Pure Energie aanbiedingen

Wilt u graag overstappen naar een groene energieleverancier? U kunt eventueel profiteren van de Pure Energie aanbiedingen. Deze leverancier staat goed aangeschreven als groene leverancier en biedt talloze leuke aanbiedingen. Met behulp van onze energievergelijker kunt u gemakkelijk en snel de huidige deals inzien. Wilt u graag meer weten over de verschillende deals? Lees dan gerust verder voor de beste deal.

Pure Energie aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Overweegt u om te kiezen voor deze leverancier en bent u benieuwd naar de actuele Pure Energie aanbiedingen? Dan kunt u hier uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u gemakkelijk inzien welke deal het beste bij u past. Deze leverancier biedt drie verschillende contracten aan: een eenjarig, driejarig en vijfjarig energiecontract. Bij alle deals kunt u een welkomstkorting ontvangen.

Pure Energie aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Wilt u liever kiezen voor een van de Pure Energie aanbiedingen met cadeau? Dan moeten we u helaas teleurstellen. Helaas heeft deze aanbieder namelijk geen cadeaus waar u uit kunt kiezen. Wilt u toch kiezen voor een leverancier die dit aanbiedt? Dan kunt u uiteraard andere energie aanbiedingen bekijken. Verscheidene andere energieleveranciers bieden namelijk wel energie met welkomstcadeau deals.

Pure Energie aanbiedingen voor bestaande klanten

Bent u momenteel al klant bij deze leverancier en bent u benieuwd naar de Pure Energie aanbiedingen voor bestaande klanten? Helaas biedt deze leverancier geen spaarprogramma voor nieuwe klanten. U kunt dus niet profiteren van een nieuwe welkomstkorting als u uw contract verlengt. Als bestaande klant met een contract met onbepaalde looptijd kan het dus ook lonen om de overstap weer te maken. Uiteraard kunt u daarvoor ons vergelijkingssysteem raadplegen.

Aanmelden voor Pure Energie aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de Pure Energie aanbiedingen? U kunt hier online uw energiekosten berekenen. Als u een goede berekening wilt maken is het van belang dat u hier uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert. Op basis van deze data berekent u namelijk eenvoudig en snel welke aanbieder de voordeligste deal biedt. De goedkoopste energieleverancier staat altijd bovenaan. Dat kan dus ook een andere leverancier zijn. Als u de geschikte deal heeft gevonden klikt op ‘aanvragen’ en de rest wordt verder voor u geregeld.

Nieuwe datum energiecontract

Heeft u uw nieuwe contract aangevraagd en bent u benieuwd wanneer uw nieuwe contract ingaat? Dat is afhankelijk van uw huidige energiecontract. Loopt uw contract binnen twee maanden af? Dan zal uw nieuwe energieleverancier ervoor zorgen dat de contracten naadloos in elkaar overlopen. Ook wanneer u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd kunt u direct overstappen. De overstap wordt dan geregeld binnen vier tot zes weken.

Beschikt u echter over een contract die nog langer dan twee maanden doorloopt? Dan is het raadzaam om nog even te wachten met de overstap. U riskeert namelijk een overstapboete indien u de overstap te vroeg maakt. Dat is natuurlijk zonde, want dan is uw korting direct weer verloren gegaan door de boete.

14 dagen bedenktermijn

Heeft u zich aangemeld voor een van de Pure Energie aanbiedingen? Zodra u uw bevestiging heeft u ontvangen heeft u altijd nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze termijn kunt u uw contract eventueel nog annuleren. Uiteraard hoeft u geen reden op te geven.

Cashback-deal ontvangen

Is de bedenktermijn verstreken en bent u inmiddels klant geworden? Dan wilt u natuurlijk ook weten wanneer u het bedrag kunt verwachten. Uw kortingsbedrag ontvangt u op uw jaarafrekening. U krijgt het bedrag dus niet gestort op uw bankrekening, maar u krijgt dit als korting op uw energierekening.

Belangrijke informatie

Wilt u graag profiteren van een van de Pure Energie aanbiedingen? Houd dan rekening met de onderstaande aandachtspunten:

  • U heeft keuze uit drie verschillende contractperiodes via deze leverancier. Over het algemeen is een eenjarig contract de beste keuze, maar dan is het wel raadzaam dat u na een jaar weer overstapt van energieleverancier;
  • De vaste en variabele leveringskosten voor uw energiecontract staan vast. Gedurende de looptijd zal dit dus niet wijzigen. Na de looptijd van uw contract kan dit wel wijzigen, maar dan kunt u uiteraard ook weer overstappen van energieleverancier;
  • De termijnbedragen worden vastgesteld door de energieleverancier. U kunt het bedrag in de energievergelijker dus niet door twaalven delen om zodoende uw termijnbedrag te bepalen;
  • Stap alleen over indien uw contract dit toelaat. Indien u beschikt over een contract met onbepaalde looptijd of wanneer uw contract afloopt binnen twee maanden kunt u overstappen.

Pure Energie app

Als u kiest voor een van de Pure Energie aanbiedingen kunt u nadien ook een handige app downloaden. Met behulp van deze app heeft u altijd inzicht op uw energieverbruik. Dat kunt u zeer nauwkeurig meten per jaar, maand, dag en zelfs op uurniveau. In de app vindt u bovendien handige bespaartips! Uiteraard kunt u ook uw meterstanden doorgeven en andere zaken voor uw energiecontract regelen. Daarmee hoeft u dus ook niet meer online in te loggen. De app is gratis beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Vergelijk Pure Energie aanbiedingen met andere leveranciers

Het is altijd raadzaam om de verschillende energiedeals met elkaar te vergelijken. Daarmee voorkomt u namelijk dat u te veel betaalt. U kunt hier alle energieleveranciers vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik berekent u gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past. Via onze website vergelijkt u altijd onafhankelijk voor de beste deal. Energie vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.

Twijfelt u nog ergens over of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u uiteraard graag.