Powerpeers verhuizen

Bent u klant bij energieleverancier Powerpeers en wilt u uw contract van Powerpeers verhuizen naar uw nieuwe woonadres? Dan kunt u uw verhuizing doorgeven per mail. Dat werkt dus erg eenvoudig. In plaats van een verhuizing doorgeven kunt u er echter ook voor kiezen om de overstap te maken. Daarvoor leest u meer in dit artikel.

Powerpeers verhuizen óf toch overstappen?

Wilt u graag uw energiecontract bij Powerpeers verhuizen of kiest u toch liever voor een overstap? Indien u beschikt over een aflopend energiecontract heeft u de mogelijkheid om ook de overstap te maken. Dat kan voordelig zijn, want dan kunt u bij een andere energieleverancier weer profiteren van een welkomstcadeau. Overstappen van energieleverancier is erg eenvoudig.

Powerpeers verhuizen en klant blijven

Wilt u echter gewoonweg uw energiecontract bij Powerpeers verhuizen naar uw nieuwe woonadres? Dan kan dat natuurlijk ook. Daarvoor kunt u simpelweg een mailtje sturen naar service [at] powerpeers [dot] com. U zult uiteraard reactie van hen ontvangen met de nodige vervolgstappen. Zo zult u straks onder andere uw meterstanden moeten doorgeven op zowel uw oude als uw nieuwe woonadres.

Meterstanden doorgeven

Uw meterstanden doorgeven moet altijd ten tijde van een verhuizing. Uiteraard ontvangt u een mailtje van uw energieleverancier met de nodige instructies. Uw meterstanden doorgeven is erg eenvoudig. Het is een kwestie van cijfers aflezen en noteren. Beschikt u over een slimme meter? Dan kan Powerpeers uw meterstanden ook op afstand uitlezen indien u daar toestemming voor geeft.

Eindafrekening van Powerpeers

Na circa vier tot zes weken zult u een eindafrekening ontvangen van uw energieleverancier. Uw daadwerkelijke verbruik wordt verrekend met uw betaalde termijnbedragen. Het kan zijn dat u geld moet bijbetalen, maar mogelijk krijgt u ook gewoonweg geld terug. Dat is afhankelijk van de betaalde bedragen en uw daadwerkelijke energieverbruik. In de meeste gevallen krijgt u een bedrag terug. U ontvangt altijd een eindafrekening: of u nu overstapt of wanneer u uw Powerpeers energiecontract verhuizen gaat.

Nieuw termijnbedrag voor nieuw woonadres

Verhuist u naar een nieuwe woning? Dan is de kans groot dat u een nieuw termijnbedrag zult krijgen. Dit is namelijk gebaseerd op meerdere factoren, met als belangrijke factor het historisch verbruik van de nieuwe woning. Als u het niet eens ben met het termijnbedrag kunt u dit uiteraard aangeven.

Hier kunt u energieleveranciers vergelijken

Wilt u graag Powerpeers verhuizen? Of kiest u toch liever voor een nieuwe leverancier? Vrijblijvend energieleveranciers vergelijken kan natuurlijk op ieder moment van de dag. Daarom kunt u dus zelf ook gemakkelijk de keuze maken of u nog wel of niet overstapt. Wilt u graag energie vergelijken? Zorg er dan altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert voor de beste deal. Uiteraard staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan en kunt u zodoende flink besparen op uw energierekening.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie