Qurrent aanbiedingen

Wilt u graag overstappen van energieleverancier en bent u benieuwd naar de Qurrent aanbiedingen? Op deze pagina treft u een overzicht van alle huidige acties van deze leverancier. In het overzicht treft u zowel de acties voor nieuwe klanten als voor bestaande klanten. Ook leest u hier hoe u zich kunt aanmelden voor een van de deals.

Qurrent aanbiedingen met cashback voor nieuwe klanten

Wilt u graag weten welke Qurrent aanbiedingen met cashback er zijn voor nieuwe klanten? Dan kunt u onze energievergelijker raadplegen. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Houd er rekening mee dat Qurrent niet in het overzicht met haar eigen naam, maar onder de naam Greenchoice. Deze leverancier is namelijk per 1 januari 2019 samengegaan en werkt daardoor onder de vlag van deze energieleverancier verder.

Qurrent aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten

Bent u benieuwd naar de Qurrent aanbiedingen met cadeau voor nieuwe klanten? Dan zullen we u helaas moeten teleurstellen. Deze leverancier biedt namelijk alleen een cashback-actie aan in combinatie met hun partner. Als u toch graag een fysiek cadeau wilt ontvangen kunt u uiteraard onze andere energie aanbiedingen bekijken. Uiteraard zijn er nog wel talloze andere energieleveranciers die dit wel aanbieden.

Qurrent aanbiedingen voor bestaande klanten

Indien u momenteel klant bent bij deze leverancier bent u in principe klant geworden van Greenchoice. Zodra u uw contract kunt verlengen kunt u een nieuw aanbod krijgen. Helaas staat deze energieleverancier er niet om bekend om scherpe deals te bieden bij een verlenging. Daarom is het raadzaam om opnieuw de overstap te maken als uw contract reeds verlopen is. Uiteraard kunt u daarvoor uw energiekosten berekenen op onze website.

Aanmelden voor Qurrent aanbiedingen

Wilt u zich graag aanmelden voor een van de Qurrent aanbiedingen? Dan kunt u uiteraard gebruikmaken van ons vergelijkingssysteem. Dat werkt erg eenvoudig: u kunt hier namelijk alle energieleveranciers vergelijken. In het vergelijkingssysteem vult u vervolgens uw postcode + huisnummer en energieverbruik in. Op basis daarvan berekent u vervolgens gemakkelijk en snel welke deal het beste bij u past. Heeft u de geschikte deal gevonden? Dan hoeft u alleen nog maar te klikken op de oranje knop ‘aanvragen’ en de overstap wordt verder voor u geregeld.

Start nieuwe energiecontract

Bent u benieuwd wanneer uw nieuwe energiecontract ingaat nadat u deze heeft aangevraagd? Dat is afhankelijk van uw huidige energiecontract. Beschikt u momenteel over een contract met onbepaalde looptijd bij een andere leverancier? Dan wordt de overstap binnen vier tot zes weken geregeld.

Loopt uw contract nog minder dan twee maanden door? Dan zorgt uw nieuwe energieleverancier ervoor dat het contract ingaat zodra uw oude contract afloopt. Indien uw contract echter nog langer dan twee maanden doorloopt is het raadzaam om nog even te wachten met de overstap. Mogelijk riskeert u een overstapboete als u te snel overstapt van leverancier.

14 dagen bedenktijd

Nadat u zich aangemeld voor een nieuw contract heeft u standaard nog 14 dagen bedenktermijn. Binnen deze bedenkperiode kunt u uw contract altijd nog annuleren. Heeft u zich nadien toch nog bedacht? Dan kunt u uw contract annuleren via de officiële website. Houd er rekening mee dat de bedenktermijn alleen geldt voor consumenten en dus niet voor bedrijven.

Cadeau of korting ontvangen

Indien u heeft gekozen voor een van de Qurrent aanbiedingen kunt u alleen kiezen voor een cashback-actie. U ontvangt uw kortingsbedrag op uw jaarafrekening. Het bedrag krijgt u dus niet op uw bankrekening gestort als u zich aanmeldt als klant bij deze leverancier.

Goed om te weten

Als u wilt kiezen voor een van de Qurrent aanbiedingen is het raadzaam om rekening te houden met de verschillende voorwaarden:

  • De naam Qurrent staat niet langer in onze energievergelijker. Daarvoor kunt u de deals van Greenchoice bekijken. Qurrent gaat immers onder deze naam verder;
  • Raadpleeg altijd de energievergelijker voor de beste deal. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik kunt u namelijk berekenen welke deal het beste bij u past;
  • De leveringskosten voor stroom en gas staan vast gedurende de looptijd van uw nieuwe energiecontract. Echter kunnen de kosten van de overheid of uw lokale netbeheerder wel wijzigen gedurende de looptijd;
  • Als u kiest voor een van de Qurrent aanbiedingen dient u uw termijnbedragen te voldoen per automatische incasso. Dat is een voorwaarde voor de actiekorting;
  • Het jaarbedrag in de energievergelijker kan mogelijk afwijken van uw jaarafrekening, omdat er nu met een schatting wordt gewerkt. Op uw jaarafrekening wordt het daadwerkelijke energieverbruik getoond;
  • Beschikt u momenteel nog over een contract met bepaalde looptijd welke langer doorloopt dan twee maanden? Wacht dan nog even met de overstap om een overstapboete bij uw huidige leverancier te voorkomen. Deze leverancier neemt eventuele overstapboetes niet over.

Vergelijk Qurrent aanbiedingen met andere leveranciers

U kunt uiteraard kiezen voor een van de Qurrent aanbiedingen, maar er zijn ook nog talloze andere deals waar u uit kunt kiezen. Een goede vergelijking maken is belangrijk en daarom kunt u via onze website alle energiemaatschappijen vergelijken. Zorg er altijd voor dat u uw postcode + huisnummer en energieverbruik invoert en de goedkoopste energiemaatschappij staat altijd bovenaan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

Reviews

Gemiddelde score / 5. Aantal stemmen:

Volg ons op sociale media!

Geef feedback over dit bericht