Pure Energie 3 jaar vast

Wilt u graag kiezen voor een duurzame energiemaatschappij én wilt u graag kiezen voor een energiecontract met een looptijd van 36 maanden? Mogelijk is Pure Energie 3 jaar vast dan een geschikte keuze voor u. Deze energieleverancier biedt namelijk een bijzonder groen energiecontract met lokale stroom en CO2-gecompenseerd gas! Wilt u graag berekenen of deze leverancier bij u past? Dan kunt u hier onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan.

Pure Energie 3 jaar is dé duurzame keuze van dit moment!

Pure Energie is een van de meest duurzame energieleveranciers in Nederland. Het bedrijf heeft een 10 gescoord in de duurzaamheidstest van de Consumentenbond. De hoogst mogelijke score én dat is natuurlijk iets om trots op te zijn. Wilt u dus graag kiezen voor een duurzame deal? Dan kan Pure Energie 3 jaar vast nog weleens een goede keuze zijn. Deze leverancier biedt niet alleen groene stroom, maar ook CO2-gecompenseerd gas.

De stroom via deze energieleverancier wordt allemaal lokaal opgewekt in Nederland. Zo zijn er verscheidene zonneparken en windmolenparken. Er zijn zelfs samenwerkingen met boeren voor zonnepanelen op hun grote schuren. Daarmee ondersteunt het bedrijf ook de lokale economie. Niet voor niets is dit dan ook een van de meest duurzame aanbieders in Nederland.

Waarom kiezen voor Pure Energie 3 jaar vast?

Deze energiedeal is een interessante keuze. Hieronder volgt een overzicht van belangrijke aandachtspunten voor deze leverancier:

  • Dit betreft een energiecontract met een looptijd van 36 maanden. U hoeft dus drie jaar lang niet om te kijken naar uw energiecontract;
  • Via deze aanbieder kunt u uitsluitend kiezen voor groene stroom en gas. Dat maakt het een bijzonder duurzame leverancier;
  • Alle stroom wordt opgewekt in Nederland;
  • U geniet van vaste energietarieven gedurende de looptijd van het contract. In dit geval is dat 36 maanden;
  • 14 dagen bedenktermijn voor consumenten;
  • Geen verrassingen achteraf.

Kies uw energiebron bij Pure Energie 3 jaar vast

Als u kiest voor Pure Energie 3 jaar vast kunt u zelf uw energiebron uitkiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen waar uw windenergie wordt geproduceerd. Er zijn windmolenparken in onder andere Den Bosch, Deventer, Dronten, Ede, Moerdijk, Rotterdam, Steenbergen, Terneuzen en Waddinxveen. Ook zijn er talloze zonneparken waar u uit kunt kiezen. Wilt u graag kiezen voor een duurzame bron uit uw regio? Dan kunt u dat aangeven als u zich aanmeldt voor deze leverancier.

Groene stroom en CO2-gecompenseerd

Als u kiest voor Pure Energie 3 jaar vast kunt u genieten van groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. De groene stroom wordt allemaal lokaal opgewekt en daarmee wordt de lokale economie ondersteunt. Bovendien ontvangt u ook CO2-gecompenseerd gas. Daarmee worden er onder andere nieuwe bomen geplant.

Bereken uw energiekosten

Wilt u graag overstappen naar Pure Energie 3 jaar vast? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel of deze deal bij u past. Aangezien de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan staat kan het ook natuurlijk voorkomen dat een andere leverancier bovenaan staat. Indien u graag wilt kiezen voor de duurzame keuze kunt u daarop filteren in het vergelijkingssysteem.

Gratis overstapservice

Wilt u graag kiezen voor Pure Energie 3 jaar vast? Dan kunt u profiteren van de gratis overstapservice. Dat houdt in dat de overstap voor u geregeld wordt. U heeft dus geen werk aan de overstap, omdat uw nieuwe leverancier uw oude contract opzegt. U kunt dus al vlot genieten van uw nieuwe energieleverancier. Uiteraard heeft u nog wel 14 dagen bedenktermijn, dus uw contract gaat nog niet direct in. De overstap wordt doorgaans binnen vier tot zes weken geregeld.

Actuele windvoordeel-actie

Als u kiest voor Pure Energie 3 jaar vast kunt u kiezen voor de zogeheten windvoordeel-actie. Daarmee krijgt u een fikse welkomstkorting als u nu klant wordt. Uiteraard kunt u de hoogte van deze korting terugvinden tussen alle andere energie aanbiedingen van dit moment.

Maak een energievergelijking

Wilt u graag energie vergelijken en overstappen van energieleverancier? Dan kunt u nu profiteren van een leuke welkomstkorting van verschillende leveranciers. Daarvoor kunt u hier een (online) vergelijking maken via onze website. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past. Overstappen is bijzonder eenvoudig en kost nooit meer dan vijf minuten van uw tijd. Maak de overstap vandaag. Toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.