedrag. Op uw jaarafrekening wordt immers het exacte verbruik gespecificeerd, terwijl u nu een schatting aangeeft op basis van uw huidige energieverbruik. U kunt meer of minder gaan gebruiken.

De handige app voor klanten

Wilt u graag profiteren van een van de Powerpeers aanbiedingen? Dan kunt u als klant ook een handige app downloaden. Deze kunt u downloaden op zowel iOS-apparaten als Android-toestellen. In de app kunt u alle zonne-, wind- en waterbronnen bekijken. Hier kunt u uw energiebron kiezen. Daarmee kunt u dus zelf bepalen of u windenergie, zonne-energie of waterkrachtenergie ontvangt. U kiest dus altijd voor groene stroom via deze leverancier.

Uiteraard kunt u ook nog andere zaken bekijken in de app. Zo kunt u bijvoorbeeld uw energieverbruik inzien. Ook kunt u wijzigingen doorgeven via de app. Daarmee is het een uitgebreide app met veel mogelijkheden.

Vergelijk Powerpeers aanbiedingen met andere klanten

Wilt u graag kiezen voor de beste deal? Dan kunt u uiteraard alle energieleveranciers met elkaar vergelijken. Door alle aanbieders met elkaar te vergelijken kunt u gemakkelijk inzien welke deal het beste bij u past. U kunt hier energie vergelijken. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert en betaal zodoende nooit meer te veel voor uw energierekening. Voor het gemak staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Heeft u nog vragen met betrekking tot uw overstap? Neem dan gerust contact met ons en we helpen u graag.

Plaats een reactie