Powerpeers zonnepanelen

Powerpeers is een duurzame energieleverancier, maar hoe zit het nu eigenlijk met de zonnepanelen? Kunt u terecht voor energie bij Powerpeers als u al zonnepanelen heeft? En kunt u wellicht ook zonnepanelen afnemen bij Powerpeers als u er nog geen heeft? U leest daarover meer in dit artikel.

Overstappen naar Powerpeers met zonnepanelen

Wilt u graag overstappen naar Powerpeers met zonnepanelen? Dan is uiteraard geen probleem voor deze duurzame energieleverancier. Als u onze energievergelijker raadpleegt, is het belangrijk dat u aangeeft dat u beschikt over zonnepanelen. Dat kan wanneer u uw adresgegevens en energieverbruik invoert. U kunt namelijk aangeven hoeveel u terug levert aan het net. Op basis daarvan wordt het maandbedrag berekent met zonnepanelen. Stroom en gas dat u dan nog extra nodig heeft, betaalt u aan uw energieleverancier. Voor een groot gedeelte zult u natuurlijk uw eigen stroombehoefte kunnen opwekken. Als u meer opwekt dan dat u verbruikt, kunt u profiteren van de salderingsregeling. Gas dat u ontvangt van Powerpeers is CO2-gecompenseerd. Daarmee bent u dus erg duurzaam bezig!

Levert Powerpeers zonnepanelen?

Levert Powerpeers zonnepanelen? Dat is helaas niet het geval. Momenteel levert het bedrijf geen zonnepanelen, maar zij willen in de toekomst wel ruimte bieden aan partijen die diensten leveren die interessant kunnen zijn voor hun community. Gelukkig kunt u hieronder een offerte voor zonnepanelen aanvragen bij andere aanbieders.

Offerte voor zonnepanelen

Wilt u graag meerdere scherpe offertes opvragen voor zonnepanelen? Vul dan gerust het onderstaande formulier in voor een aantal vrijblijvende offertes (tot maximaal vijf). Het is hierbij belangrijk dat u alle nodige velden invult. De meeste gegevens zijn vanzelfsprekend, zoals bijvoorbeeld uw NAW-gegevens. Bepaalde informatie zult u misschien niet met zekerheid weten. Uiteraard kunt u wel een goede inschatting geven. Uw energieverbruik vindt u uiteraard terug op uw meest recente jaarafrekening. Maak gebruik van het onderstaande formulier en vraag vrijblijvend offertes op.


Collectieve inkoop/aankoop zonnepanelen
Geef aan wat de ligging is van uw dak. Zuid is het gunstigste.
Bezig met versturen

Uiteraard verwerken wij gegevens op onze website altijd conform de AVG-wetgeving. U kunt ons privacy policy bekijken voor meer informatie. Heeft u vragen over uw gegevens? Neem dan gerust contact met ons op.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht

Plaats een reactie